• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solgar, Naturally Sourced Vitamin E, 268 mg (400 IU), 250 Softgels


    Виробник: Solgar
    Код товару: SOL-03542
    Наявність: Є в наявності
     ₴2407  ₴1970
    Купити

    Докладно про товар Solgar, Naturally Sourced Vitamin E, 268 mg (400 IU), 250 Softgels :

  • Since 1947
  • D-Alpha Tocopherol Plus
  • D-Gamma Tocopherol, D-Delta Tocopherol and D-Beta Tocopherol
  • Natural Antioxidant
  • Gluten, Wheat & Dairy Free
  • Dietary Supplement
  • Vitamin E is an essential nutrient and is the body's primary, fat-soluble antioxidant. Vitamin E provides nutritional support for the immune system. It helps fight cell-damaging free radicals that cause oxidative stress in the body, which may contribute to the premature aging of cells. This formulation provides a natural source of Vitamin E as d-Alpha Tocopherol, and mixed Tocopherols including d-Gamma, d-Delta and d-Beta Tocopherols. It is offered in oil-based softgels to promote optimal absorption and assimilation.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement for adults, take one (1) softgel daily, preferably with a meal, or as directed by a healthcare practitioner.

    Інші інгредієнти

    Gelatin, safflower oil, vegetable glycerin.

    Free of: Gluten, wheat, dairy, yeast, sugar, sodium, artificial flavor, sweetener, preservatives and color.

    Попередження

    If you are pregnant, nursing, taking any medications, planning any medical or surgical procedure or have any medical condition, please consult your healthcare practitioner before taking any dietary supplement. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if outer bottle seal is missing or damaged.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Softgel
    Amount Per Serving %Daily Value
    Calories 5
    Total Fat 0.5 g 1%**
    Vitamin E (as d-Alpha Tocopherol) 268 mg 1,787%
    Mixed Tocopherols
    (providing d-Gamma, d-Delta and d-Beta Tocopherols)
    26.75 mg ***
    **Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet.
    ***Daily Value not established.
    Покупець
    31.08.2021
    text_comment
    Розрекламований, але чкісний виробник, капсули зручні для прийому, добре засвоюються
    Покупець
    29.07.2021
    text_comment
    Вітамін E — це важлива поживна речовина, яка є первинним, жиророзчинним антиоксидантом в організмі. Вітамін E надає живильну підтримку імунній системі. Він допомагає боротися з вільними радикалами, які руйнують клітини. Ці радикали можуть викликати оксидативний стрес в організмі та сприяти передчасному старінню клітин. Цей препарат забезпечує вітаміном E природного походження у вигляді d-альфа токоферолу разом зі змішаними токоферолами, включаючи d-гамма, d-дельта, і d-бета токофероли. Він постачається в капсулах на основі олії для сприяння оптимальному засвоєнню.
    Покупець
    26.07.2020
    text_comment
    хороший комплекс
    Покупець
    25.12.2021
    text_comment
    Приймаю цей вітамін Е курсами, бачу результат - волосся менше випадає, покращився загальний стан здоров‘я. Упаковка - скляна банка, важка, але це не так важливо. Розмір капсул невеликий, смак не відчула. Якість відповідає ціні, хоча і за останній рік ціна виросла удвічі. Рекомендую.
    Покупець
    25.09.2019
    text_comment
    Капсули великі, всередині маслянистий вміст без яскравого смаку. Даю дитині попередньо проткнувши капсулу голкою, щоб було легко розжувати. У нас є проблеми з печінкою та жовчним, для кращого засвоєння жиророзчинних вітамінів приймаємо артишок та лецитин. Ефект від прийому помітний станом шкіри, вона більш зволожена і губи не сохнуть. Поставте будь ласка вам не складно і нам більше можливостей для реабілітації РАС. Всім здоров'я!
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Вітамін Е забезпечує поживну підтримку імунної системи. Він допомагає боротися з вільними радикалами, що пошкоджують клітини, які викликають окислювальний стрес в організмі, що може сприяти передчасному старінню клітин.
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Вітамін Е загалом накопичується у жировій тканині. Є антиоксидантом та протидіє тромбоутворенню. Пила за призначенням лікаря. Рекомендована щоденна доза вітаміну E в перерахунку на альфа-токоферол становить 10 міліграм. Не рекомендується одночасне застосування з антикоагулянтами, тому що може сприяти виникненню побічних ефектів і знизити рівень факторів згортання крові залежних від вітаміну К. Також одночасне застосування пацієнтами з цукровим діабетом небажане, оскільки вітамін С посилює дію інсуліну, що може призвести до виникнення гіпоглікемії.
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Вітамін Е приймаю для нормалізації менструального циклу.і для обличчя косметолог виписав.приймаю по 1 таблетці зранку і одну в обід.також можна у складі комплексної терапії:
    — для запобігання патологіям ембріонального розвитку, вродженим аномаліям (вадам розвитку) плода;
    — у разі загрози переривання вагітності;
    — клімактеричних розладів;
    — у разі перцептивних розладів слуху; — при атрофічних процесах у слизовій оболонці дихальних шляхів;
    — у разі дегенеративних та проліферативних змін у суглобах та фіброзній тканині хребта і великих суглобів; слабкості м’язів унаслідок дискогенних блокад при захворюваннях міжхребцевого диска, склеродермії, червоного вовчака, ревматоїдного артриту, інших системних захворювань сполучної тканини
    -у разі неврастенії з виснаженням, переважно дистрофії м’язів та атрофії м’язів, вторинної м’язової слабкості та міопатії при хронічному артриті.
    Покупець
    19.12.2021
    text_comment
    Принимаю по 1 капсуле в день после еды. Капсулу слід ковтати цілою запиваючи достатньою кількістю води.
    Вітамін Е покращує споживання тканинами кисню. Зумовлює ангіопротекторну дію, впливаючи на тонус і проникність судин, стимулюючи утворення нових капілярів.
    Покупець
    12.03.2019
    text_comment
    Люблю Солгар, витамин Е тоже солгар взяла.