• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solgar, олія примули вечірньої, 1300 мг, 60 капсул


    Виробник: Solgar
    Код товару: SOL-01057
    Наявність: Є в наявності
     ₴1314  ₴1075
    Купити

    Докладно про товар Solgar, олія примули вечірньої, 1300 мг, 60 капсул :

  • Компанію засновано в 1947 році
  • Холодного віджиму
  • Джерело ГЛК
  • Без ГМО
  • Без глютену, пшениці й молочних продуктів
  • Дієтична добавка
  • Масло примули вечірньої є одним з найбагатших джерел ненасиченої жирної гамма-ліноленової кислоти (ГЛК) і грає важливу роль в жіночому харчуванні. Ця добавка являє собою масло примули вечірньої вищої якості, отримане методом холодного віджиму без використання хімічних розчинників.

    Рекомендації із застосування

    Як дієтичну добавку для дорослих приймати по одній (1) капсулі два рази на день, бажано під час їжі, або згідно з рекомендаціями лікаря.

    Інші інгредієнти

    Желатин, рослинний гліцерин.

    Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

    Попередження

    Перед початком застосування під час вагітності, грудного вигодовування, планування будь-якої медичної або хірургічної процедури, за наявності будь-яких захворювань, у разі прийому препаратів (у тому числі антикоагулянтів) потрібно проконсультуватися з лікарем. При виникненні будь-яких небажаних реакцій потрібно припинити прийом і звернутись до медичного працівника. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна плівка флакона відсутня або пошкоджена.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Калорії 15
    Усього жирів 1,5 г 2 %**
    Поліненасичені жири 1 г ***
    Масло примули вечірньої (насіння), що містить: 1300 мг ***
    Лінолева кислота 949 мг ***
    Гамма-ліноленова кислота 117 мг ***
    ** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.10.2021
    text_comment
    Відгук моєї жінки .Даний препарат замовляю на постійно. Пропиваю курсами по 3 міс. Бачу і відчуваю його ефективність. Стабілізувався гормональний фон. Помітила, що зникли припливи повністю. Не кидає в жар. Стан шкіри тіла ідеальний. Шкіра поменшала лущитися. Холестерин прийшов у норму. Це справді працюючий БАД. Навіть не потрібно вживати знеболювальні пігулки. упаковка зроблена зі скла і це її перевага.
    Покупець
    29.12.2021
    text_comment
    Приймаю майже місяць, по капсулі двічі на день, під час їжі. За цей час покращилося самопочуття- перестали боліти груди, зникло відчуття налиття. щодо налагодження циклу поки рано казати, продовжую приймати ще банку.
    хотілося б звісно щоб була більша кількість капсул)
    Покупець
    20.05.2021
    text_comment
    Гарний варіант масла примули, хороший надійний бренд
    Покупець
    19.12.2021
    text_comment
    Примула вечірня (енотера)
    Гамма-ліноленова кислота (ГЛК) стимулює синтез протизапальних простагландинів, які, окрім зменшення запальних процесів, мають протимікробну дію, сприяють нормалізації артерільного тиску, зменшенню проявів ПМС та клімаксу, покращенню стану шкіри, волосся та нігтів, відновленню організму після стресів, запобігають тромбоутворенню.
    Збагачення раціону ГЛК зменшує болі при місячних, у молочних залозах та запальні процеси в ендометрії. У період менопаузи олія примули усуває припливи, пітливість, відчуття роздратованості та тривоги.
    Позитивно впливає ГЛК на шкіру: зменшує сухість, свербіж, викликаний дерматитом та екземою, запалення, почервоніння, акне, сприяє зволоженості та відновленню пружності. Вживання олії примули вечірньої з Омега-3 і кальцієм, сповільнює втрату кісткової маси, збільшує щільність кісткової тканини у людей з остеопорозом.
    Олія примули вечірньої також може бути використана як добавка до раціону при хворобах серця, високому рівні холестерину, синдромі хронічної втоми.
    Покупець
    19.02.2018
    text_comment
    Не Не значні зміни.
    Покупець
    17.04.2019
    text_comment
    Купую не раз олію примули вечірньої , приймала при болючих місячних після закінчення банки місячні стали не такими болісними . Також вже як 2 - й раз купую при вагітності начинаю пити їх на тридцятому тижні вагітності для легших пологів і незнаю чи це випадковість але пологи проходять без розривів . Рекомендую усім дівчаткам та жінкам чудова якість
    Покупець
    14.05.2018
    text_comment
    Якісний і дуже гарний препарат для жіночого здоров'я.
    Дуже задоволена результатом, стало менше припливів при клімаксі.
    Покупець
    12.05.2019
    text_comment
    Купляла цю олію через її позитивний та користь для жіночого організму.
    Як відомо, у ній міститься гамма-лінолева кислота, яка полегшує симптоми ПМС за рахунок перетворення на простагландин Е, який в свою чергу знижує вплив пролактину (винуватця ПМС) на організм. Також ГЛК сприяє здоров’ю та пружності шкіри, усуває лущення і в’ялість.
    Капсули досить великі, проте ковтаються легко. Запах і смак відсутні. Дискомфорту під час прийому не відмічала.
    З позитивних ефектів:
    - основна причина покупки - ПМС (біль внизу живота, втома, дратівливість) - значно зменшилися після місяця прийому, крім того, цикл став регулярнішим (раніше з цим були проблеми);
    - стан шкіри - тон шкіри став більш рівномірним; шкіра виглядає більш пружною, зникли лущення;
    - волосся - на це я не розраховувала, проте десь за два місяці прийому волосся виросло на кілька см., плюс стало густішим (пов’язую це ще з літнім сезоном, але все ж);
    - ще одна перевага - позитивний вплив на настрій та працездатність (були на стабільному рівні).
    Тому однозначно рекомендую цей БАД жінкам/дівчатам, особливо якщо є проблеми з ПМС та нерегулярним циклом.
    Будьте здорові!
    Покупець
    11.05.2018
    text_comment
    Якісний препарат,натуральні інгредієнти.
    Приймаю для полегшення симптомів ПМС,допомагає також від перепадів настрою перед місячними.Примула відома своїми протизапальними властивостями ,що корисно для всього організму в цілому,плюс корисна для серця,покращує стан волосся,знижує рівень холестерину.Після вживання немає неприємного присмаку,легко ковтати.Якість препаратів Солгар як завжди на висоті,так як використовує тільки натуральні інгредієнти в своєму складі.
    Покупець
    10.12.2018
    text_comment
    Мені не сподобалось.