• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solaray, Black Currant Seed Oil, 600 mg, 90 Softgels


    Виробник: Solaray
    Код товару: SOR-00832
    Наявність: Є в наявності
     ₴1567  ₴1299
    Купити

    Докладно про товар Solaray, Black Currant Seed Oil, 600 mg, 90 Softgels :

  • Plant Sourced
  • Dietary Supplement
  • GLA 90 mg
  • Lab Verified
  • Discussion: A product that typically supplies the following fatty acids: 90mg gamma linolenic acid (GLA), 60 mg alpha linolenic acid (ALA), 240 mg linoleic acid (LA).

    Рекомендації із застосування

    Use only as directed. Take one softgel up to three times daily with a meal or glass of water.

    Інші інгредієнти

    Softgel (gelatin, glycerin), water.

    Попередження

    Do not use if safety seal is broken or missing. Keep out of reach of children. Keep your licensed health care practitioner informed when using this product.

    Store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Softgel
    Amount Per Serving% Daily Value
    Calories6
    Calories from Fat5
    Total Fat0.6 g1%†
    Black Currant Seed Oil600 mg*
    †Percent Daily Value based on a 2,000 calorie diet.
    *Daily Value not established.
    Покупець
    29.12.2019
    text_comment
    Застосовую зменшення запалення судин, нормалізації рівня холестерину. Це масло застосовується як антиоксидант та імуномодулятор. Крім цього олія насіння смородини регулює гормональний баланс, розріджує кров, бере участь у формуванні сперматозоїдів. Сприяє загоєнню слизової оболонки носа, горла і очей, а й слизові стінки судин. Капсулки маленькі, легко ковтається.
    Покупець
    29.12.2019
    text_comment
    ЗАСТОСУВАННЯ: допомагає позбутися від сухості очей. ОСНОВНІ ІНГРЕДІЄНТИ: олія насіння чорної смородини. КОЛІР: коричневий. СМАК: без гіркоти. РОЗМІР ТА УПАКОВКА: 90 капсул у пластиковій пляшці. ПОХОДЖЕННЯ ПРОДУКЦІЇ: Солт-Лейк, Юта, США. ОПТИМАЛЬНЕ ЗАСВОЮВАННЯ: приймати під час їжі. ЧОМУ ВІДМІННО: хороше співвідношення ціни та якості, без добавок, лише з олією насіння чорної смородини, м’які таблетки легко ковтати.
    Покупець
    29.04.2021
    text_comment
    Співвідношення ціни та якості. Капсули потрібного розміру, їх легко ковтати, без стороннього смаку.
    Покупець
    28.05.2020
    text_comment
    Дякую, замовлю ще.
    Покупець
    24.01.2021
    text_comment
    Для отримання результату потрібно 6 місяців. Я приймаю його, щоб зменшити випадання волосся. Читайте, що це допоможе з проблемами волосся. Буду продовжувати використання та сподіваюся побачити результати.
    Покупець
    23.03.2022
    text_comment
    Прекрасна якість, маса корисних інгредієнтів. Для здоров'я суцільна користь викликало захоплення, що не просто смородини, а насіння смородини. Пила при ковіді, було легше, нещодавно почула, що один із кращих кроворозріджувальних засобів. Корисно для всього у будь-якому віці. Омеги, рибу не люблю, а ці капсули пила із задоволенням, говорять, що нормалізує холестерин, корисно для серця, шкіри, волосся, знижує запалення.
    Покупець
    20.09.2021
    text_comment
    Риб’ячий жир має натуральний лимонний аромат, він не матиме рибного запаху під час споживання, а масло має прозорий колір. Частинки чорного оцту та олії важко проковтнути, і вживання їжі протягом тижня може зменшити частоту сухості очей.
    Покупець
    18.12.2018
    text_comment
    Я знайшов його під час пошуку порушень менструального циклу, тому я його з’їв. У мене було сильне змазування щелепи. Я приймав анозитол разом, але коли я втомлювався, він допомагав мені краще спати. Це було добре, тому що у мене було менше прищів на підборідді та шкірі голови ніж раніше. Я не знаю, чи було це ефективним, відколи я почав приймати його протягом тижня, але мені потрібно буде побачити, скільки часу це займе відтепер.
    Покупець
    09.09.2022
    text_comment
    Олія насіння чорної смородини – це натуральний антиоксидант. Містить у складі корисні природні компоненти, що впливають стан внутрішніх органів, шкірні покриви, стан волосся, імунну систему. На відміну від більшості інших базових масел смородинове частіше застосовують внутрішньо, ніж у зовнішніх методах. Але це зовсім не означає, що ця олія не підходить для місцевого впливу: її використовують при багатьох шкірних захворюваннях, особливо викликаних гормональними порушеннями або системними змінами, але тільки як добавка до рослинного або іншого базового масла в співвідношенні близько 10-20% від загального обсягу суміші. Я додаю вміст капсули в маски для обличчя та волосся.
    Покупець
    09.09.2022
    text_comment
    Олія насіння чорної смородини володіє сильними протизапальними властивостями, зменшує шкірні алергії, допомагає дихальній системі, тому є чудовим універсальним тоніком для організму.