• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solgar, хелатний цинк, 250 таблеток


    Виробник: Solgar
    Код товару: SOL-00801
    Наявність: Є в наявності
     ₴1653  ₴1353
    Купити

    Докладно про товар Solgar, хелатний цинк, 250 таблеток :

  • Компанію засновано в 1947 році
  • Антиоксидантна дія, підтримка шкіри та імунної системи
  • Без ГМО
  • Без глютену, пшениці й молочних продуктів
  • Підходить для веганів
  • Сертифікат кошерності K-Parve
  • Дієтична добавка
  • Цинк є кофактором понад 300 ферментів в організмі. Він має доброчинний вплив на шкіру. Крім того, цинк бере участь в зростанні та розвитку клітин і формуванні ДНК. Він має антиоксидантну дію, підтримує імунну систему організму, а також репродуктивну функцію у чоловіків. Запатентована хелатна форма цинку в цьому засобі сприяє його оптимальному засвоєнню в організмі.

    Рекомендації із застосування

    У якості дієтичної добавки для дорослих приймати по одній (1) таблетці на день (бажано під час їжі) або відповідно до рекомендацій лікаря.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза,, дикальцію фосфат,, рослинна целюлоза,, діоксид кремнію,, рослинний стеарат магнію,, рослинна стеаринова кислота.

    Не містить: глютену,, пшениці,, молочних продуктів,, сої,, дріжджів,, цукру,, натрію,, штучних ароматизаторів,, підсолоджувачів,, консервантів і барвників.

    Попередження

    Перед тим, як розпочати застосовування дієтичних добавок, під час вагітності, грудного вигодовування, при наявності яких-небудь захворювань, у разі прийому препаратів слід проконсультуватися з лікарем. При виникненні будь-яких небажаних реакцій слід припинити прийом і звернутись до медичного працівника. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна плівка флакона відсутня або пошкоджена.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Цинк (у вигляді аминокислотного хелату гліцинату цинку†) 22 мг 200 %
    ДН — добова норма
    † Патенти США № 6 706 904 та № 6 716 814, видані Albion International, Inc.
    Покупець
    30.01.2019
    text_comment
    Я грав у тренажерному залі, і мій друг порадив мені цей продукт і сказав мені, що його потрібно приймати, і згадав мені про його переваги та те, що це хороша харчова добавка, але моє запитання до людей із досвідом і наукою: чи організм отримує користь від цього, як є, чи йому потрібен інший елемент для розкладання?
    Покупець
    24.10.2020
    text_comment
    упаковка велика, вистачає на довго. розмір капсул не великий, ковтати легко. якість Солгар завжди висока. цинк приймаю, бо він укріплює імунітет, сильний антиоксидант, волосся укріплюється також, для мене приємний бонус. ефект на волосся видно через місяць прийому.для запобігання дефіцит п'ю місяць через місяць. смак таблетка не має.
    Покупець
    20.06.2018
    text_comment
    Я чув, що цинк дуже важливий для волосся. Я купив цей хелатний цинк для гарантії якості та хорошого засвоєння D. Сподіваюся, він матиме ефект, якщо приймати разом з іншими вітамінами. Я з нетерпінням чекаю.
    Покупець
    19.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    17.11.2019
    text_comment
    Цинк добре впливає на імунітет. Лікарі приписують його при лікуванні Ковід-19 та відновленні після одужання. Хелатна форма покращує засвоєння цинку. Зручний у вживанні
    Покупець
    13.07.2021
    text_comment
    Вітання з України!
    Цинк бере участь у понад 100 ферментативних реакціях в організмі та відіграє важливу роль у функціонуванні імунної системи та нормальній структурі клітинних мембран.
    Цинк - це важливий мінерал, який приймає участь практично у всіх життєво важливих процесах організму. Він входить до складу більш ніж 300 видів ферментів.
    Цинк підтримує імунну систему сильною, допомагає залікувати рани і нормалізує загальне функціонування організму, сприяє росту волосся, та підвищенню імунітету.
    Він також необхідний для нормальної функції скелетної, неврологічної і ендокринної систем.
    Відомо також, що він відіграє важливу роль у захисті організму від окислювальних процесів і особливо корисний для підтримки здорового старіння. Вегетаріанці, матері-годувальниці, люди, які зловживають алкоголем, а також ті, у кого не виходить правильно харчуватися піддаються більш високому ризику дефіцит цинку.
    Упаковка - скляна баночка
    Покупець
    12.07.2020
    text_comment
    Хороший препарат, форма, що легко засвоюється, є результат у міру накопичення і усунення дефіциту, таблетки не великі, легко пити, покупкою задоволена. Результатом задоволена.
    Покупець
    11.08.2022
    text_comment
    Ось приблизний відсоток засвоєння в кожної з форм цинку:

    піколінат цинку (61%)
    хелат цинку (бісгліцінат) (61%)
    цитрат цинку (61%)
    ацетат цинку (60,9%)
    глюконат цинку (60,9%)
    монометіонін цинку (58%)
    оксид і сульфід цинку (48%)

    Отже, піколінат і хелат - засвоюються найкраще, але на це впливають і особливості організму. Приміром, якщо людина має проблеми з органами травлення, то вітаміни засвоюються дуже Не значні зміни. Також цинк не можна приймати з антибіотиками, міддю та фолієвою кислотою, тому що вони не поєднуються
    Покупець
    11.07.2022
    text_comment
    «Розумний» цинк-необхідна всім добавка для підтримки організму та імунітету в нормі. Приймати легко-всього одну таблетку щодня. Сміливо можу порекомендувати цю фірму, одна з найкращих так само, як і цей бад.
    Покупець
    04.10.2020
    text_comment
    Харчова добавка Solgar містить 22 мг цинку хелатного, який має високу засвоюваність і є щадним для кишківника. Цей компонент може позитивно впливати на організм людини: зміцнювати імунітет; підтримувати роботу органів зору; стимулювати репродуктивну функцію організму; поліпшувати стан волосся та нігтів.
    Продукт підходить для веганів, не містить ГМО, глютену, пшениці, молочних інгредієнтів, сої, дріжджів, цукру та цукрозамінників, солі, штучних ароматизаторів, консервантів, барвників.