• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solgar, фолат, 800 мкг, 100 таблеток


    Виробник: Solgar
    Код товару: SOL-01945
    Наявність: Є в наявності
     ₴1370  ₴1121
    Купити

    Докладно про товар Solgar, фолат, 800 мкг, 100 таблеток :

  • Компанію засновано в 1947 році
  • (Metafolin 800 мкг)
  • Здоров’я серця
  • Без ГМО
  • Без глютену, пшениці й молочних продуктів
  • Підходить для веганів
  • Відсутність глютена підтверджено сертифікатом
  • Сертифікат кошерності Kosher Parve
  • Дієтична добавка
  • Для того щоб організм міг засвоїти фолієву кислоту, вона повинна бути перетворена в активну форму за допомогою ряду біохімічних процесів. Metafolin (L-метілфолат) не вимагає перетворення, оскільки він біоідентічен до біоактивної форми. Іншими словами, він повністю готовий до засвоєння організмом. Це може бути корисно для людей, організм яких зазнає труднощів при перетворенні фолієвої кислоти в її активну форму. Активний фолат у складі цього засобу сприяє здоров’ю серця. Крім того, він підтримує здоров’я нервової системи і утворення здорових еритроцитів.

    Рекомендації із застосування

    У якості дієтичної добавки для дорослих приймати по одній (1) таблетці в день, бажано під час їжі або відповідно до рекомендацій лікаря.

    Інші інгредієнти

    Манітол, мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота (рослинного походження), целюлоза (рослинного походження), діоксид кремнію, стеарат магнію (рослинного походження).

    Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, консервантів та барвників.

    Попередження

    Перед початком застосування під час вагітності, грудного вигодовування, при наявності будь-яких захворювань, у разі прийому будь-яких дієтичних добавок слід проконсультуватися з лікарем. При виникненні будь-яких небажаних реакцій слід припинити прийом і звернутися до медичного працівника. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна плівка флакона відсутня або пошкоджена.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Фолат (800 мкг L-метилфолату) (у вигляді L-метилфолату у формі метафоліну) 1333 мкг харчового фолатного еквіваленту 333 %
    ДВ — добова норма
    Містить незначну кількість цукрового спирту
    Покупець
    31.12.2021
    text_comment
    Приймаю за призначенням лікаря на постійній основі, так як маю проблеми з засвоєнням вітамінів групи В. Ця форма метафоліну засвоюється добре - це і є основна перевага.
    Покупець
    29.03.2018
    text_comment
    якість і форма супер,це вам не фолієва к-та
    Покупець
    27.06.2018
    text_comment
    Найкраща для засвоєння форма метилфолату, велика упаковка, гарна ціна для цього бренду. Аналіз на мутації фолатного циклу досить дорогий, тому краще вживати форму, що точно буде працювати. Фолат необхідний для засвоєння заліза і його недостатність може бути причиною анемії, перевірте, перш ніш приймати просто залізо. Також необхідний всім, хто планує вагітність
    Покупець
    25.09.2018
    text_comment
    Мій лікар порадив приймати це замість простої фолієвої кислоти. Як мій вік, так і я хотів би дитину. Після викиднів я почала приймати, сподіваюся, що в цей час він успішний. Схрестіть пальці. продукт хороший, великий, але добре ковтається, з їжею. Я вважаю хорошої якості, упаковка також виглядає якісно. Рекомендую!
    Покупець
    23.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    22.01.2019
    text_comment
    Мега класний бад , та дуже гарний склад , фірма Солгар в рекомендації попадає на 1 місця, адже ця фірма одна з найкращих в Америці , і сертифікат якості вищого гатунку !Ва дуже потрібна для нормальної роботи нервової системи, для синтезу ДНК та РНК у процесі росту та для відновлення клітин організму, для синтезу разом з вітаміном B12 червоних кров'яних тілець, для зниження рівня холестерину в крові та підвищення ефективності роботи печінки
    Покупець
    17.08.2021
    text_comment
    Серрапептаза: опис та використання

    

    Що таке серрапептаза

    Серрапептаза (також відома як сімеїозин, ензим ґрунтових бактерій) - це протеолітичний фермент, що розщеплює білки на менші пептиди. Вона отримала свою назву з-за здатності розщеплювати середину фібрина - білкового матеріалу, що утворює загустіння крові, а також деяких інших білків, таких як фібриноген, колаген та еластин.

    Серрапептаза використовується як дієтична добавка та в лікувальних цілях для поліпшення здоров'я серця та судин, зменшення запалення та болю, підвищення імунітету та зменшення згортання крові. Однак, перед вживанням серрапептази необхідно проконсультуватись з лікарем, оскільки вона може мати побічні ефекти та взаємодіяти з іншими ліками.

    

    Для чого фолати

    Фолати (також відомі як вітамін В9 або фолієва кислота) є важливими вітамінами, необхідними для багатьох фізіологічних процесів в організмі людини.

    Основні функції фолатів:

    Утворення нових клітин та ДНК: фолати є необхідними для росту та диференціації клітин і забезпечують правильну роботу генів та ДНК.

    Підтримка функції нервової системи: фолати допомагають виробляти та підтримувати мієлін, яка захищає нервові волокна і сприяє передачі нервових імпульсів.

    Підтримка імунної системи: фолати забезпечують оптимальну роботу імунної системи та беруть участь в регуляції запальних процесів в організмі.

    Підтримка здоров'я серця: фолати допомагають знижувати рівень гомоцистеїну в крові, що пов'язано з ризиком серцево-судинних захворювань.
    Покупець
    14.02.2018
    text_comment
    якість чудова , хороший склад інгредієнт їв , розмір таблеток малий , зручно приймати , упаковка чудова
    Покупець
    11.12.2018
    text_comment
    Мені не сподобалось.
    Покупець
    10.05.2018
    text_comment
    Не було значного ефекту.