• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, L-триптофан, 500 мг, 60 вегетаріанських капсул


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-01984
    Наявність: Є в наявності
     ₴1195  ₴978
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, L-триптофан, 500 мг, 60 вегетаріанських капсул :

  • Дієтична добавка
  • Покращує настрій, розслаблення, сон
  • Незамінна амінокислота L-триптофан допомагає підтримувати розслаблення, спокійний сон і гарний настрій. Він грає роль в синтезі мелатоніну і серотоніну, гормонів, пов’язаних з настроєм і реакцією на стрес, а також з циклами сну і стану бадьорості. L-триптофан також підтримує імунні функції, оскільки він є попередником кінуреніну, який регулюють імунітет. За потреби L-триптофан перетворюється в організмі в ніацин, який підтримує кровообіг, здорову нервову систему, метаболізм їжі і вироблення соляної кислоти для травної системи. L-триптофан Source Naturals відрізняється надзвичайною чистотою і регулярно перевіряється на відповідність найвищим стандартам якості.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі три рази на день, між прийомами їжі і бажано з фруктовим соком. Для підтримки спокійного сну приймайте додатково по 3 капсули перед сном.

    Інші інгредієнти

    Желатин (капсула), діоксид кремнію, стеарат магнію, двозамінений фосфат кальцію, мікрокристалічна целюлоза.

    Не містить дріжджів, молочних продуктів, яєць, глютену, сої та пшениці. Без консервантів, штучних барвників, смаків і ароматизаторів.

    Попередження

    Не приймати, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Перед початком застосування даного продукту під час вагітності, при її плануванні або грудному вигодовуванні, якщо ви приймаєте препарати, як-от СІЗЗС або інгібітор МАО, необхідно проконсультуватися з лікарем.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 3 капсули
    Порцій в упаковці: 20
    Кількість в одній порції% від добової норми
    Залізо (природного походження)600 мкг3 %
    L-триптофан (25 мг еквіваленту ніацину)1,5 г
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.12.2019
    text_comment
    Заспокоює при чому легко , не хочеться спати після нього як після інших . Рекомендую . Я приймала протягом дня , коли була дуже замучна тоді клонило на сон. Настрій стабільний після нього
    Покупець
    27.11.2022
    text_comment
    Незамінна амінокислота L-триптофан допомагає підтримувати розслаблення, спокійний сон та гарний настрій. Він відіграє роль у синтезі мелатоніну та серотоніну, гормонів, пов'язаних з настроєм та реакцією на стрес, а також із циклами сну та неспання
    Покупець
    27.11.2022
    text_comment
    Незамінна амінокислота L-триптофан допомагає підтримувати розслаблення, спокійний сон та гарний настрій. Він відіграє роль у синтезі мелатоніну та серотоніну, гормонів, пов'язаних з настроєм та реакцією на стрес, а також із циклами сну та неспання.
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    19.12.2020
    text_comment
    Триптофан - природний релаксант, який допомагає боротися з безсонням, викликаючи нормальний сон; допомагає боротися зі станом занепокоєння та депресії; допомагає при лікуванні головного болю при мігрені; зміцнює імунну систему; зменшує ризик спазмів артерій і серцевого м'яза, загалом допомагає майже від усього але я у себе великих змін не помітив від комплексу мультивітаміну зміни були помітніші але спробувати ніхто не заважає, головне якщо немає змін не захоплюватися.
    Покупець
    19.12.2020
    text_comment
    Триптофан – це амінокислота, яка бере участь в роботі гормонів і процесах обміну білків. Вона є важливим компонентом для нашої життєдіяльності і обійтися без неї організму буде неможливо. Для чого необхідний триптофан Саме ця амінокислота підвищує якість сну і відповідає за гарний настрій. У зв’язку з останніми подіями мій настрій просто жахливий а ця добавка рятує мене гарний розмір а я улюблена і дає реальний результат пропиває її хоча-би раз півроку обожнюю її так як за допомогою неї в мене справді гарний настрій і життєва енергія набагато більше здоров’я міцніше
    Покупець
    16.06.2020
    text_comment
    хороший смак, хороші інгредієнти, гарне дозування, висока якість, хороша ефективність для мене. гарний пакет перед тренуванням дає мені енергію, отримав хороші переваги, а додавання його до мого розпорядку дало хороші результати з хорошою частотою
    Покупець
    15.08.2019
    text_comment
    Коли я досліджував дратівливість та істерики в моїй родині, я знайшов на веб-сайті, що 5-HTP виробляється в організмі. Я придбав 5-HTP окремо і використовував його разом з іншими методами лікування, тому не знаю, яке з них ефективніше, але мої істерики різко зменшилися.
    Покупець
    14.07.2020
    text_comment
    Хороший препарат для підтримання гарного настрою та сну, дуже актуальний особливо зараз - у такий тяжкий період для моєї країни, а також, кожного із нас. Почала приймати, поки що все подобається, буду спостерігати за самопочуттям.
    Покупець
    14.04.2020
    text_comment
    Це дуже добре для сну. Добре працює, починаючи з 3 днів після передачі та якості сну в ліжку. Тому потрібні перерви на кілька днів, щоб почати знову.