• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, цинк, 50 мг, 250 таблеток


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-00330
    Наявність: Є в наявності
     ₴1465  ₴1199
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, цинк, 50 мг, 250 таблеток :

  • Дієтична добавка
  • Амінокислотний хелат
  • Цинк — це мікроелемент, необхідний для нормального росту й розвитку репродуктивних органів, нормальної роботи передміхурової залози, загоєння ран, виробництва білків і нуклеїнових кислот (будівельних матеріалів для РНК та ДНК). Крім того, цинк використовується в понад 100 різних ферментних системах організму.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 таблетці щодня. Не перевищуйте рекомендоване використання.

    Інші інгредієнти

    Двозамінений фосфат кальцію, сорбітол, стеаринова кислота, діоксид кремнію, модифікована целюлозна камедь, стеарат магнію.

    Не містить дріжджів, молочних продуктів, яєць, глютену, сої та пшениці. Не містить цукру, консервантів, штучних барвників, ароматизаторів і ароматичних композицій.

    Попередження

    Примітка: Перед початком застосування цього продукту під час вагітності чи її планування або під час грудного вигодовування слід проконсультуватися з лікарем.

    Не вживати, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Усього вуглеводів1 г
    Покупець
    27.11.2022
    text_comment
    Незамінна річ, коли треба підготуватися до періоду застуд.
    Покупець
    26.07.2018
    text_comment
    Я продовжую приймати добавки, щоб запобігти дефіциту цинку, але вибираю ті, які містять цинк і мідь. Існують різні типи цинку, такі як глюконат цинку, вікинат цинку та сульфат цинку, але я вважаю, що піколінова кислота краща з точки зору безпеки та швидкості всмоктування.
    Покупець
    26.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    24.08.2019
    text_comment
    Чудова якість і якісний інгредієнт . Велика упаковка. достатня концентрація мг у капсулі . Через місяць ми вже помітили ефект , коли підтягнули дефіцит цинку у організмі … Регулярне вживання цього препарату буде ефективним для запобігання серйозних проблем зі здоров’ям , волосся буде сяючим і крепким в майбутньому і підтримаєте свій імунітет. Натуральний антиоксидант. смак нейтральний і розмір капсули помірний.
    Покупець
    22.11.2019
    text_comment
    Цей цинк врятував моє волосся після тяжкої хвороби та після 24 лютого. Нервовій системі в цей час було дуже важко тому для волосся сил уже не вистачало.
    Приймаю обов'язково з вітаміном В3, без нього цинк не засвоюється організмом. пізніше додала мідь. Також приймаю В7біотин. волосся тримається добре.
    Покупець
    20.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    16.03.2022
    text_comment
    Прекрасний цинк у формі, що легко засвоюється. Вигідна ціна. Цей цинк легко переноситися і не викликав у мене і дитини жодних проблем при прийомі, на відміну від аналогічних від інших виробників. Його можна приймати незалежно від їди, без жодних побоювань. Від цинку інших виробників мене нудить, якщо не приймати їх під час їжі. Єдиний мінус – великий розмір пігулок, але вони п'ються легко. Дитині давала по половинці.
    Покупець
    16.02.2020
    text_comment
    Це продукт, який я купую щоразу. Бренд надійний, ефект хороший. Доставка швидка, а упаковка якісна.
    Покупець
    10.04.2018
    text_comment
    Якість всього товару мені подобається. Інгредієнти та мг дуже тішать саме ті, які я шукала. Розмір таблетки є зручним для застосування. Імунітет став набагато кращим. Волосся не випадає. Дефіцит у організмі пішов. І далі питиму для Профілактики. Також немає специфічного смаку. Сподіваюся багатьом він також сподобається як і мені. Адже я дуже задоволена результатом.
    Покупець
    07.08.2019
    text_comment
    Колір світло-блакитний, а форма не капсульна, тому без проблем випити не вийде, але пити не складно. Я тільки почав пити, тому з нетерпінням чекаю ефекту.