• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, Pomegranate Extract, 500 mg, 240 Tablets


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-02086
    Наявність: Є в наявності
     ₴1974  ₴1615
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, Pomegranate Extract, 500 mg, 240 Tablets :

  • Antioxidant and DNA Protection
  • Dietary Supplement
  • Pomegranates are native to the area between Iran and northern India. They are a rich red fruit loaded with antioxidants, vitamins, potassium, folic acid and iron. Source Naturals Pomegranate Extract contains a minimum of 400 mcg of ellagic acid. Preliminary laboratory studies have shown that ellagic acid is a powerful antioxidant that supports DNA integrity and promotes overall cell health.

    Рекомендації із застосування

    2 tablets twice daily.

    Інші інгредієнти

    Microcrystalline cellulose, silicified microcrystalline cellulose, stearic acid, modified cellulose gum, and silica.

    Suitable for vegetarians. Contains no yeast, dairy, egg, gluten, soy or wheat. Contains no sugar, starch, preservatives, or artificial color, flavor or fragrance.

    Попередження

    Caution: If you are pregnant, may become pregnant, breastfeeding, or taking any prescription drug, consult your health care professional before using this product.

    Do not use if either tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of reach of children.

    Store in a cool, dry place.
    Поживна цінність
    Serving Size: 2 tablets
    Servings per Container: 120
    Amount Per Serving%Daily Value
    Total Carbohydrate 1 g
    Покупець
    31.01.2021
    text_comment
    Для зниження тиску, укріплення судин, брала для чоловіка, рекомендую, склад супер
    Покупець
    27.11.2020
    text_comment
    У мене з дитинства були нерегулярні місячні, а зараз мені за 40 і місячних не було два роки. Я перестав думати про це, але через 6 місяців після того, як я почав приймати цей екстракт граната, моя менструація відновилася минулого місяця! Ну, чесно кажучи, краще, якщо у вас його не буде, але зрозуміло, що ваша шкіра в хорошому стані, і економічні показники хороші, тому я продовжу, як є. Форма таблетки така велика, що я її жую і ковтаю. Мене не хвилює смак і запах
    Покупець
    26.04.2021
    text_comment
    Гарний так корисний бад! Зменшує окислювальний стрес і запалення в артеріях, знижує артеріальний тиск і допомагає боротися з атеросклерозом. Хороший бренд, з якісними препаратами.
    Покупець
    25.03.2020
    text_comment
    Заказал для нормализации желудка. эффект до конца не понятен
    Покупець
    22.12.2018
    text_comment
    Я зараз у другій пляшці, тому що хочу приймати елагову кислоту, яка, як кажуть, ефективна для жиру навколо живота та вісцерального жиру, але я досі не знаю ефекту. Однак я занадто багато їм і не займаюся спортом, тому я намагатимуся випити його, якщо я покращую його. Для його ефективності може знадобитися кілька місяців. Бути позитивним. .
    Покупець
    21.05.2020
    text_comment
    Екстракт граната - хороший антиоксидант, захищає клітини шкіри від несприятливих умов навколишнього середовища, має протизапальну та загоювальну дію, багатий вітаміном С, органічними кислотами, цукрами, танінами, надає зволожуючу дію, покращує кровообіг. Також омолоджуючий діє на шкіру. Сприяє стимулюванню вироблення колагену та покращенню мікроциркуляції шкіри, допомагає насичувати епідерміс вітамінами та вологою, знімати подразнення та втому, тонізує шкіру. У гранаті міститься близько 15 амінокислот, 6 з яких незамінні. Крім цього гранат багатий на вітаміни K, C, B9 і B6, в ньому міститься фолієва кислота, залізо, калій, фосфор і кальцій. Відповідно в екстракті все в рази багатше та ефективніше. Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!)
    Покупець
    20.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    20.02.2018
    text_comment
    Не Не значні зміни.
    Покупець
    19.06.2022
    text_comment
    Після вакцинації я відчула, що моє волосся випало сильніше, ніж раніше (хоча це може бути пов’язано з моїм віком.), тому я почала пити це, прочитавши інші відгуки. Він має форму твердої таблетки. Розмір трохи великий. Проковтну! Я не можу проковтнути це, якщо не гоккун, усвідомлюючи це. Було б неНе значні зміни. мати щось, що зменшує кількість таблеток. На смак і запах кислий. Вже більше місяця, як я почала його приймати, але я відчуваю, що випадання волосся трохи зменшилося. Це не різка зміна, але я думаю, що деякий час продовжу.
    Покупець
    15.03.2021
    text_comment
    Спробую по дешевше.