• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, Life Force Multiple, No Iron, 120 Tablets


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-00966
    Наявність: Є в наявності
     ₴3062  ₴2506
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, Life Force Multiple, No Iron, 120 Tablets :

  • Bio Align®
  • Energy Activator
  • Dietary Supplement
  • Life Force® Multiple, the most complete daily formula available, is a scientifically Bio-Aligned Formula® designed to deliver essential cellular energy and balance to vital systems and organs. For lifelong support to your brain, skin, eyes, immune, circulatory, antioxidant and energy systems, take Life Force - and join the Wellness Revolution of preventive health care.

    Рекомендації із застосування

    2 tablets 1 to 2 times daily with meals. Do not exceed suggested use.

    Інші інгредієнти

    Stearic acid, modified cellulose gum, silica, magnesium stearate, and acacia gum.

    Contains soy.

    Contains no yeast, dairy, egg, gluten, wheat or artificial color, flavor or fragrance.

    Попередження

    Do not use if you are pregnant, may become pregnant, breastfeeding, or taking any form of prescription nitrate such as nitroglycerin. If you are diabetic, have any blood coagulation disorder, or are taking any prescription drug, consult your physician before using this product.

    Do not use if either tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of the reach of children.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Tablets
    Servings Per Container: 60
    Amount Per Serving%DV
    Calories5
    Total Carbohydrate 1 g
    Покупець
    30.09.2018
    text_comment
    Минулого разу я купив 120 таблеток, і це добре, тому цього разу я купив 180 таблеток. Я думав, що це займе деякий час, щоб прийти, але воно прибуло негайно. З упаковкою проблем немає. Я п’ю менше встановленої кількості. Мене не цікавить смак і розмір зерен.
    Покупець
    28.03.2022
    text_comment
    Працює супер якість. Дуже гарна упаковка. Розмір ідеальний. Якість просто супер. Приходить швидко, упаковка ідеальна. Рекомендую, друзі питають, де придбати.
    Покупець
    26.10.2020
    text_comment
    Універсальний комплекс вітамінів підходить для всієї родини. П'ємо регулярно щодня протягом 2 тижнів. На застуду не хворіли. Але припливу енергії не помітила, сподіваюся, що вітаміни працюють для її поповнення, але не одразу. Полочок не помічала.
    Покупець
    21.12.2018
    text_comment
    Я звик приймати великі добавки, але форма не рівна і трохи кутаста, тому боляче, коли вона застряє в горлі. Він має характерний смак і запах, тому людям, які можуть приймати лише невеликі ліки, потрібно його розщеплювати, хоча це і складно. Виклик з великою кількістю води та духу.
    Покупець
    21.05.2018
    text_comment
    Натуральні та якісні інгредієнти! Іноді наші дієти недостатньо збалансовані. Мені дуже сподобалися ці добавки. Це змусило мене почуватись і спати краще приблизно за 1 тиждень. Я знаю, що ви зазвичай не бачите результатів так швидко, але я вважаю, що мені потрібна була допомога від стресу, здоров’я та імунітету. У мене завжди були проблеми зі сном і вимиканням розуму. Я приймав життєву силу двічі на день, у мої хороші дні. Як і очікувалося з добавками, є дивний запах. Час із цим воксбоксом був ідеальним. Життєва сила — шкіра, волосся, очі, мозок, енергія, антиоксиданти. містить основні вітаміни (аз), селен, мідь, coq10, зелений чай, гінко, женьшень, DMEA, виноградні кісточки і буквально всі інші екстракти/трави.
    Покупець
    17.03.2019
    text_comment
    Любіть ці вітаміни без заліза. Я приймаю їх щодня для профілактики, а якісні інгредієнти відповідають моїм щоденним потребам. У мене немає дефіциту заліза, тому вони ідеально підходять для мене. Упаковка була чудова, а пляшка гарного розміру. Смак не надто поганий для переваг, які ви отримуєте від цього чудового продукту!
    Покупець
    15.05.2019
    text_comment
    Купівля 2-го раунду, тому що 1. Продукт добре та надійно упакований 2. Доставка до Таїланду займає менше 1 місяця 3. Бренд надійної якості 4. Є компоненти відповідного розміру та ефективності для вітамінів і антиоксидант потрібно на день 5. Допоможіть запобігти недоїдання від того, щоб не вживати їжу з 5 груп продуктів під час їжі щодня
    Покупець
    13.03.2019
    text_comment
    Я використовував багато брендів протягом багатьох років, і я помічаю різницю, коли я приймаю ці полівітаміни, на відміну від більшості інших, які я використовував. Фактично, коли я деякий час тому закінчився і купив інший бренд на розпродажі, я майже відразу помітив, що моя енергія знову впала. У незалежному дослідженні 100 брендів, які я читав на сайті Multi-vits, цей бренд увійшов до першої десятки за якістю та стабільністю. Його інгредієнти на 100% натуральні, а його біодоступність досить висока, що робить його дуже потужною добавкою. Таблетка невелика (але її легко проковтнути), її смак дуже характерний і багато в чому демонструє її натуральний склад. Я не відчував ніякого кишкового дискомфорту або будь-яких інших побічних ефектів.
    Покупець
    10.07.2018
    text_comment
    Я спробувала його протягом 3 місяців, я помітила різницю в моєму тілі та нігтях, навіть волосся вийшло з Baby Hair, але пахне і на смак не дуже солодко, упаковка велика, кількість хороша, якість є відмінним
    Покупець
    09.07.2022
    text_comment
    1. Хороша упаковка продукту 2. Доставка до Таїланду займає менше 1 місяця 3. Надійна якість бренду 4. Є компоненти потрібного розміру та ефективності для вітамінів і мінералів. антиоксидант потрібно на день 5. Допоможіть запобігти недоїдання від того, щоб не вживати їжу з 5 груп продуктів під час їжі щодня