• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solgar, Rhodiola & B-Complex, Daily Stress Support, 30 Vegetable Capsules


    Виробник: Solgar
    Код товару: SOL-30317
    Наявність: Є в наявності
     ₴1182  ₴967
    Купити

    Докладно про товар Solgar, Rhodiola & B-Complex, Daily Stress Support, 30 Vegetable Capsules :

  • Supports Your Ability To Deal With Mental & Physical Stress
  • Gluten, Wheat & Dairy Free
  • Suitable For Vegans
  • Non-Gmo
  • Dietary Supplement
  • Solgar® Daily Stress Support contains a carefully selected blend of ingredients that supports your ability to deal with both mental & physical stress.

    Rhodiolife® Rhodiola rosea Extract (from the pristine Siberian Altai region) is an adaptogen- an herb that supports the body's ability to deal with stress.

    PANMOL® B-COMPLEX is a food-based, biologically-active B-vitamin complex that's produced from quinoa sprouts and promotes nervous system health.

    Get Ahead Of Stress With Solgar Daily Stress Support

  • Builds your body's resistance to stress
  • Helps support stress-related mental fatigue
  • Supports your ability to stay calm
  • For occasional stress
  • 100% drug-free
  • Non-habit forming
  • Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement for adults, take one (1) capsule twice daily, preferably with a meal or as directed by a healthcare practitioner.

    Інші інгредієнти

    Organic panmol® b-complex from quinoa sprouts (niacinamide, calcium pantothenate, pyridoxine hydrochloride, riboflavin-5-phosphate, thiamin hydrochloride, folate, biotin, cyanocobalamin), rhodiolife® standardized rhodiola extract, vegetable cellulose, microcrystalline cellulose, organic rice hulls, organic rice extract blend.

    Free of: gluten, wheat, dairy, soy, yeast, sugar, sodium, artificial flavor, sweetener and color.

    Попередження

    If you are pregnant, nursing, taking any medications, have any medical condition, or are planning to undergo any clinical lab testing, consult your healthcare practitioner before use. Some supplements may interact with certain medications and/or interfere with certain lab tests. If any adverse reactions occur, stop use and consult your healthcare practitioner. Not intended for use by persons under the age of 18.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Vegetable Capsule
    Amount Per Serving%Daily Value
    Thiamin (Vitamin B-1) (from organic quinoa sprouts)
    0.9 mg 75%
    Riboflavin (Vitamin B-2) (from organic quinoa sprouts)0.97 mg 75%
    Niacin (from organic quinoa sprouts)12 mg 75%
    Vitamin B-6 (from organic quinoa sprouts)1.27 mg 75%
    Folate (from organic quinoa sprouts) 250 mcg DFE
    (150 mcg folic acid)
    63%
    Vitamin B-12 (from organic quinoa sprouts)1.8 mcg 75%
    Biotin (from organic quinoa sprouts)22.5 mcg 75%
    Pantothenic Acid (from organic quinoa sprouts)3.75 mg 75%
    Rhodiolife®
    Standardized Rhodiola Extract (Rhodiola rosea)(root)
    Standardized to contain 3% rosavins,
    6 mg and 1% salidrosides, 2 mg
    200 mg**
    **Daily Value (DV) not established.
    Покупець
    29.11.2018
    text_comment
    Я купив його незалежно від якості, просто подивившись на етикетку інгредієнтів. Я не знав про Solga, тому що чутки були не дуже хороші, але коли я замовив це, це була Solga. Давайте спочатку спробуємо ефект і подивимось, чи покращиться він.
    Покупець
    24.07.2018
    text_comment
    На даний момент я не приймаю їх щодня, оскільки мене дещо турбує можлива реакція шкіри на біотин, який міститься в ньому (у мене були деякі прищі під час прийому біотину раніше – і ніколи не було таких за все моє життя). Тим не менш, приймати його на вимогу цілком достатньо, щоб зменшити рівень стресу - який був на божевільному рівні протягом багатьох років. Я продовжуватиму використовувати його, коли це буде потрібно, оскільки він, здається, погоджується зі мною. Цілком задоволений результатами.
    Покупець
    22.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    19.10.2020
    text_comment
    Дуже висока якість органічних паростків рослин. Інгредієнти не містять синтетичних матеріалів. Упаковка герметична. Користь. При фізичних навантаженнях і депресії. Гарний засіб для підвищення настрою, який добре діє. Покращує настрій і якість сну. смак схожий на трави. Харчова добавка, яка містить групу вітамінів B. Підтримує здоров'я волосся І нерви, сон і фізичне навантаження. Дуже, дуже чудово, ви помітите різницю з першого тижня
    Покупець
    19.08.2018
    text_comment
    Я почну використовувати продукт і переоціню його пізніше. Дякую, Ігерб.
    Покупець
    18.12.2018
    text_comment
    Я знайшов цей продукт, коли шукав різні способи підвищити швидкість засвоєння вітамінів групи В. Ви можете бути впевнені, що використовується органічна сировина. Я все ще приймаю його, але я відчуваю ознаки того, що мій сон трохи покращується. Я продовжу деякий час і подивлюся, як воно піде.
    Покупець
    18.09.2021
    text_comment
    Відчула користь від цього препарату. Останнім часом розпочалися проблеми зі сном. та й раніше іноді бувало. Снотворне приймати не хочу, їхній склад не тішить. Приймаю магній оскільки завжди спостерігаю його нестачу. Вирішила спробувати ще й цю добавку. Приймала спочатку вдень, потім вирішила приймати перед сном: заспокоювало і поліпшення зі сном поки що приймала. Мабуть однієї упаковки мало, продовжуватиму. Якість хороша, капсула зручна, не дуже велика. Інгредієнт радіола рожева це взагалі дуже хороший імуномодулятор і для серця та судин дуже корисна!
    Покупець
    14.08.2018
    text_comment
    Я приймала родіолу окремо, тому було б зручно, якби я могла приймати її з Б. Я вважаю чудовим, що сировина теж органічна.
    Покупець
    13.11.2021
    text_comment
    Висока якість бренду, чисті інгредієнти, безперечно, користь для здоров'я в будь-якому віці, але потрібно пам'ятати, що Препарати з вітамінами групи В необхідно використовувати курсами, а не на постійній основі, або за потребою. Тривале застосування користі не принесе: накопичившись у надлишку, просто виводитимуться з організму із сечею. Упаковка зручна, якраз на курс, склад збалансований, до покупки рекомендую
    Покупець
    11.10.2019
    text_comment
    Його легко використовувати, якщо ви хочете пити кілька разів на день, тому що це все органічне, якість висока, а кількість інгредієнтів не така велика, як у мегавітамінів. Я п'ю близько 3 разів, коли зима і не хочу падати імунітет. Важко відчути антистресовий ефект, тому я не розраховую на це, і я використовую його регулярно як добавку вітаміну В зі складом, який не обтяжує організм. Це дозування, яке легко приймати дітям. Це водорозчинний вітамін, тому я вважаю, що краще приймати його кількома дозами.