• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solaray, органічно вирощений лопух, 485 мг, 100 капсул VegCaps


    Виробник: Solaray
    Код товару: SOR-19110
    Наявність: Є в наявності
     ₴1118  ₴932
    Купити

    Докладно про товар Solaray, органічно вирощений лопух, 485 мг, 100 капсул VegCaps :

  • Дієтична добавка
  • Лопух (Arctium lappa)
  • 485 мг в 1 капсулі
  • Цілий корінь
  • Ефективність підтверджено результатами лабораторних досліджень
  • Інформація про продукт. Органічно вирощені продукти компанії Solaray® на 100 % веганські, не містять допоміжних речовин і наповнювачів або додаткових інгредієнтів. Органічне землеробство сприяє оздоровленню як споживачів продукції, так і її виробників, покращує чистоту ґрунту і води, сприяє збереженню біорізноманіття та підтримує дрібні фермерські господарства.

    Рекомендації із застосування

    Застосовувати тільки згідно з інструкцією. Приймати по дві капсули VegCap тричі на день під час їди або запиваючи склянкою води.

    Інші інгредієнти

    Капсула з рослинної целюлози.

    Попередження

    Не використовуйте продукт, якщо захисна мембрана пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед використанням цього продукту слід проконсультуватися з лікарем.

    Зберігайте в сухому прохолодному місці.

    Попередження тільки для мешканців штату Каліфорнія: цей продукт містить хімічну речовину, яка, за даними штату Каліфорнія, може викликати онкологічні захворювання, вроджені аномалії розвитку або негативно впливати на репродуктивну систему.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 2 капсули VegCaps
    Порцій в упаковці: 50
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Органічний корінь лопуха (Arctium lappa) 970 мг *
    * Добову норму не визначено
    Покупець
    31.05.2021
    text_comment
    Гарна якість та інгредієнт , для дорослого вік , з коноплі , якісна упаковка , є перевага , добрий склад , приймається для покращення дієта , проблема з печінкою , смак нормальний .
    Покупець
    30.11.2021
    text_comment
    Продукт справляє гарне враження, хороші ціни, але ви не можете сказати, розмір капсули дуже великий, чудова упаковка, хороша якість, без особливого запаху
    Покупець
    28.10.2020
    text_comment
    Доступний по ціні, органічний корінь лопуха. Систематично приймаю, дуже подобається ефект. Підтримує організм, зменшує запалення в суглобах, підсилює відтік жовчі, покращує функцію печінки.
    Покупець
    24.09.2019
    text_comment
    капсули з коріння лопуха використовуються в лікуванні порушень обміну речовин — при каменях у нирках і жовчному міхурі, діабеті, суглобовому ревматизмі, подагрі, відкладенні солей, для детоксикації крові.
    Покупець
    23.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що думав, що він може допомогти згладити мою розацеа, оскільки я приймав добавку, яка містила лопух, і це дуже допомогло з моїм почервонінням. На жаль ефекту не відчула.
    Покупець
    21.03.2019
    text_comment
    Лопух гарний у жовчогінній терапії, відмінно допомагає жовчному та накласти роботу ШКТ, має сечогінну, жарознижувальну, протизапальну та бактерицидну дію, стимулює обмін речовин, підвищує вміст глікогену в печінці. Серія з жовтою органічною кришкою, бад виправдовує заявлені властивості. Відмінна якість, робочий склад
    Покупець
    21.03.2019
    text_comment
    Лопух здатний надавати важливу користь для організм, нормалізує метаболізм, зміцнює імунітет, має дезінфікуючі, болезаспокійливі, жовчогінні властивості. Має приємний трав’яний запах. Капсули середнього розміру, ковтаються без складнощів. Якість хороша.
    Покупець
    18.03.2022
    text_comment
    Прекрасний препарат! Після того, як перехворіла на КОВІД через місяці 3 стало сипатися волосся. Це був просто жах, думала, що залишусь лисою. Холіновий комплекс - лопух - магнієва олія - розріджуючі кров препарати ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВА СКЛАДНА - Препарати для детоксикації організму. І звичайно ж щось для заспокоєння нервів. Коротше, з усієї вивченої мною інформації зрозуміла, що причиною втрати волосся є те, що під час хвороби згущується кров, утворюються мікротромби, які починають заважати нам жити. Волоспад я зупинила, дуже багато цибулинок прокинулися. З'явився """"підшерсток"""", який особливо видно після миття голови і Не значні зміни.го укладання))) Стаю пухнаста. Після цього комплексу ще пила біотин упродовж 2-х місяців. Будьте здорові!
    Покупець
    14.12.2020
    text_comment
    Турбувала проблема ранньої подагри. Порадили терапевти дієту і біодобавку лопуха, вибір впав саме на цей препарат. Тепер як тільки починає турбувати проблема закислення організму і починаються перші симптоми - він у мене на полиці. Навіть прийом у кілька днів гарно допомагає. Приємний трав’яний запах.
    Дієвий та легко ковтається.
    Покупець
    13.11.2021
    text_comment
    Просто бомба