• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Secret Key, Lemon Sparkling Cleansing Foam, 7.05 oz (200 g)


    Виробник: Secret Key
    Код товару: SKE-99037
    Наявність: Є в наявності
     ₴965  ₴790
    Купити

    Докладно про товар Secret Key, Lemon Sparkling Cleansing Foam, 7.05 oz (200 g) :

  • Cleansing & Moisture Foaming Face Wash
  • The mild cleansing foam refreshes the face by effectively removing impurities and sebum from pores with abundant foam containing lemon water and sparkling water.

    Рекомендації із застосування

    Dispense an appropriate amount on your palm, add a little water, and fully lather. Rub the entire face with a rubbing motion and wash off with water.

    Інші інгредієнти

    Water, palmitic acid, glycerin, stearic acid, lauric acid, potasium hydroxide, myristic acid, peg-90, glycol distearate, cocamide dea, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betain, peg-100 stearate, glyceryl stearate, sodium chloride, butylene glycol, capric acid, betain, citrus limon (lemon) fruit extract (100 ppm), carbonated water (473.5 ppm), camellia sinensis leaf water (473.5 ppm), sodium hyaluronate, hydrolyzed collagen, carica papaya (papaya) fruit extract, donkey oil, (-)-alpha-bisabolol, allantoin, disodium edta, phenoxyethanol, methylparaben, fragrance, limonene, citral.

    Попередження

    For external use only. Do not swallow. Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes.
    Покупець
    29.12.2022
    text_comment
    Не сподобалось.
    Покупець
    25.07.2022
    text_comment
    Пахне лимоном Мені подобається його свіжий запах. Я використовую його 3 рази на тиждень і залишає мою шкіру свіжою і зволоженою, флакон великий і вистачить на довгий час. Він також ніжний для чутливої шкіри. Мені 30, і це чудово працює для мого віку. Співвідношення ціни та якості.
    Покупець
    20.06.2022
    text_comment
    Пінка очищає добре, добре піниться. Великий розмір, вистачає надовго. Легка у використанні. Підійде для всіх, але використовувати людям із сухою чи чутливою шкірою треба делікатно.
    Покупець
    19.04.2018
    text_comment
    Не відчув результату.
    Покупець
    14.12.2020
    text_comment
    туба величезна.саме засіб і картинка на ньому виглядають дуже апетитно.пінка як суфле.ніжно жовтого кольору.дуже приємна за констстенцією.бред бюджетний.але дуже гідний!брала їх знаменитий пілінг скатку з лимоном. .теж сподобалася.рекомендую!
    Покупець
    13.01.2020
    text_comment
    Запах чудовий -пахне лимоном. Мені дуже подобається його свіжий запах та ніжна текстура. Я використовую його 3 рази на тиждень. Залишає мою шкіру чистою та зволоженою без відчуття натягнутості шкіри. Співвідношення ціни та якості.
    Покупець
    12.09.2019
    text_comment
    Класна корейська умивалка з лимонним запахом, дуже економічна, густа, добре очищає шкіру від бруду, при цьому не сушить, делікатно доглядає, злегка освітлює обличчя, не дратує, підходить і для чутливої шкіри. Використовую вранці та ввечері, за потребою та вдень.
    Покупець
    11.11.2021
    text_comment
    Висока якість, великий розмір, ніжний до шкіри та глибоко очищає, щоденне використання
    Покупець
    11.09.2019
    text_comment
    класна пінка, дуже добре очищує шкіру, у мене шкіра комбінована, після неї використовую тонік та крем. Без крему може відчуватися сухість шкіри. Вистачить на дуже-дуже довго.
    Покупець
    11.05.2021
    text_comment
    Гарний очисний засіб хорошої якості та розміру. Має густу консистенцію, тому невелика кількість виконає роботу. Піна має легкий ароматний аромат. Він чудово підходить для чутливої шкіри і має багато переваг. Відчувається дуже зволожуючим і ніжним для шкіри. Часте використання слід 2-3 рази на тиждень. Добре підходить для більшості віків. Композиція. Чудовий миючий засіб в упаковці.