• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • SmartSweets, Red Twists, Berry Punch, 1.8 oz (50 g)


    Виробник: SmartSweets
    Код товару: SWE-20070
    Наявність: Є в наявності
     ₴652  ₴534
    Купити

    Докладно про товар SmartSweets, Red Twists, Berry Punch, 1.8 oz (50 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Bag (50 g)
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 110
    Total Fat1 g 1%
    Saturated Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol 0 mg 0%
    Sodium 55 mg 2%
    Total Carbohydrate 40 g 15%
    Dietary Fiber 12 g43%
    Total Sugars 2 g
    Includes 0 g Added Sugars 0%
    Protein 1 g
    Vitamin D 0 mcg 0%
    Calcium 0 mg 0%
    Iron 0 mg 0%
    Potassium 0 mg 0%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    28.07.2018
    text_comment
    Я пробував різноманітні продукти Smart Sweets, але цей і форма риби найкращі. Рекомендую, якщо вам подобається Twizzler. Мені подобається, але я був здивований жахливою калорійністю, тому я перестав їх їсти, хе-хе, я знайшов це і продовжувала купувати. Помірно солодкий, але до нього не прилипає Закуска теж солодко пахне.
    Покупець
    25.05.2022
    text_comment
    Подобається на смак. Розмір трохи маленький, але він підходить за ціною. Я використовую його у вільний час. Це не надто солодке, що добре для мене, тому що я любитель цукерок; їсти майже кожен день. Майже такої ж якості, як і інші, але його інгредієнти набагато кращі та корисніші для любителів дієт.
    Покупець
    24.10.2018
    text_comment
    Я купувала їх кілька разів і мені вони подобаються. Ті, які я отримав у цій партії, були твердими та не забарвленими. Я їв їх, тому що вони все ще були хороші відповідно до найкращих за датою, але ця відправка була не такою смачною, як ті м’які жувальні, які я отримував у минулому.
    Покупець
    23.03.2019
    text_comment
    Я вважаю, що це хороша альтернатива цукеркам на рослинній основі, яка є трохи здоровішою. Він поставляється в невеликій низькокалорійній упаковці, але він дуже жувальний і потребує деякого часу, щоб з’їсти, тому, я вважаю, це було хорошим дієтичним частуванням. Мені здається, що смак і консистенцію можна було б трохи покращити, це добре на смак, але не дивовижно.
    Покупець
    22.10.2020
    text_comment
    Упаковка дуже маленька. Розмір цукерок невеликий. Це більше не цукерки, а типу лакриці палички. Чистий склад, підійде для дієти. Солодощі дуже сильно липнуть до зубів. Смак дуже слабкий, ягідний, з яскравою полуницею та малиною. Запах приємний, слабкий. Загалом непоганий замінник солодкого, але ціна-кількість-якість не рівноцінні. Навряд чи повторю покупку.
    Покупець
    22.01.2019
    text_comment
    Мають незнайомий смак, нагадує малину. Приємно мати їх у міксі, але вони не мої улюблені. Я купив їх за ретельний підбір інгредієнтів, таких як аллюза та фрукти монах для штучної солодощі. Вони не надто солодкі, і це саме те, що я хотів. Хоча великі шматки. Я міг би купити їх знову.
    Покупець
    20.04.2018
    text_comment
    Не відчув результату.
    Покупець
    15.11.2019
    text_comment
    Ці def вразили тягу до червоної лакриці, але, безперечно, залишалося бажати чогось. Я думаю, що вони могли б трохи посилити фруктовий смак, а не тільки солодкість. Я обов'язково куплю знову
    Покупець
    15.09.2018
    text_comment
    Я не пам’ятаю, чи вони мені подобалися, чи вони були неймовірно хорошими, чи щось таке, що я б не рекомендував, хоча моїй дитині це не сподобалося. Солодке їжте, якісні інгредієнти, цукерки, використовуйте в індивідуальній упаковці. подобається як
    Покупець
    13.02.2021
    text_comment
    Дійсно величезний потенціал, але в цих цукерках є щось дивне, післясмак, який з’являється одразу після того, як ти кажеш собі: «Вау, це смачно», а потім начебто «О, гаразд». Все одно я їх їв і насолоджувався ними, просто більше не куплю.