• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Solaray, Bio Zinc, 15 мг, 100 капсул VegCap


    Виробник: Solaray
    Код товару: SOR-04705
    Наявність: Є в наявності
     ₴912  ₴764
    Купити

    Докладно про товар Solaray, Bio Zinc, 15 мг, 100 капсул VegCap :

  • Без ГМО
  • Веганський продукт
  • Дієтична добавка
  • Швидко засвоюється
  • Потрійний комплекс із цинком
  • Ефективність підтверджено результатами лабораторних досліджень
  • Інформація про продукт. Добавка Bio Zinc™ розроблена для оптимізації засвоєння цинку. Наукові дослідження показують, що цинк швидше всмоктується, якщо його приймати у вигляді піколінату цинку та цитрату цинку, а також що вітамін В6 теж посилює всмоктування цинку. Крім того, добавка Bio Zinc™ містить цинк, що реагує з аспарагіновою кислотою, концентратом із цільного рису, лимонною кислотою та гліцином. У результаті утворюється хелатний комплекс, який засвоюється краще. Цинк допомагає підтримувати здоров’я імунної та ендокринної систем, а також функцію шкіри та клітин.

    Рекомендації із застосування

    Застосовувати тільки згідно з інструкцією. Приймати 1 капсулу VegCap на день під час їди або запиваючи склянкою води.

    Інші інгредієнти

    Концентрат цільного рису (включно з висівками, продуктами шліфування й паростками), капсула з рослинної целюлози та стеарат магнію.

    Попередження

    Не використовуйте продукт, якщо захисна мембрана пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед використанням цього продукту слід проконсультуватися з медичним працівником.

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула VegCap
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін B6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду)20 мг1000 %
    Цинк (у вигляді цитрату цинку, піколінату цинку, амінокислотного хелатного комплексу цинку)15 мг100 %
    Покупець
    31.12.2019
    text_comment
    Цей комплексний Біо цинк складається з трьох форм цинку, які підтримують та доповнюють один одного і для оптимізації засвоєння цинку включений вітамін В6. Цинк допомагає підтримувати нормальну роботу імунної та ендокринної системи, а також функцію шкіри та клітин.
    Цинк міститься у клітинах крові, м'язових тканинах, кістках, печінці, нирках і навіть у сітківці очей. Елемент сприяє не просто тривалій життєдіяльності, але ще й допомагає зберігати молодість і позбавлятися втоми. Цинк у відносно невеликій дозі -15 мг, це профілактичне денне дозування. Не викликає нудоти, приймаю після їди. Досить надовго. Рекомендую
    Покупець
    26.04.2021
    text_comment
    Гарний та збалансований препарат. Цей комплекс Біо цинк складається з трьох форм цинку, які підтримують та доповнюють один одного і для кращого засвоєння цинку додано вітамін В6.
    Покупець
    25.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    23.12.2020
    text_comment
    Добре
    якість хороша, серед інгредієнтів присутня хороша доза цинку 15 мг в профілактичних цілях чудова форма, але коли маленький дефіцит то можна брати, упаковка хороша розмір маленький можна із собою брати щоб не забувати приймати
    Покупець
    21.12.2021
    text_comment
    Взяла на пробу, тут у складі є вітамін в6, який дуже корисний для нервової системи
    Покупець
    18.11.2019
    text_comment
    Цинк - дуже важливий мікроелемент для нашого організму, його користь важко переоцінити. Підтримує імунітет, в комплексі з віт.С, Д, омегою - особливо виручає в сезон вірусних хвороб. Тут якраз цинк в хорошій біодоступній формі, розумне дозування - 15 мг. У сезон застуд пропиваємо усією сім'єю і хвороба швидко відступає.
    Хороша якість за розумну ціну. Рекомендую.
    Покупець
    18.11.2019
    text_comment
    Цинк (у вигляді цитрату цинку, піколінату цинку, амінокислотного хелатного комплексу цинку) - це все хелатні форми цинку, які добре засвоюються організмом. Дорослим з вагою 46-75 кг – 15-25 мг на добу, під час хвороби до 50-75 мг. Також у складі присутній вітамін В6, що посилює всмоктування цинку.
    Покупець
    18.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    17.11.2019
    text_comment
    цинк нам дуже потрібен завжди і для багатьох процесів : гормонів, імунітету, роботи шкт. Це також антиоксидант , у складі тут В6 , тому і для нервової системи буде користь. Раджу періодично приймати препарати цинку
    Покупець
    17.01.2019
    text_comment
    Мене звати Люба. Люблю Україну! Живу в Україні. Мій чоловік зараз в ЗСУ, а я плету маскувальні сітки для фронта. В цей важкий для нас час ми повинні піклуватися про своє здоровʼя, здоровʼя своїх близьких та наших воїнів. Всім бажаю миру! Підтримайте мої відгуки, будь ласка. Дякую . На iHERB чудові продукти. Рекомендую ?
    My name is Lyuba. I love Ukraine ! I live in Ukraine. My husband is now in theArmy and I weave camouflage nets for the front.
    In this difficult time for us we must take care of our health, the health of our close people and our fighters. I wish everyone PEACE. Support my reviews . Thank you. Great products from iHERB. I recommend ?