• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, комплекс B-50, вітаміни групи B, 50 мг, 100 таблеток


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-00421
    Наявність: Є в наявності
     ₴1169  ₴957
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, комплекс B-50, вітаміни групи B, 50 мг, 100 таблеток :

  • Дієтична добавка
  • Підтримка виробництва енергії
  • Вітаміни групи В є важливими компонентами численних ключових ферментних систем, без яких організм не може функціонувати. Кожен вітамін групи В задовольняє різні потреби, саме тому їх найчастіше слід приймати разом. Вітаміни групи В діють як коферменти, каталізуючи численні біохімічні реакції.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 таблетці 1–2 рази на день.

    Інші інгредієнти

    Сорбітол, стеаринова кислота, діоксид кремнію, модифікована целюлозна камедь, стеарат магнію.

    Попередження

    Примітка Перед початком застосування даного продукту під час вагітності, її планування, а також грудного вигодовування необхідно проконсультуватись із медичним працівником.

    Не приймати, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Тіамін (у вигляді мононітрату) (вітамін B1)50 мг4167 %
    Рибофлавін (вітамін B2)50 мг3847 %
    Ніацин (у вигляді нікотинаміду)50 мг312 %
    Вітамін B6 (у вигляді гідрохлориду піридоксину)50 мг2941 %
    Фолат (у вигляді фолієвої кислоти)1360 мкг харчового фолатного еквіваленту
    (800 мкг фолієвої кислоти)
    340 %
    Вітамін B12 (у вигляді ціанокобаламіну)50 мкг2100 %
    Біотин50 мкг167 %
    Пантотенова кислота (у вигляді D-пантотенату кальцію)100 мг2000 %
    Холін (у вигляді бітартрату холіну)50 мг9 %
    Інозитол50 мг
    ПАБК (у вигляді пара-амінобензойної кислоти)30 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    27.11.2020
    text_comment
    У мене за конституцією не вистачає вітаміну B6, тому я перейшов на цей продукт. Оскільки продукт називається B-50, він має більшу потужність, ніж інші B-комплекси, такі як B1, B2, ніацин, B6. Поки що у мене все добре.
    Покупець
    23.01.2021
    text_comment
    Таблетки не ковзають і мають дещо великий розмір, тому деяким людям може бути важко проковтнути, але така кількість вітамінів дає мені відчуття безпеки щодо якості та не викликає жодних побічних ефектів, і це добре- збалансовано з кількістю, яку я приймаю зі звичайної їжі. Це легко та добре. Я відчуваю себе менш втомленим. Рівень фолієвої кислоти був підвищений під час обстеження.
    Покупець
    20.06.2020
    text_comment
    дуже хороший склад вітамінів групи В:
    щоб оцінити користь, ознайомтесь з кожним який є в складі:

    •В1 (тіамін) сприяє перетворенню білків, жирів і вуглеводів в енергію. Робить вплив на роботу нервової системи і розумові здібності, сприяє зміцненню волосся.

    •В2 (рибофлавін) бере участь в обмінних процесах, потрібен для забезпечення функції зору, синтезу гемоглобіну, хорошого стану шкіри і слизових оболонок.

    •В3 (ніацин) необхідний для звільнення енергії з харчових речовин, бере участь у синтезі білків і жирів, біосинтезі гормонів. Потрібен для підтримки психічної рівноваги і здоров’я шкіри.

    •В6 (піридоксин). Бере участь вуглеводному обміні, в синтезі нейромедіаторів, включаючи «гормон щастя» серотонін, сприяє утворенню червоних кров’яних тілець, бере участь у синтезі гемоглобіну, а також поліненасичених жирних кислот.

    •В7 (біотин) входить до складу ряду ферментів, які управляють вуглеводним і жировим обміном. Бере участь у процесах управління рівнем холестерину. Покращує стан шкіри, волосся, нігтів.

    •В8 (інозитол) – вітаміноподібна речовина, за функціями схоже з холіном. Зменшує накопичення жиру в печінці, виконує роль антиоксиданту і антидепресанту, відновлює структуру нервової тканини, необхідна для здоров’я шкіри.

    •В9 (фолієва кислота) необхідний для нормального виробництва амінокислот, з яких синтезуються білки і ДНК. Тому В9 потрібен для правильного розвитку дитини в утробі і відновлення організму вагітної.

