• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, GABA Calm Mind, 750 mg, 180 Capsules


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-01708
    Наявність: Є в наявності
     ₴1806  ₴1477
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, GABA Calm Mind, 750 mg, 180 Capsules :

  • Dietary Supplement
  • GABA (gamma-aminobutyric acid), an amino acid and a key inhibitory neurotransmitter, may help support a calm mind as well as muscle relaxation. Neurotransmitters are chemical messengers that carry information between nerve cells or from nerve cells to other target cells. GABA is synthesized in the body from glutamic acid where its function is to have an inhibitory effect on the firing of neurons.

    Рекомендації із застосування

    1 capsule daily.

    Інші інгредієнти

    Gelatin, (capsule), magnesium stearate, and silica.

    Contains no yeast, dairy, egg, gluten, corn, soy or wheat. Contains no sugar, starch, preservatives, or artificial color, flavor or fragrance.

    Попередження

    Note: If you are pregnant, may become pregnant or breastfeeding, consult your health care professional before using this product.

    Do not use if either tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of the reach of children.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Capsule
    Amount Per Serving% Daily Value
    GABA (gamma-aminobutyric acid)750 mg
    †Daily Value not established.
    Покупець
    26.12.2018
    text_comment
    Я замовив його, тому що вміст інгредієнтів був тим, що я шукав. Упаковка хороша, і я ще не пробував ефективність, але буду постійно їсти і стежити за якістю. розмір підходить.
    Покупець
    26.06.2022
    text_comment
    GABA - це харчова добавка, що стимулює позитивні процеси мозкової активності на тлі зменшення занепокоєння, безсоння та стресових реакцій. Коротше, вам на користь буде якщо треба: ~ зняти тривожність ~ покращити сон ~ знизити депресію ~ зняти симпотми пмс ~ зменшити реакції запалень ~ покращити фокус при синдромі дефіциту уваги ~ збільшити рівень гормону росту Будьте здорові живіть багато! Відмінний варіант у вигляді капсул. Почала приймати зв'язку ГАМК та L-теанін перед сном за порадою одного блогера. Результатом задоволена. Реально спрощує процес засинання і вночі майже не прокидаюся, а вранці почуваюсь принаймні нормально, а не розбитою як раніше. Рекомендую! Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!).
    Покупець
    23.09.2020
    text_comment
    Хороша зубна паста без глютену, що важливо для людей з целіакією .
    Покупець
    20.02.2018
    text_comment
    Не Не значні зміни.
    Покупець
    18.04.2022
    text_comment
    Беру чоловікові, так як в нього постійний стрес, Не значні зміни. спить, нервується. Габу пити потрібно починаючи з малої дози і потім збільшувати
    Покупець
    12.06.2021
    text_comment
    ГАМК, здається, допомагає заспокоїти нерви і допомагає заснути. Розмір і упаковка підходять, і очікується, що ефект буде випробований і завантажений.
    Покупець
    10.10.2021
    text_comment
    Раніше я пив іншу марку ГАМК у таблетках (з такою ж кількістю), але цей тип капсул легше пити. Я приймаю його натщесерце, наскільки це можливо, за 30 хвилин до сну. Можливо, це тому, що останнім часом я спав трохи пізно, але я відчуваю сонливість, коли я його п’ю. Я задоволений, тому що кількість ГАМК також найвища, оскільки її можна знайти тут. Останнім часом у мене сильний стрес, і я часто прокидаюся багато разів, коли сплю в спеку. Однак, випивши це, я мав більше часу, щоб встати у ванній. Раніше я прокидався о другій або третій годині ночі, але зараз мені не раніше 6 років. Це може мати ефект плацебо, але воно допомагає вам спати трохи краще, ніж раніше, і змушує вас спати в потрібний час. При 180 капсулах і 1 капсулі в день його вистачить майже на півроку. На даний момент вам не потрібно купувати його повторно, і це задовольняє продукт.
    Покупець
    09.05.2022
    text_comment
    Покращує самопочуття ,допомагає підтримати нервову систему в період стресу
    Покупець
    08.10.2018
    text_comment
    Ми з чоловіком зараз живемо дуже напруженим життям. А з маленькими дітьми це додає стресу. ГАМК допомагає нам впоратися зі стресом, підтримуючи спокій і загальне самопочуття. Ми не такі вередливі та втомлені, як зазвичай, і вміємо краще справлятися зі справами. Рекомендую, особливо в періоди сильного стресу.
    Покупець
    08.02.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.