• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solaray, L-лізин, 500 мг, 60 капсул VegCap


    Виробник: Solaray
    Код товару: SOR-04940
    Наявність: Є в наявності
     ₴876  ₴734
    Купити

    Докладно про товар Solaray, L-лізин, 500 мг, 60 капсул VegCap :

  • Дієтична добавка
  • 500 мг в 1 капсулі
  • Амінокислоти у вільній формі
  • Ефективність підтверджено результатами лабораторних досліджень
  • Коментар. L-лізин — незамінна амінокислота, що не виробляється організмом. Його треба отримувати з продуктів, багатих на лізин, таких як риба, яловичина, птиця, насіння і горіхи, або з харчових добавок. L-лізин може забезпечувати поживну підтримку для нормального синтезу білків, а також може підтримувати здорову когнітивну та імунну систему, а також функцію шлунково-кишкового тракту.

    Рекомендації із застосування

    Застосовувати тільки за призначенням. Приймати одну капсулу VegCap на день під час їди або запиваючи склянкою води.

    Інші інгредієнти

    Капсула з рослинної целюлози, суміш органічного рисового екстракту та целюлоза.

    Попередження

    Не слід використовувати цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед використанням цього продукту слід проконсультуватись із лікарем.

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула VegCap
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    L-лізин (L-лізин гідрохлорид) 500 мг *
    * Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.08.2020
    text_comment
    хороша якість, ефективні інгредієнти, корисно
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Амінокислота що допомагає боротися з вірусами. Зокрема допомагає , коли часто герпес на губах. Ціна доступна.
    Покупець
    31.03.2022
    text_comment
    брала для чоловіка, так страждає на герпес. Велика упаковка, вистачає на тривалий час, якість інгредієнт порівняно з нашими виробниками перевага віддається зразу, так як результат видно з перших днів вживання
    Покупець
    28.11.2018
    text_comment
    Я купив його після того, як почув, що він діє на герпес на губах. Хоча б раз на рік, максимум три-чотири рази на рік. Здається, ефективним є пити це натщесерце, тому я завжди п’ю його вранці. Дивлячись на відгуки, здається, що він ефективний для грубої шкіри, такої як акне, тому я також очікую красивого ефекту шкіри. Капсули мають розмір, який є звичайним для зарубіжних продуктів, тому вам не потрібно турбуватися про їх прийом. Якщо вас спіймають, краще опустити трохи вниз, коли ви ковтаєте воду в роті. Коли ви приймаєте ліки або харчові добавки, тримайте речі, які плавають у воді (наприклад, капсули), донизу, а предмети, які тонуть у воді (наприклад, таблетки), догори або спереду, щоб вони не потрапили у ваше горло.
    Покупець
    26.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    25.10.2020
    text_comment
    Унікальна та дуже корисна амінокислота, допомагає синтезувати колаген, підтримувати стан волосся та шкіри, застосовується при деяких психологічних проблемах, допомагає засвоєнню кальцію, дозволяє прискорити відновлення м'язів після силового тренінгу, шкіра на обличчі стає більш рівною та посвіжілою, а якщо почати приймати його за перших ознаками """"застуди"""", то можна швидко усунути подальший її розвиток.
    Покупець
    24.03.2019
    text_comment
    Лізин Рекомендовано при:
    ✴️герпесі
    ✴️вітрянці
    ✴️остеопорозі
    ✴️слабких зв’язках і сухожиллях
    ✴️шкірних захворюваннях
    ✴️захворюваннях серцево-судинної системи
    ✴️ослабленому імунітеті L-Лізин - чи не єдина амінокислота, яка здатна пригнічувати вірус герпесу. Кращої природньої блокади для цього вірусу, мабуть ще не придумано. Крім того, її можна давати дітям, наприклад під час вітрянки. Лізин істотно знімає свербіж, і полегшує процес видужування.
    Покупець
    24.03.2019
    text_comment
    Лізин- це просто відмінна добавка, гарно справляється з вірусом герпесу, дуже допомагає при перших симптомах грипу і застуди!Ця добавка іходмть в обов'язковий склад домашньої аптечки. Перевага віддається відразу, так як результат видно з перших днів вживання, приймаю протягом 3 тижнів по 1-2 капсули в день. Упаковка на 60 капсул. Розмір капсул середній. Смак відсутній. Якість хороша.
    Покупець
    20.06.2022
    text_comment
    L-лізин є незамінною амінокислотою, яка використовується для створення гормону росту для нарощування м’язів. і зростання тіла Це також допомагає відновити знос тканин в організмі. догляд за шкірою та волоссям виявили, що L-лізин Це попередник для створення білків колагену. який є складовою шкіри працюючи з вітаміном С Допомагають зменшити захворюваність герпесом на губах (простий герпес типу I) і підвищити засвоєння кальцію в організмі. Допомагає підтримувати нормальний баланс рівня азоту в організмі, підходить тим, хто хоче зміцнити імунну систему. Люди, які хочуть запобігти або полегшити герпес Тим, хто хоче живити шкіру зміцнюють колаген Ті, хто хоче живити кістки запобігти остеопорозу людей дорослого віку
    Покупець
    20.06.2022
    text_comment
    L-лізин є незамінною амінокислотою, яка не виробляється організмом. Назначив лікар для дитини 10 років. Якість хороша, склад теж