    •В10 (параамінобензойна кислота) – вітаміноподібна речовина, що активізує кишкову мікрофлору, бере участь в процесі засвоєння білка і виробництві червоних кров’яних тілець, необхідна для здоров’я шкіри.

    •В12 (ціанокобаламін) сприяє кровотворенню, захищає нервові волокна від руйнування, впливає на регенерацію клітин.
    Покупець
    20.02.2018
    text_comment
    Не Не значні зміни.
    Покупець
    18.07.2021
    text_comment
    Вітаміни групи В активізують розумову діяльність, підвищують працездатність, з'являється енергія, регулюють вуглеводний обмін і водний баланс, забезпечують нормальне функціонування нервової та серцево-судинної систем, сприяють покращенню стану шкіри, підтримують зір. Досить велика упаковка, вистачає на рік для сім'ї з 4 чоловік, якість відмінна, ефект на організм неймовірний.
    Покупець
    18.07.2021
    text_comment
    Вітаміни групи В витрачаються і швидко виводяться. Більшість тією чи іншою мірою страждає від нестачі цих вітамінів.
    ✅Вітаміни групи В необхідні для отримання енергії, виробництва гормонів та протеїнів, а також підтримки нервової системи.
    ✅ Найчастіше призначається при занепаді сил, нервовому виснаженні, вегето-судинній дистонії, ПМС, пременопаузі, менопаузі.
    ✅Концентровані комплекси групи В можна приймати двічі на рік, у менших дозах – постійно.
    ✅Приємний бонус від прийому препарату стабільно високий рівень енергії.
    ✅Покращує стан шкіри волосся нігтів. ❗️Трохи про вітаміни В.
    Вітамін B5 (пантотенова кислота) відповідає за регенерацію та метаболізм клітин. Бере участь у виробленні енергії організмом, підвищує імунітет та інтелект. Сприяє гарному стану волосся та шкіри.
    Вітамін B1 (тіамін) необхідний для роботи нервової системи, покращує пам'ять, насичує мозок глюкозою, допомагає перетворювати вуглеводи на енергію. Зміцнює імунітет.
    Вітамін B2 (рібофлавін) активний учасник обміну речовин. Корисний для очей. Бере участь у синтезі гемоглобіну. Покращує зір, захищає очі від шкідливої ​​дії. Потрібний при стресах. Прискорює ріст волосся та нігтів.
    Вітамін B3 (нікотинова кислота) незамінний для нервової системи. При нестачі цього вітаміну відбувається апатія, безсоння, з'являється роздратування. Цей вітамін знижує рівень холестерину, забезпечує здоровий стан шкіри. Вітамін B9 (фолієва кислота). Необхідний для нормального гормонального тла. Усуває наслідки стресу. Налагоджує роботу імунної системи.
    В7 (біотин). Вітамін необхідний для здорового волосся шкіри нігтів. Також підтримує нормальний метаболізм.
    Покупець
    17.07.2021
    text_comment
    Вітаміни групи В є важливими компонентами численних ключових ферментних систем, без яких організм не може функціонувати. Кожен вітамін групи В задовольняє різні потреби, саме тому їх найчастіше слід приймати разом. Вітаміни групи В діють як коферменти, каталізуючи численні біохімічні реакції.
    Покупець
    17.01.2020
    text_comment
    Запах трохи сильний. пахне сіркою. Інгредієнти чудові, тому я продовжую, але думаю, що наступного разу спробую щось інше. Це рекомендована добавка для тих, хто не проти запаху.
    Покупець
    14.10.2018
    text_comment
    Мені це подобається, тому що кришку можна відкривати і закривати міцно, і її важко намокнути. Я не дуже добре відчував запах B50 після вживання продуктів інших виробників, але, як сказано в огляді, я не дуже піклуюся про запах, і я можу бути впевнений, що інгредієнти безпечні, тому я думаю, що повторю це знову. Якість також хороша, тому рекомендую.
    Покупець
    12.08.2018
    text_comment
    Я приймаю інші добавки, такі як залізо, але відчував потребу у вітаміні B, тому я замовив його, коли він був у продажу. Спочатку трохи пахло, але я звик. Ангіну вилікували за один день. Я також почуваюся менш втомленим. Пройшло всього близько півмісяця, але планую в майбутньому повторити.