• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Secret Key, Hyaluron Aqua Soft Toner, 16.9 fl oz (500 ml)


    Виробник: Secret Key
    Код товару: SKE-09000
    Наявність: Є в наявності
     ₴1317  ₴1077
    Купити

    Докладно про товар Secret Key, Hyaluron Aqua Soft Toner, 16.9 fl oz (500 ml) :

  • Hyaluron (15,000 ppm) Contained
  • A toner contains hyaluronic acid (15,000 ppm) of AHA, BHA and apple extract moisturizes skin and cares the dead skin cells and sebum so that it makes your skin moist and smooth.

    Containing various botanical extract, relax and soothe the irritated skin.

    Infused with extracts derived from fruits, seeds and plants, this Micro-Peel Toner keeps skin refreshed and hydrated while removing stubborn residues and impurities.

    Рекомендації із застосування

    Apply to a cotton pad and sweep gently over face and neck after cleansing avoiding the eye area.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, methylpropanediol, pentylene glycol, sodium hyaluronate (15,000 ppm), butylene glycol, sodium salicylate, camellia sinensis leaf water, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf water, propylene glycol, glycolic acid, lactic acid, citric acid, centella asiatica extract, trehalose, sodium pca, sorbitol, urea, panthenol, polyquatermium-51, malic acid, tartaric acid, hydrolyzed collagen, aloe barbadensis leaf juice, hydrolyzed hyaluronic acid, citrus limon (lemon) fruit extract, vaccinium myrtillus fruit extract, pyrus malus (apple) fruit extract, saccharum officinarum (sugarcane) extract, vitis vinifera (grape) fruit extract, caprylyl glycol, angelica dahurica root extract, chrysanthemum morifolium flower extract, chamomilla recutita (matricaria) leaf extract, hippophae rhamnoides extract, mous alba root extract, thuja occidentalis leaf extract, vitex trifolia fruit extract, urtica dioica (nettle) extract, persea gratissima (avocado) fruit extract, aloe barbadensis leaf extract, sambucus nigra fruit extract, asarum sieboldi root extract, cnidium officinale root extract, eclipta prostrata extract, juglans regia (walnut) seed extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed extract, hydroxyethylcellulose, ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol, phenoxyethanol, methylparaben, glyoxal, sodium nitrate.

    Попередження

    For external use only. Do not swallow. Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes.

    Покупець
    28.03.2020
    text_comment
    Зазвичай цей тонік є зволожуючим. 500 мл вистачило майже на 4 місяці використання вранці/ввечері. **-Єдиний момент: я змінив затвор на Disk-Top (4 фото). Це звичайний розмір гвинта 24 мм. А відкривати/закривати пляшку можна однією рукою, що економить час, особливо вранці.
    Покупець
    24.08.2022
    text_comment
    Оскільки він має досить велику місткість, я купив його, щоб використовувати його як серветку, але я думаю, що він хороший у холодну погоду, оскільки він досить щільний.
    Покупець
    22.11.2019
    text_comment
    Цей тонер - це моя любов! За останні три роки використала вже три упаковки! Замовила ще одну і тепер тут на iHerb. Обожнюю його за його консистенцію та результат, він прекрасно зволожує та наповнює шкіру. Якщо у вас після вмивання стягнутість та сухість шкіри, то цей тонер вас спасе))) шкіра немов випиває ковток води і ви це бачите одразу.
    Покупець
    22.11.2019
    text_comment
    Цей тонер найкращий, на різні смаки. Використання зручне. Якість хороша, Одночасно підсушує і зволожує. Розмір великий. Підходить на різний вік. Упаковка проста, зручна. Перевага : Значний об‘єм, якого вистачає надовго, навіть для двох. Якісне зволоження шкіри на будь-який сезон і для будь-якого віку. Зручний дозатор і консистенція тонера. Беззаперечно раджу!
    Покупець
    18.01.2019
    text_comment
    Я дуже люблю тоніки, користуюся ними на постійній основі і завжди готова спробувати нові. Обличчя відразу стає вологим, але тонер швидко вбирається, залишаючи після себе відчуття зволоженості. Витрата дуже економічна, потрібно зовсім небагато, щоб вистачило і на обличчя, і на шию. загалом вбирається добре, плівки не залишає. Потім можна сміливо наносити подальші засоби догляду, не переживаючи, що вони можуть скачатися або закупорити пори. Догляд із використанням тонера мені сподобався, зволоження вистачає на цілий
    Покупець
    08.06.2018
    text_comment
    Найулюбленіший тонер! Великий об'єм, вистачає на приблизно півроку щоденного застосування. Концистеція в'язка і щільна, можна наносити просто руками. Дуже приємний, відмінно зволожує
    Покупець
    04.09.2018
    text_comment
    Я отримав цей тонер на розпродажі, і для розміру контейнера він здавався гарною покупкою. Інгредієнти здаються дуже повноцінними для тоніка, тому що окрім очищення, він покращить зовнішній вигляд моєї шкіри за допомогою гіалуронової кислоти та компонентів AHA, BHA та екстракту яблука. Завдяки його використанню моя шкіра стає зволоженою. Тонік дуже м’який і не подразнює шкіру, тому я вважаю, що підходить для чутливої шкіри. Залишає злегка липкий шар, який потім вбирається. Коли очищала обличчя тоніком після його вмивання, я не помітила слідів забруднень на бавовні, як зазвичай, тому не впевнена, чи він повністю виконує очищувальну функцію. Я буду використовувати його ще деякий час і оновлю свій огляд на основі результатів.
    Покупець
    04.03.2022
    text_comment
    В категорії """"ціна - якість"""" - відмінно!
    Тонер дбайливо і делікатно видаляє ороговілі клітини шкіри, оновлюючи її. Всі почервоніння, запалення та прищики поступово затягуються, прискорюється їхнє загоєння.
    Тонер сприяє активному зволоженню шкірного покриву, допомагає відновити та зберегти еластичність, пружність, молодість шкіри, сприяє розгладжуванню дрібних зморшок.
    Гарний засіб, раджу придбати.
    Покупець
    02.03.2018
    text_comment
    Не має запаху, має зволожуючий ефект, кількість 500 мл, яку можна використовувати