• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solaray, котячий кіготь, 500 мг, 100 капсул VegCap


    Виробник: Solaray
    Код товару: SOR-01125
    Наявність: Є в наявності
     ₴952  ₴796
    Купити

    Докладно про товар Solaray, котячий кіготь, 500 мг, 100 капсул VegCap :

  • Без ГМО
  • Веганський продукт
  • Дієтична добавка
  • Котячий кіготь (Uncaria tomentosa)
  • Ціла кора
  • Ефективність підтверджено результатами лабораторних досліджень
  • Інформація про продукт. Котячий кіготь, зростаючий у тропічних лісах Амазонки, також відомий як уна де гато, являє собою деревоподібну лозу, що отримала свою назву на честь гострих вигнутих шипів на стеблах. Історія використання котячого кігтя сходить до стародавньої цивілізації інків. Для виробництва продукції Solaray використовується тільки внутрішня кора лози, що пройшла клінічні дослідження. Котячий кіготь підтримує здоровий імунітет і роботу травної системи.

    Рекомендації із застосування

    Застосовувати тільки згідно з інструкцією. Приймати по одній капсулі VegCap тричі на день під час їди або запиваючи склянкою води.

    Інші інгредієнти

    Капсула з рослинної целюлози, целюлоза та суміш органічного рисового екстракту.

    Попередження

    Не використовуйте продукт, якщо захисна мембрана пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед використанням цього продукту слід проконсультуватись із ліцензованим лікарем. Не застосовувати препарат у період вагітності або планування вагітності.

    Зберігайте в сухому прохолодному місці

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула VegCap
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Котячий кіготь (Uncaria tomentosa) (кора) 500 мг *
    * Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.04.2022
    text_comment
    Порекомендувала лікар додати цей інгредієнт до раціону. Основна проблема моя єндометріоз і вона сказала, що можна спробувати такою добавкою «сповільнити» його. Приймаю неділі дві/три і особливих змін не помітила. Чоловік каже, що на роботі усі похворіли, а ми не чіпляємо заразу. Можливо завдяки цій добавці. Якість інших продуктів цієї фірми мені дуже довподоби.
    Покупець
    27.11.2022
    text_comment
    Незамінна річ, яка має бути вдома постійно. Допомогає при перших проявах простуди, при герпесі, при харчових отруєннях і розладах ЖКТ. Приймаємо добавку не постійно, а лише коли виникають якісь проблеми зі здоров'ям. Гарно тонізує імунну систему та допомогає організму дуже швидко подолати хворобу. Наприклад, якщо в мене тільки починається герпес, я одразу починаю приймати Котячий кіготь та Л-лизин, герпес за три дні відступає. Нещодавно чоловік дуже сильно отруївся - з'їв щось не те. Лежав пластом та бігав у туалет. Я одразу почала їому давати Котячий кіготь та пребіотики з пробіотиками. До вечора чоловіку вже було набагато краще, а наступного дня вже був як огурчик - повністю здоровий. Даю навіть дитині при перших проявах ГРВІ. Натисніть на пальчик в гору, будь ласка!
    Покупець
    25.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    24.03.2022
    text_comment
    Брала чоловікові, бо з настанням холодів постійно хапає застуди, що переходять в ангіну. Приймає курсами, 2 рази на рік. Якщо хворіє, то не більше тижня і без ускладнень. Прекрасний профілактичний засіб.
    Покупець
    22.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    13.07.2021
    text_comment
    Слава Україні Замовляю на iHerb дуже багато вітамінів, продуктів , БАДів. Вся продукція дуже якісна і корисна при прийманні в правильному дозуванні і терміні вживання
    Дуже задоволена, що знайшла для себе даний сайт. Тепер замовляю тільки на iHerb і всім рекомендую
    Доставка завжди швидка, упаковка приходить в гарному стані без ушкоджень.
    Бажаю всім здоров'я і миру
    Покупець
    12.01.2019
    text_comment
    Я думаю, що краще завжди мати Котячий кіготь. Кажуть, що він повертає організм до нормального стану. Я деякий час приймаю котячий кіготь у вигляді порошку, але мені все одно вважаються таблетки та капсули набагато зручнішими. З цим продуктом немає втрат, але я думаю, що Cat's Claw від Source Naturals був кращим. Douglas Laboratories була набагато кращою, ніж Source Naturals, але ціна інша.
    Покупець
    11.06.2019
    text_comment
    Купив цю добавку для зміцнення здоров'я. Читав відгуки, що ця кора має протизапальну дію, допомогає уникнути тромбозу, має антиоксидантну дію. Рекомендую приймати після 30 років. Хороша якість та состав інгредієнтів.
    Покупець
    10.07.2022
    text_comment
    ⭕️Власивості """"Кошачого кігтя""""
    ✳посилює імунну функцію організму
    ✳покращує роботу травної системи (активне загоєння виразок шлунку та дванадцятипалої кишки)
    ✳зниження загальної інтоксикації організму (очищення клітинного та міжклітинного простору)
    ✳потужне очищення та поліпшення роботи печінки
    ✳допомога при отруєннях, різних інтоксикаціях (включаючи медикаментозне, алкогольне, пов'язане з проживанням в поганій екологічній обстановці та ін)
    ✳протизапальна дія (зняття запальних процесів всіх внутрішніх органів та систем організму, а також зняття запалень в суглобах)
    ✳противірусна дія ( повністю блокує розмноження будь-яких вірусів в клітинах тіла, перериває на корені ланцюгову реакцію, при яких утворюються вільні радикали в клітинах

    ‼Показання до застосування:

    ✅після прийому антибіотиків
    ✅при перших ознаках застуди, ротовірусу, грипу та ін.
    ✅герпес
    ✅кандидоз
    ✅нейродерміт, псоріаз, оперізуючий лишай
    ✅отруєння, інтоксикація
    ✅відновлення після хіміотерапії
    ✅захворювання шлунково-кишкового тракту(гастрити, виразки, коліти)
    ✅хвороби сечостатевої системи ( цистити, пієлонефрити, простатити)
    ✅дипресивні розлади , надмірна втомлюваність

    Спосіб застосування: вживати по 1 капсулі 3 рази на добу під час прийому їжі.

    Будьте здорові та бережіть себе
    Покупець
    09.07.2022
    text_comment
    1. Стимулює імунну систему - потужний і ефективних імуномодулятор натурального походження. Препарат благотворно впливає на організм, активізуючи його захисні функції, що надзвичайно важливо в сезон ГРВІ та грипу. 2. Блокує запальні процеси - ефективно при артритах, оскільки запобігає і гальмовує запальні процеси в суглобах. 3. Нормалізує артеріальний тиск - це природній кардіопротектор, який впливає на м'язову тканину серця, нормалізує його ритм. 4. Очищає печінку - очищає її, допомагаючи печінці переробити й м'яко вивести токсичні речовини з організму. Це, в свою чергу, позитивно відбивається на стані шкіри, волосся і нігтів. 5. Має протизапальний ефект, т.ч. при ревматичних захворюваннях. Приймаю по 1 капсулі тричі на день протягом місяця мінімум за півгодини до їжі, обов'язково запиваючи великим об'ємом питної води. Пропиваю цю добавку восени , перед сезоном простуд, для імунної підтримки орагнізму та для профілактики запальних процесів, що завжди взимку загострюються. Дякую за ❤️