• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Secret Key, VCC, V Lift Up CC Cream, SPF 50+ PA+++, 1.01 fl oz (30 ml)


    Виробник: Secret Key
    Код товару: SKE-99359
    Наявність: Є в наявності
     ₴834  ₴682
    Купити

    Докладно про товар Secret Key, VCC, V Lift Up CC Cream, SPF 50+ PA+++, 1.01 fl oz (30 ml) :

  • Complete Cream for Whitening Your Skin
  • CC (Complete Cream) with color pigments that brighten your skin naturally. It contains Adenosine that effect to Anti-wrinkle and make your skin look more voluminous.

    Рекомендації із застосування

    Dispense an appropriate amount and apply evenly along the skin texture.

    Інші інгредієнти

    Water, octocrylene, cyclopentasiloxane, ethylhexyl methoxycinnamate, butylene glycol, ethylhexyl salicylate, titanium dioxide, cyclohexasiloxane, titanium dioxide (CI 77891), caprylic/capric triglyceride, niacinamide, peg-30 dipolyhydroxystearate, c12-15 alkyl benzoate, zinc oxide, disteardimonium hectorite, peg-10 dimethicone, sodium chloride, copernicia cerifera (carnauba) wax, iron oxides (CI 77492), dimethicone, paraffin, iron oxides (CI 77491), synthetic fluorphlogopite, chlorphenesin, microcrystalline wax, zein, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, aluminium hydroxide, triethoxycaprylylsilane, silica dimethyl silylate, iron oxides (CI 77499), zea mays (corn) starch, adenosine, hydrogenated lecithin, glycerin, 1,2-hexanediol, sodium hyaluronate, copper tripeptide-1, caprylyl glycol, palmitoyl tripeptide-5, acetyl hexapeptide-8, parfum.

    Попередження

    For external use only. Do not swallow. Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes.

    Покупець
    30.12.2021
    text_comment
    взяла вперше, виглядає чудово і якісно, гарний запах
    Покупець
    29.12.2022
    text_comment
    Не сподобалось.
    Покупець
    26.01.2022
    text_comment
    Приємний запах, гарна якість, зручна упаковка, добре адаптується під колір шкіри
    Покупець
    25.06.2021
    text_comment
    Вперше скуштувала цю продукцію. Відгуки у Secret Key досить хороші. Купила цей СС мамі і думаю користуватимуся ним теж. Запах дуже приємний, за це люблю корейську косметику! Використання на ура ідеально лягає на обличчя. Якість відмінна, дякую за це iHERB. Розмір нормальний, на 4-5 місяців точно вистачить. Вік думаю більше для 25-. Упаковка скромна, але стильна. Користь: ліфтинговий ефект, ще стежитиму за цим.
    Покупець
    24.08.2021
    text_comment
    Саме те, що я шукала. Тюбик невеликий, але крем дуже економний. Достатньо маленької горошинки, щоб розподілити її по обличчю. Але, на жаль, цей крем не зволожує, тому спочатку користуюся зволожуючим кремом, а потім зверху накладаю цей крем. Маскує всі почервоніння на шкірі, а також надає якесь внутрішнє сяйво шкірі. Рекомендую тим жінкам, у кого є якісь почервоніння чи нерівності шкіри на обличчі. Думаю, що замовлятиму знову, коли закінчиться. Дякую виробнику.
    Покупець
    23.05.2020
    text_comment
    Економічна витрата і легкий приємний запах, що важливо (не приймаю яскраво-виражених, подразнюючих ароматів). Покриття не щільне, але це саме те, що і треба було Сонцезахисний ефект-так! Після кількох місяців використання ліфтинг-ефекту я не помітила‍
    Покупець
    23.01.2022
    text_comment
    Приємний кремчик. здивувалася, що він білий. Не дочитала такої інформації. Але при нанесенні активуються пігменти, і він пристосовується до шкіри.
    В мене доволі світла шкіра, але літом трішки засмагла, і вже він засвітлий для мене. думаю зимою буде краще. Почервоніння і дрібні недоліки маскує гарно. Загалом задоволена.
    Покупець
    14.07.2019
    text_comment
    чудовий крем. Давно перестала користуватися тональним кремом. Пробувала різні СС або ВР крему. цей крем із легким ароматом. наноситься рівномірно, головне до нього нанести зволожуючий крем. Мені сподобався крем саме тим, що тут СПФ 50, не потрібно окремо ще шаром наносити сонцезахисний. Після апаратних процедур цей крем дуже підходить.
    Покупець
    13.09.2019
    text_comment
    Класна CC-ка. М'який аромат і ніжне тонування. Навіть в посмурну погоду крута штука.
    Покупець
    13.01.2019
    text_comment
    Мене турбує тьмяність шкіри, тому я використовую його як тонізуючий крем як основу. Я використовувала рожеву базу, але вона більше знімає тьмяність шкіри ◎ Однак вона має сильний аромат, як у пом’якшувача тканини.