• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solaray, Kidney Blend SP-6, 100 VegCaps


    Виробник: Solaray
    Код товару: SOR-00260
    Наявність: Є в наявності
     ₴1027  ₴858
    Купити

    Докладно про товар Solaray, Kidney Blend SP-6, 100 VegCaps :

  • Dietary Supplement
  • Cornsilk Parsley
  • With Cell Salt Nutrients
  • Lab Verified
  • Рекомендації із застосування

    Use only as directed. Take two VegCaps three times daily with a meal or glass of water.

    Інші інгредієнти

    Vegetable cellulose capsule and magnesium phosphate 3x.

    Попередження

    Store in a cool, dry place.

    Do not use if safety seal is broken or missing. Keep out of reach of children. Keep your licensed healthcare practitioner informed when using this product. Do not use if you are pregnant. Do not use if you have inflammatory kidney disease. Do not use for more than four to six weeks in succession.

    California Residents Only: This product contains a substance known to the State of California to cause birth defects or other reproductive harm.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 VegCaps
    Servings Per Container: 50
    Amount Per Serving % Daily Value
    Proprietary Blend
    Cornsilk (Zea mays) (silk), Parsley (Petroselinum crispum) (aerial), Uva Ursi (Arctostaphylus uva-ursi) (leaf), Cleavers (Galium aperine) (aerial), Cayenne (Capsicum annuum) (fruit), Juniper (Juniperus communis) (berry), Kelp (Laminaria spp.) (whole), Short Buchu (Barosma betulina) (leaf extract), Queen of the Meadow (Filipendula ulmaria) (flower)
    940 mg *
    *Daily Value not established.
    Покупець
    31.03.2018
    text_comment
    Не дуже.
    Покупець
    29.10.2022
    text_comment
    Нирки — це два бобоподібні «фільтри», завдання яких — звільняти організм від продуктів розпаду, токсинів, шлаків, мікробів. Протягом доби мільйон нефронів пропускає крізь себе понад 230 л крові, очищає її від шкідливих речовин і виводить їх із сечею. Так, щодня організм звільняється від 2,5 л зайвої рідини та небезпечних сполук. Ця суміш просто супер для нирок,сечогінна.очищає пісок з нирок, мучениця в складі сприяє здатності підвищувати діурез — збільшувати вироблення сечі й стимулювати її виділення — та знезаражувати,відчула покращення, склад з трав просто неймовірний і перевага перед іншим,таке ціна досить хороша.
    Покупець
    28.10.2020
    text_comment
    улюблений препарат для нирок. з кукурудзяними рильцями. має сечогінний ефект. приймається добре. на фото дві баночки різних фірм які найчастіше беру
    Покупець
    27.06.2018
    text_comment
    Я хочу кукурудзяний шовк, тому шукаю його і купую. Він має більш пухку текстуру, ніж кукурудзяний шовк або один предмет. Припухлості немає. Також трохи збільшилася кількість туалетів. Cospa хороша, тому я куплю її знову.
    Покупець
    25.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    24.01.2020
    text_comment
    Запах приємний. Зверніть увагу на наявність перцю у складі-людям із проблемами ШКТ приймати з обережністю. У цілому нині продукт робітник- обіцянки, заявлені виробником, виконує. Переваги подібних капсул полягає в тому, що трави у складі не піддаються термічній обробці (як, наприклад, у відварах) і корисні речовини засвоюються за рахунок хорошого помелу на порошок. Однозначно краще за вітчизняні аптечні препарати. Рекомендую!
    Покупець
    22.02.2022
    text_comment
    Препарат з унікальним поєднанням трав, які приносять неоціненну користь для людини. Кукурудзяні рильця традиційно використовуються в якості легкого сечогінний і жовчогінний засіб, мають протизапальні, антибактеріальні та загальнозміцнюючі властивості, для того щоб полегшити стан людей з хронічними захворюваннями печінки і нирок. Петрушку корисно включати в раціон людям з цукровим діабетом тому, що має явну сахароснижающим дією. Виводячи зайву рідину з організму людини - звільняє від набряків і знімає запалення, знищуючи шкідливі мікроби. Мучниця - є прекрасним діуретиком, ефективно виводить з організму надлишки рідини. Крім того, рослина володіє терпкими якостями, знімає напругу мускулатури, має виражену антимікробну, протизапальне, дезинфікуючу, болезаспокійливе і обволікаючу дію. Подмаренник широко застосовують як сечогінний засіб, що поліпшуючий роботу сечового міхура, пов'язаного із запаленнями і набряками. У якості даного бренду впевнена, перевірен особисто багато разів
    Покупець
    20.11.2020
    text_comment
    У мене сечокам'яна хвороба, камінь невеликого розміру. Пропивши 1 банку цього засобу - маннозу - журавлину, на жаль, стан нирок в ідеальний стан не прийшов. Аналізи не в нормі. Зробила висновок, що потрібно приймати не менше 3-4 місяців у більшому дозуванні, ніж зазначено на баночці.
    Покупець
    16.05.2022
    text_comment
    Показники креатиніну починають знижуватися, тому я збираюся допити пляшечку. Поки що жодних побічних ефектів, немає крайньої потреби в сечовипусканні, лише послідовний. Варто спробувати.
    Покупець
    13.08.2018
    text_comment
    Я приймаю багато білка, оскільки я сиджу на підсилювальній дієті, я почав його приймати, але я все ще не маю помітних результатів, якщо я бачу трохи прозорішу сечу, мені доведеться почекати, щоб побачити, що інші зміни в мене. якщо смак відчувається дещо сильним, я рекомендую приймати його великою кількістю води, щоб уникнути відчуття, що він наполовину в горлі.