• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solgar, жир печінки тріски, вітаміни A та D, 250 капсул


    Виробник: Solgar
    Код товару: SOL-00941
    Наявність: Є в наявності
     ₴1458  ₴1193
    Купити

    Докладно про товар Solgar, жир печінки тріски, вітаміни A та D, 250 капсул :

  • Компанію засновано в 1947 році
  • Без ГМО
  • Без глютену, пшениці й молочних продуктів
  • Дієтична добавка
  • Жир із печінки тріски Solgar® містить вітаміни А та D для підтримки здоров’я імунної системи й очей, гостроти зору та міцності кісток. Жир, що входить до складу цієї добавки, був очищений від забруднень за допомогою методу молекулярної дистиляції.

    Рекомендації із застосування

    Як дієтичну добавку дорослим приймати по одній (1) капсулі три рази на день, бажано під час їди, або згідно з рекомендаціями лікаря.

    Інші інгредієнти

    Жир із печінки тріски, желатин, гліцерин (рослинного походження), ретинілпальмітат, холекальциферол, змішані токофероли.

    Містить рибу (тріску).

    Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

    Цей продукт містить 375 мкг вітаміну А (1250 МО) і 3,4 мкг вітаміну D (135 МО).

    Попередження

    Перед початком застосування дієтичної добавки під час вагітності, грудного вигодовування, у разі прийому препаратів (зокрема, антикоагулянтів), при плануванні будь-якої медичної або хірургічної процедури, за наявності будь-яких захворювань потрібно проконсультуватися з лікарем. У разі виникненні будь-яких небажаних реакцій потрібно припинити прийом і звернутися до лікаря. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна плівка флакона відсутня або пошкоджена.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Вітамін A 375 мкг 42 %
    Вітамін D 3.4 мкг (135 МО) 17 %
    ДН — добова норма
    Покупець
    31.08.2021
    text_comment
    Розрекламований бренд, ціна завищена, якість на рівні, дозування в нормі, легко приймати
    Покупець
    30.03.2021
    text_comment
    Справа в тому, що додавання менше. Цей жиророзчинний вітамін, що містить жир печінки тріски, вітаміни А і D, особливо легко засвоюється, але вміст вітаміну D надто малий, і співвідношення до вітаміну А не підходить, він є найкраще підтримувати його в співвідношенні 3:1, інакше потрібна окрема добавка вітаміну D.
    Покупець
    29.04.2020
    text_comment
    Жир із печінки тріски містить вітаміни А та D для підтримки здоров’я імунної системи й очей, гостроти зору та міцності кісток. Жир, що входить до складу цієї добавки, був очищений від забруднень за допомогою методу молекулярної дистиляції.
    Покупець
    29.04.2020
    text_comment
    Жир із печінки тріски Solgar® містить вітаміни А та D для підтримки здоров’я імунної системи й очей, гостроти зору та міцності кісток. Жир, що входить до складу цієї добавки, був очищений від забруднень за допомогою методу молекулярної дистиляції
    Покупець
    26.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    23.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    21.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший продукт. Задоволена ним на 100%. Жир із печінки тріски Solgar® містить вітаміни А та D для підтримки здоров’я імунної системи й очей, гостроти зору та міцності кісток. Жир, що входить до складу цієї добавки, був очищений від забруднень за допомогою методу молекулярної дистиляції.
    Покупець
    19.05.2018
    text_comment
    Якісна продукція солгар і в цей раз на висоті,п‘ю по одній в день разом з сином,дієвий препарат,замовлятиму ще!
    Покупець
    17.01.2019
    text_comment
    Мене звати Люба. Люблю Україну! Живу в Україні. Мій чоловік зараз в ЗСУ, а я плету маскувальні сітки для фронта. В цей важкий для нас час ми повинні піклуватися про своє здоровʼя, здоровʼя своїх близьких та наших воїнів. Всім бажаю миру! Підтримайте мої відгуки, будь ласка. Дякую . На iHERB чудові продукти. Рекомендую ?
    My name is Lyuba. I love Ukraine ! I live in Ukraine. My husband is now in theArmy and I weave camouflage nets for the front.
    In this difficult time for us we must take care of our health, the health of our close people and our fighters. I wish everyone PEACE. Support my reviews . Thank you. Great products from iHERB. I recommend ?
    Покупець
    15.03.2019
    text_comment
    Я вибираю цей тип вітамінів вперше, сподіваюся, вони будуть дуже корисними для моєї дочки Сьогодні мій перший день вживаю їх. Поганий запах для мене і моєї дочки, а також смак не найкращий, як я хотів би, щоб він був безпечний і дайте мені всі переваги. Мені подобається якість. Упаковка дуже гарна та безпечна