• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, Injuv Hyaluronic Acid, 70 mg, 60 Softgels


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-01550
    Наявність: Є в наявності
     ₴2898  ₴2371
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, Injuv Hyaluronic Acid, 70 mg, 60 Softgels :

  • Dietary Supplement
  • Injuv® is a revolutionary new form of hyaluronic acid. Hyaluronic acid plays an integral role in maintaining and regulating moisture within the tissues and facilitates the transport of nutrients into the cells and the removal of metabolic waste. It is found in all of the body's tissues, with the highest concentrations located in the extracellular matrix of the skin and the synovial fluid that bathes the joints and cartilage. Optimum levels of hyaluronic acid are essential for the health of the joints and cartilage. Injuv® provides the only hyaluronic acid that has undergone a natural enzyme cleaving technique for greater absorption.

    Рекомендації із застосування

    2 softgels twice daily with a meal for the first 3 weeks. Dosage can then be decreased to two softgels daily.

    Інші інгредієнти

    Rice bran oil, gelatin, glycerin, purified water, beeswax, and titanium dioxide.

    Попередження

    If you are pregnant, may become pregnant, or breastfeeding, consult your physician before using this product.

    Do not use if either tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of the reach of children.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Softgels
    Servings Per Container: 30
    Amount Per Serving%Daily Value
    Calories5
    Total Fat0.5 g1%*
    Saturated Fat0 g
    Покупець
    26.08.2018
    text_comment
    Я помітив ознаки старіння на своїй шкірі та використовував інші добавки, щоб покращити стан шкіри. Пізніше я почула про гіалуронову кислоту і вирішила спробувати. Гіалуронова кислота відіграє важливу роль у підтримці та регулюванні вологи в тканинах, сприяє транспортуванню поживних речовин у клітини та видаленню метаболічних відходів. Він міститься в усіх тканинах організму, при цьому найвищі концентрації знаходяться в позаклітинному матриксі шкіри та синовіальній рідині, яка омиває суглоби та хрящі. Оптимальний рівень гіалуронової кислоти необхідний для здоров’я суглобів і хрящів. Injuv забезпечує єдину гіалуронову кислоту, яка пройшла процес природного ферментного розщеплення для кращого засвоєння. Я помітив, що моя шкіра почала покращуватися, але найдивовижнішим було припинення деякого незначного болю в суглобах, який я відчував.
    Покупець
    24.03.2020
    text_comment
    ЦЕ МІЙ ПЕРШИЙ РАЗ КУПІВУ ГІАЛУРОНОВУ КИСЛОТУ SOURCE NATURALS INJUV І ВОНА В М’ЯКІЙ ГЕЛІ, Я СПОДІВАЮСЯ, ВОНА СУМІСНА. СПОДІВАЮСЯ НА ЦЕ НЕ БУДУ АЛЕРГІЇ. СПОДІВАЮСЯ, ЯКІСТЬ ТАКАЯ, ЯКІЙ ПОПЕРЕДНІЙ БРЕНД. ІНГРЕДІЄНТИ ТА КІЛЬКІСТЬ НА ПОРЦІЮ МАЛЬКО ТАКОЖЕ. БУДУ ЧЕКАТИ І ПЕРЕГЛЯНУТИ І КУПИТИ ЗНОВУ.
    Покупець
    22.01.2020
    text_comment
    Це чудова гіалуронова кислота для шкіри. Він розроблений за особливим методом injuv і працює для більш соковитої та зволоженої шкіри. Я безумовно бачу різницю в стані свого обличчя, коли приймаю гіалуронову кислоту цієї марки. Дуже рекомендую для тих, хто хоче покращити свою шкіру.
    Покупець
    21.08.2018
    text_comment
    Можливо, це допомагає, але я не відчував менше тріск у суглобах або болі в колінах після пляшки. Ніякого впливу на шкірі теж не відчула.
    Покупець
    21.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    16.06.2018
    text_comment
    Я шукав ті самі інгредієнти, що й добавка для краси, яка з’явилася в певному телевізійному магазині, і знайшов її. Це дешевше, ніж певний продукт, але якщо ви продовжите, ця слабка ієна стане вузьким місцем. Однак якщо я не спробую те, що вважаю хорошим, більше не думаючи про це, воно продовжуватиме занепадати, тому я спробую це, навіть якщо це буде соломинка.
    Покупець
    12.08.2018
    text_comment
    Я приймаю гіалуронову кислоту Injuv 2 місяці і вже бачу результат. Я був дуже підозрілий, але моя шкіра виглядає більш підтягнутою та пружною. Рекомендую цей продукт, це набагато краще, ніж хірургічне втручання. Я вже купив ще 3 :)
    Покупець
    11.12.2022
    text_comment
    Не те що хотілось.
    Покупець
    11.11.2019
    text_comment
    Ідеальна ГК для шкіри. Дружина користується 2 роки і дуже задоволена. Вона використовує його разом з колагеном і відзначає дуже хороший вплив на шкіру обличчя.
    Покупець
    09.05.2020
    text_comment
    Ефективний при сильній сухості.Шкода дорогувато.Краще 4 таблетки.Спочатку прищі можуть з'являтися близько тижня.Швидко проходять.