• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Some By Mi, Miracle Acne Clear, Body Cleanser, 14.10 oz (400 g)


    Виробник: Some By Mi
    Код товару: SMI-39072
    Наявність: Є в наявності
     ₴1306  ₴1068
    Купити

    Докладно про товар Some By Mi, Miracle Acne Clear, Body Cleanser, 14.10 oz (400 g) :

  • Skin Friendly Ingredients
  • AHA - BHA - PHA 30 Days
  • Tea Tree 10,000 PPM
  • Body Acne Care
  • Acne Care - Calming - Exfoliating
  • AHA, BHA, PHA exfoliate dead skin cells gently and alleviates body acne with salicylic acid.

    Key Points
  • Improve Skin Texture
  • Sebum Control
  • Sensitive Skin Care
  • Acne Body Cleanser contains AHA, BHA, PHA which helps fight breakouts by exfoliating dead skin cells and excess sebum and alleviates body acne through salicylic acid.

    Рекомендації із застосування

    Take an appropriate amount on shower ball or shower towel to create a lather and gently massage over the body and wash it off with lukewarm water.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, lauric acid, cocamidopropyl betaine, myristic acid, potassium hydroxide, coco-betaine, disodium cocoamphodiacetate, disodium laureth sulfosuccinate, sodium chloride, melaleuca alternifolia (tea tree) extract, 1,2-hexanediol, centella asiatica extract, eucalyptus globulus leaf oil, trideceth-10, capric acid, palmitic acid, salicylic acid (5,000 ppm), gardenia florida fruit extract, dextrin, mandelic acid (10 ppm), gluconic acid (10 ppm), lactobionic acid (2 ppm), sodium hydroxide, sodium hyaluronate crosspolymer, artemisia vulgaris extract, butylene glycol, asiaticoside, asiatic acid, madecassic acid, madecassoside, propolis extract, houttuynia cordata extract, disodium edta, citric acid (10 ppm), sodium benzoate, hexylene glycol, ethylhexylglycerin, tocopherol, limonene.

    Попередження

    Застереження. 1. Якщо у вас є такі побічні ефекти, як червоні висипи, набряки та/або свербіж під час використання цього продукту, або якщо такі симптоми з’являються під впливом прямих сонячних променів після його використання, негайно зверніться до дерматолога. 2. Не застосовуйте продукт на тих ділянках шкіри, де є шрами, екзема або дерматит. 3. Заходи безпеки при використанні та зберіганні. А) Зберігайте в недоступному для дітей місці. B) Уникайте місць потрапляння прямих сонячних променів. 4. При потраплянні в очі промийте водою. Якщо виникнуть проблеми, зверніться до лікаря. 5. Не призначено для дітей віком до трьох років. 6. Для уникнення побічних ефектів не використовуйте забагато засобу на великих ділянках шкіри протягом довгого періоду часу. 7. Якщо ви маєте чутливість до саліцилової кислоти, діабет, розлад кровообігу, ниркову недостатність, інфекцію або почервоніння, уникайте використання продукту, оскільки на шкірі чи в організмі може виникнути гіпертензивна реакція, як-от набряки, запалення тощо.

    Покупець
    28.10.2018
    text_comment
    Я купила його, тому що він майже такий же, як і інгредієнти зеленого лосьйону La Roche. Він дуже добре підходить для жирної шкіри, яка страждає від пір і прищів, і відлущує тіло. Що стосується тих, чий організм чутливий або страждає від екземи або псоріаз і випав з нього, сухість посилиться після досвіду. Вам сподобається, але я повинен продовжувати використовувати його протягом дня і піти, а після цього мені потрібен зволожуючий крем
    Покупець
    28.09.2021
    text_comment
    Рекомендую!
    Покупець
    26.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    25.04.2021
    text_comment
    Сподобався цей гель. Добре очищує шкіру, при цьому не пересушує її. Але це варіант для тих, кого не дратує запах масла чайного дерева, бо тут він досить інтенсивний.
    Великий розмір, тому гелю вистачить надовго.
    Покупець
    24.10.2020
    text_comment
    Друзі, якщо вам подобається продукт, оцініть його правильно, позитивно чи негативно. Якщо ви поставите зірку за відмінний продукт, вони розріжуть продукт на добро і зло. Правило полягає в тому, що всі продукти його героя зникнуть через відгуки. Не бійтеся, вони не піднімуть ціну. Оцініть 5 зірок, щоб знати, які продукти потрібні та збільшити кількість їх виробництва. Натисніть Так, щоб збільшити Коментар, і всі знають про цю ненавмисну помилку
    Покупець
    20.08.2020
    text_comment
    Хороше.
    Покупець
    20.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    14.10.2022
    text_comment
    Ну, хлопці, я нарешті знайшов засіб від прищів на спині. Користувався ним більше місяця. Таблетки в спину не отримав, як завжди, а випив дві таблетки. Можливо, ефект від таблеток зменшився , але я не повністю втратив розмір. Тиск достатньо відмінний для спини. Я використовую його щодня. Я сподіваюся, що його вистачить на 3 місяці або більше. Якщо ви використовуєте його для однієї ділянки тіла , у чому причина для мене? Сухість (сухість), тому що потім зволожити зволожуючим лосьйоном Eucerin
    Покупець
    09.09.2018
    text_comment
    я обрала цей засіб, щоб покращити стан своєї шкіри та позбутись акне. Можу сказати, що бачу певний ефект. Акне з цим засобом пройшло етап певної активації, а далі заспокоєння. є ще певні залишки, але загалом шкіра значно чистіша. У засобу приємний запах, свіжий і дещо травяний. Зручне використання з дозатором. Висока якість даного продукту.
    Покупець
    09.03.2020
    text_comment
    Замовила цей гель, сподіваючись позбутися висипань і акне на грудях і плечах… Причина банальна - стрес і гормональний збій. Але гель добре справляється: підсушує запалення і при цьому не стягує шкіру. ? Відчуття після використання приємні, лущення не викликає, але власникам чутливої шкіри рекомендую зробити пробу перед використанням, т.к. у складі кислоти. Чоловікові теж підійшов, він їм і голову миє =)) Тож досить універсальний засіб виявився. Користь для всіх! Піниться неНе значні зміни., у витраті гель досить економний, не рідкий. Єдиний мінус – різкуватий Запах, чимось нагадує камфору. Але на тілі не довго тримається, тож не критично. Однозначно вартий засіб, підійде людям з аналогічними висипаннями на тілі та спортсменам. Якщо було корисно, я буду вдячна за реакцію.