• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solgar, вітамін E природного походження, 134 мг (200 МО), 100 капсул


    Виробник: Solgar
    Код товару: SOL-03501
    Наявність: Є в наявності
     ₴1177  ₴963
    Купити

    Докладно про товар Solgar, вітамін E природного походження, 134 мг (200 МО), 100 капсул :

  • Компанію засновано в 1947 році
  • Містить d-альфа-токоферол, d-гамма-токоферол, d-дельта-токоферол і d-бета-токоферол
  • Без глютену, пшениці й молочних продуктів
  • Дієтична добавка
  • Натуральний вітамін E — це важлива поживна речовина, яка є первинним жиророзчинним антиоксидантом в організмі. Вітамін E надає живильну підтримку імунній системі. Вітамін Е необхідний багатьом клітинам, включно з клітинами серцевого м’яза. Він допомагає боротися з вільними радикалами, які руйнують клітини, спричиняють оксидативний стрес в організмі та можуть сприяти передчасному старінню клітин. Ця добавка забезпечує організм вітаміном E природного походження у вигляді d-альфа-токоферолу разом зі змішаними токоферолами, включно з d-гамма-, d-дельта- й d-бета- токоферолами. Добавка постачається в капсулах на основі олії, щоб полегшити її засвоєння.

    Рекомендації із застосування

    Як дієтичну добавку для дорослих приймати по одній (1) капсулі 1–2 рази на день, бажано під час їди, або згідно з рекомендаціями лікаря.

    Інші інгредієнти

    Сафлорова олія, желатин, рослинний гліцерин.

    Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

    Попередження

    Перед початком застосування під час вагітності, грудного вигодовування, планування будь-якої медичної або хірургічної процедури, за наявності будь-яких захворювань, у разі прийому препаратів потрібно проконсультуватися з лікарем. У разі виникнення будь-яких небажаних реакцій потрібно припинити прийом і звернутися до лікаря. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна плівка флакона відсутня або пошкоджена.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Калорії 5
    Усього жирів 0,5 г 1 %**
    Вітамін E
    (у вигляді d-альфа-токоферолу)
    134 мг 893 %
    Змішані токофероли
    (містять d-гамма-, d-дельта-, d-бета-токофероли)
    13,38 мг ***
    ** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    *** Добову норму не визначено.
    Покупець
    26.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    25.05.2018
    text_comment
    Натуральний вітамін E — це важлива поживна речовина, яка є первинним жиророзчинним антиоксидантом в організмі. Вітамін E надає живильну підтримку імунній системі. Вітамін Е необхідний багатьом клітинам, включно з клітинами серцевого м’яза. Він допомагає боротися з вільними радикалами, які руйнують клітини, спричиняють оксидативний стрес в організмі та можуть сприяти передчасному старінню клітин. Ця добавка забезпечує організм вітаміном E природного походження у вигляді d-альфа-токоферолу разом зі змішаними токоферолами, включно з d-гамма-, d-дельта- й d-бета- токоферолами. Добавка постачається в капсулах на основі олії, щоб полегшити її засвоєння
    Покупець
    25.02.2022
    text_comment
    В цілому дуже класний вітамін Е , реально помагає
    Брався для того щоб пити разом з Селеном для кращого засвоєння - будьте уважні він розріджує кров
    Але знімаю 1 зірочку за те що желатинові капсули пристають один до одного
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Вітамін Е – жиророзчинний вітамін, який має високу антиоксидантну і радіопротекторну дію, бере участь у біосинтезі гема і білків, проліферації клітин та в інших найважливіших процесах клітинного метаболізму.
    Вітамін Е покращує споживання тканинами кисню. Проявляє ангіопротекторну дію, впливаючи на тонус і проникність судин, стимулюючи утворення нових капілярів.
    Якість даного препарату висока, стоїть того, щоб купити і пропити курс, результатом задоволена
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Вітамін е гарної якості, після того як пропила курсом помітила ефект для організму.
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Вітамін Е дуже корисний для шкіри, для обміну речовин. Це корисний антиоксидант, відсутній смак у капсулі. Містить активну форму токоферол, яка легко засвоюється.
    Покупець
    24.01.2021
    text_comment
    Для нормальної життєдіяльності нашому організму потрібна енергія, яку він отримує з їжі. Щоб цей процес був ефективним, важливо, аби клітини тіла були здоровими. Одним із ключових «захисників» здоров’я всіх клітин є «вітамін, що дає життя» — вітамін Е.
    .
    А ще він кращий друг шкіри і очей, бере участь в синтезі колагену і підвищує імунітет. Дуже потужний антиоксидант!
    .
    Згідно результатів останніх досліджень, дефіцит вітаміну Е не тільки негативно впливає на репродуктивну функцію, а й підвищує ризик виникнення запальних процесів в організмі, а також порушує нормальний перебіг менопаузи і ПМС у жінок
    .
    Десятки досліджень цього вітаміну привели до наступних результатів: чим вище споживання вітаміну Е, тим краще виглядатиме шкіра обличчя? Під впливом вітаміну Е відбувається синтез колагену в підшкірній клітковині, кістках і м'язах
    .
    Регулярне застосування вітаміну Е сприяє зниженню ризику виникнення серцево-судинних захворювань, особливо ефективно він діє на ранніх стадіях хвороби
    Покупець
    23.05.2022
    text_comment
    Подобається цей вітамін. Купую вдруге. Приймаю по 1 капсулі двічі на день. Покращився стан шкіри. Капсули желейні. Зручно приймати. Рекомендую.
    Покупець
    19.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    16.10.2021
    text_comment
    Раніше пила по 2 таблетки по 100 МО щодня, але купила, бо ефективніше вживати 200 МО. Я цього особливо не відчуваю, але коли почула, що випиваючи близько 400 МО, що вдвічі більше, ніж під час місячних, біль при місячних вщухає, стало легше. Спочатку у мене було достатньо менструальних болів, що мені не доводилося приймати знеболюючі, але коли мені було важко, я вирішила приймати більше вітаміну Е. Це спрацювало для мене.