• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, Advanced Ferrochel, 180 Tablets


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-01456
    Наявність: Є в наявності
     ₴1149  ₴940
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, Advanced Ferrochel, 180 Tablets :

  • Albion Minerals
  • Dietary Supplement
  • Yielding 27 mg of Iron
  • Suitable for Vegetarians and Vegans
  • The ingredients in Source Naturals Advanced Ferrochel™ have been shown in studies to help increase and maintain blood levels of iron, while being gentle to the stomach and colon. This product contains a form of iron that is easily absorbed and more bioavailable than other forms of iron such as ferrous sulfate. Ascorbic acid has been shown to increase the bioavailability of iron. Vitamin B-12 and folic acid have been added for additional support.

    Рекомендації із застосування

    1 tablet daily. For use by adults only. Do not exceed the recommended dose.

    Інші інгредієнти

    Microcrystalline cellulose, dibasic calcium phosphate, stearic acid, modified cellulose gum, magnesium stearate, and silica.

    Попередження

    Accidental overdose of iron-containing products is a leading cause of fatal poisoning in children under 6. Keep this product out of the reach of children. In case of accidental overdose, call a doctor or poison control center immediately.

    If you are pregnant, may become pregnant or breast feeding, consult your health care professional before using this product.

    Do not use if either tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of the reach of children.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Tablet
    Amount Per Serving%DV
    Vitamin C (as ascorbic acid)60 mg67%
    Folate (as folic acid)340 mcg DFE (200 mcg folic acid)85%
    Vitamin B-12 (as cyanocobalamin)25 mcg 1,042%
    Iron (as Ferrochel™ bis-glycinate chelate)27 mg 150%
    Покупець
    29.06.2021
    text_comment
    Вперше беру це залізо. Подобається форма - бісгліцинату заліза - найкраща для мене і за засвоєнням і м'якою дією, не викликає жодного дискомфорту. У складі також вітамін С для кращого засвоєння, а також B12 та фолат – кофактори для засвоєння заліза. Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!)
    Покупець
    29.01.2020
    text_comment
    Це хелатне залізо, за ціною та дозування найвигідніше. Дефіцит заліза проявляється сухістю шкіри, блідістю, волосся і нігті стає ламким, тьмяним. млявість, швидка стомлюваність, слабкість, розсіяність, погана пам'ять, порушення ритму серця. Пити можна в будь-який час, але головне, після їжі через 30 хвилин, і після прийняття таблетки протягом 30 хвилин не можна їсти і навіть воду пити. Приймаю 2 тижні, побочок не помітила. Не варто вживати разом з молочними, кофеїновмісними продуктами. Найкраще засвоюється, якщо пити з вітаміном С і практично не засвоїтись, якщо поєднувати з магнієм. Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!).
    Покупець
    23.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    23.03.2020
    text_comment
    Залізо потрібне організму для перенесення еритроцитами кисню, роботи м'язів, посилення імунної системи, синтезу ДНК та функціонування певних ферментів. Тому дуже важливо піклуватися про достатній рівень заліза в організмі. Так як залізо входить до складу білків, в тому числі і гемоглобіну. А коли у людини низький гемоглобін, то тканинам не вистачає кисню. Отримати залізо ми можемо з певних продуктів або з добавок. Для себе я обрала цей препарат. Він має чудову якість і відмінний смак. А ще допомагає всього однією таблеткою на день поповнити необхідний рівень заліза в організмі. Обираю для себе і рекомендую вам!
    Покупець
    23.03.2020
    text_comment
    Залізо з iherb замовляю та приймаю останній рік , чомусь на це залізо жкт не реагує революцію . Значно краще себе почуваю, з'явилися сили і енергії додалося. Це замовила вперше, супер склад та ціна.
    Покупець
    12.12.2018
    text_comment
    Мені не сподобалось.
    Покупець
    11.12.2022
    text_comment
    Не те що хотілось.
    Покупець
    11.05.2018
    text_comment
    Не було значного ефекту.
    Покупець
    09.01.2022
    text_comment
    Вже 2 місяці, як я пила це. Я приймала препарати заліза від вагітності через анемію з дитинства Головний біль, ригідність плечей, біль у шиї, який я думала, що це спондильоз шийного відділу, дискомфорт у лівій нозі (змінилися відчуття ), ненормальний страх, серцебиття, холодні кінчики пальців (охолодження, просто тримаючи смартфон) Спочатку я злякався, тому я подумав, що буде нормально прийняти половину таблетки, тому я хвилювався, що якщо я вип’ю одну таблетку, моя печінка вийде бути різким і перерваним. І біль і дискомфорт зникли. Я вживаю 3 яйця щодня. Один білок викликає часте сечовипускання, тому я приймаю його під час їжі. Моя чубчик стає тоншою, і я можу виконувати інші роботи, які я не можу писати. Думаю, це через залізо. Мій аналіз крові в У середині січня був феритин 12, тому я прийму його деякий час. Однак недоліки в тому, що протеїн збільшує газоутворення, я переживаю, що приймати занадто багато вітаміну 12, припинити протеїн. Я думаю, що було б найкраще, якби я міг випийте його також.
    Покупець
    08.03.2021
    text_comment
    Даний препарат купила вперше,так як феритин 10,9. Пропивши 10 днів ,відчуваю приплив енергії,появилась бадьорість,аналізи здам за місяць.Залізо ,в хелатній формі,легко засвоюється організмом,не викликає проблем з шлунком і ще до складу даного препарату входять коферменти віт с,фолієва кислота і віт В 12. для кращого засвоєння.упаковка велика,таблетки маленького розміру,без запаху.Після приймання побічних ознак не виявила,присмаку заліза нема.Приймаю два рази в день.Виробник,ціна,якість ,склад чудово.