• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solgar, Citrus Bioflavonoid Complex, 1,000 mg, 250 Tablets


    Виробник: Solgar
    Код товару: SOL-00921
    Наявність: Є в наявності
     ₴2160  ₴1767
    Купити

    Докладно про товар Solgar, Citrus Bioflavonoid Complex, 1,000 mg, 250 Tablets :

  • Since 1947
  • Gluten, Wheat & Dairy Free
  • Non-GMO
  • Suitable for Vegans
  • Kosher Parve
  • Dietary Supplement
  • Citrus Bioflavonoids comprise a group of water soluble plant pigments found in foods such as oranges and lemons, and are partly responsible for giving these foods their colorful look. They possess antioxidant properties that help fight cell-damaging free radicals in the body. This formulation offers natural, citrus bioflavonoids to promote and support optimal health.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement for adults, take one (1) tablet daily, preferably at mealtime, or as directed by a healthcare practitioner.

    Інші інгредієнти

    Microcrystalline cellulose, vegetable cellulose, vegetable stearic acid, silica, vegetable glycerin.

    Free of: Gluten, wheat, dairy, soy, yeast, sugar, sodium, artificial flavor, sweetener, preservatives and color.

    Попередження

    If you are pregnant, nursing, taking any medication or have a medical condition, please consult your healthcare practitioner before taking any dietary supplement. Discontinue use and consult your healthcare practitioner is any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if outer bottle seal is missing or damaged.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Tablet
    Amount Per Serving% Daily Value
    Citrus Bioflavonoid Complex1000 mg**
    **Daily Value not established
    Покупець
    31.01.2021
    text_comment
    Для зміцнення капілярів. У міру того, як ми стаємо старше, крихкість кровоносних судин стає все більш занепокоєною. Зокрема, у мене кілька разів на рік перерізалися кровоносні судини кісток пальців, що викликало внутрішню кровотечу, яка була дуже болюча. Я чув, що цитрусові біофлавоноїди корисні, тому спробував. Після його прийому кровоносні судини більше не розрізаються. Відчуваю, що набряк також зменшився. Однак розмір американський. Я дбаю, коли п’ю щодня. Було б чудово, якби він був трохи меншим.
    Покупець
    28.03.2020
    text_comment
    Зазвичай у мене слабка імунна система, тому у мене багато випадків діареї, але я купила це, тому що мене цікавила ефективність флавоноїдів. Після прийому він здається ефективним для профілактики риніту та застуди.
    Покупець
    25.01.2021
    text_comment
    Таблетка досить велика, але приємна для прийому та має чудовий смак. Я читав, що це дуже добре для пурпури. Синці на моїй шкірі здаються менше, коли я приймаю його
    Покупець
    23.01.2021
    text_comment
    Таблетки трохи важко ковтати. Загалом хороша якість.
    Покупець
    19.02.2018
    text_comment
    Не Не значні зміни.
    Покупець
    15.11.2019
    text_comment
    Цитрусові біофлавоноїди містяться у цитрусових фруктах: апельсини, лимони, лайми, грейпфрути, мандарини. Це антиоксиданти, які корисні для серця, сприяють захисту функцій мозку, підтримці сполучної тканини та покращенню кровообігу. Чудовий біофлавоноїди! Відмінний бренд! Прекрасна упаковка – скляна банка із темного скла. Ці флавоноїди добре приймати разом із вітаміном З, щоб останній засвоївся в організмі. Разом вони доповнюють одне одного. Велике дозування тому поділяю ножем на 2-4 частини, В залежності від тяжкості хвороби і віку. Виходить те, що потрібне! Рекомендую!
    Покупець
    13.05.2021
    text_comment
    Гарний комплекс. Відмінний склад, з додаванням рутину та гесперидину. Брала для зміцнення судин та капілярів та загального оздоровлення. Дуже добре працює при варикозі. Ще мені офтальмолог порадила періодично пропивати рутин та гесперидин для здоров'я очей (у мене поганий зір та тиск). Реально працює, тож п'ю. мене після курсу цих біофлавоноїдів перестали кровоточити ясна і зміцнилися капіляри, зменшилася кількість судинних зірочок. Хоча я не особливо на них розраховувала, але вони виявилися працюючими. Пропила 2 місяці. Жодних побічних ефектів. Навіть шкіра на обличчі омолодилася, почала сяяти. Тепер взяла ще й мами. *Флавоноїди - найбільший клас рослинних поліфенолів. Їх багато в цедрі цитрусових, цибулі, зеленому чаї, червоних винах, пиві темних сортів, обліпихі та чорному шоколаді. *Біофлавоноїди мають безліч корисних властивостей, зокрема, зміцнюють судини та капіляри. *Вони також є найпотужнішими антиоксидантами і допомагають зберегти молодість клітин нашого організму. Вони зокрема захищають молекули вітаміну С від окислення в організмі. У складі цього комплексу є геспередин, який просто незамінний для судин та вен. Біофлавоноїди беруть участь в окисно-відновних процесах, покращують стан сполучних тканин та їх насичення киснем. Загалом, це дуже корисна добавка. Тож рекомендую. Сподіваюся мій відгук виявився корисним для Вас, будь ласка, поставте ТАК
    Покупець
    12.07.2022
    text_comment
    Перше через що зняла одну зірку це розмір таблетки, далеко не перевага даного продукту. Стабільно застрягає в горлі.
    Покупець
    10.12.2022
    text_comment
    Не те що хотілось.
    Покупець
    10.05.2018
    text_comment
    Не було значного ефекту.