• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, L-Citrulline, 500 mg, 120 Capsules


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-02005
    Наявність: Є в наявності
     ₴1782  ₴1458
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, L-Citrulline, 500 mg, 120 Capsules :

  • Dietary Supplement
  • Free-Form
  • Supports Exercise Recovery Energy and Detoxification
  • L-Citrulline is a natural amino acid that supports sports performance and good health, while at the same time helping the liver detoxify. L-Citrulline helps the body rid itself of ammonia, a by-product of intense exercise. This clearing enables the body to recover after a workout, and it frees ATP energy for enhanced uses such as respiration and signal transduction.

    Рекомендації із застосування

    4 capsules three times daily.

    Інші інгредієнти

    Gelatin (capsule), microcrystalline cellulose, silica, and magnesium stearate.

    Contains no yeast, dairy, egg, gluten, corn, soy or wheat. Contains no sugar, starch, salt, preservatives, or artificial color, flavor or fragrance.

    Попередження

    Consult your physician prior to using this product if you are pregnant, may become pregnant, breastfeeding, or if you are taking prescription medications for conditions such as heart disease or erectile dysfunction. Not recommended for use following a heart attack.

    Do not use if either tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of the reach of children.

    Store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 4 Capsules
    Servings Per Container: 30
    Amount Per Serving % Daily Value
    L-Citrulline 2 g
    †Daily Value not established
    Покупець
    29.11.2021
    text_comment
    Продукт хорошої якості, який ефективно супроводжує прийом аргініну. Існує також суміш 2 в 1 тієї ж марки, яка також надає багато переваг.
    Покупець
    25.05.2020
    text_comment
    хорошої якості, рекомендований дієтологом, безпечні інгредієнти, розмір 90 капсул, доза рекомендована лікарем, нейтральний смак, рекомендую, добре упаковано, добре допомагає нам у тандемі з дієтою
    Покупець
    19.06.2022
    text_comment
    Після вживання спостерігається приплив тепла до м'язів, приємний жар забезпечує заливання м'язів, які при прокачуванні в спортзалі фантастично пампяться. Завдяки посиленому кровообігу весь організм працює на повну котушку, але пекельної втоми при цьому не відчуваєш. Тобто помітно підскочив рівень силової витривалості у тренажерному залі, однак цей ефект порушив баланс рівноваги з аеробною витривалістю. Тому рекомендую погратися з кількістю таблеток, що приймаються, щоб зрозуміти, скільки дає саме благотворний спортивний результат. Плюсом відзначу відсутність больових відчуттів у м'язових волокнах рахунок виведення молочної кислоти. Рятує від фізичної перевтоми на монотонно поточній роботі з навантаженнями.
    Покупець
    18.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший цитрулін, п'ю вранці з орнітіном І під час тренування п'ю. За рекомендацією лікаря нутріціолога, саме ця фірма топ Поставте будь ласка палець вгору якщо вам не складно, а мені маленький бонус
    Покупець
    15.11.2019
    text_comment
    Цитрулін є природним попередником аргініну. Саме тому препарати цитруліну іноді кращі за добавки з аргініном. Його молекули біодоступніші, запобігають метаболізму першого проходження через печінку, мають більш тривалий час циркуляції в крові.
    Дуже хороший виробник рекомендую ….
    Покупець
    13.06.2021
    text_comment
    Втома, яку я відчував щодня, була знята, випивши це, і я почуваюся бадьорим. Крім того, у мене був холодний кінець конституції, але я відчуваю, що поки що це вирішено. Спочатку я почав приймати його не з метою тренування чи дієти, а для запобігання утворенню тромбів за допомогою вакцини Ко*на. Все почалося з того, що мій знайомий після вакцинації переніс інфаркт міокарда і відчув незручність. Однак це мало на мене несподіваний вплив і допомогло мені керувати своїм здоров’ям, і наразі я почуваюся дуже добре.
    Покупець
    13.04.2020
    text_comment
    за рекомендацією лікаря, сподіваюся, що у комплексному лікуванні допоможе!
    Покупець
    04.03.2020
    text_comment
    Це нормально після тестування, і для його оцінки потрібен певний період часу
    Покупець
    03.07.2019
    text_comment
    чудовий продукт за доступною ціною, чудовий для енергії та хорошого самопочуття
    Покупець
    03.06.2018
    text_comment
    Як діє цитрулін Цитрулін – замінна амінокислота, яка відтворюється самим організмом. Це різновид органічної сполуки, що входить до складу білкових структур. Синтез цитруліну здійснюється у печінці з інших амінокислот. Амінокислота цитрулін – проміжна речовина в орнітиновому циклі, при якому аміногрупи та аміак перетворюються на сечовину. Тобто добавка сприяє виведенню з організму молочної кислоти, азотистих шлаків та аміаку. У процесі виведення цитрулін працює з аспарагіновою кислотою та магнієм. Аміак при знаходженні в кров'яному руслі викликає втому і заважає переробці глюкози в енергію. Цитрулін швидше виводить аміак із організму, усуваючи втому. Ще він відновлює запаси АТФ та креатинфосфату – високоенергетичних сполук, що служать джерелом енергії, яка потрібна після інтенсивних фізичних навантажень. Цитрулін міститься в продуктах харчування: кавунах (переважно кірці), огірках, динях, білій рибі, цибулі