• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Secret Key, Starting Treatment Essence, 5.24 fl oz (155 ml)


    Виробник: Secret Key
    Код товару: SKE-99129
    Наявність: Є в наявності
     ₴1573  ₴1287
    Купити

    Докладно про товар Secret Key, Starting Treatment Essence, 5.24 fl oz (155 ml) :

    Essence that maintains moisturizing effect to your skin and revitalizing skin rhythm.

    Рекомендації із застосування

    Apply to a cotton pad and sweep gently over face and throat after cleansing, avoiding the eye area.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, galactomyces ferment filtrate, butylene glycol, arbutin, aloe barbadensis leaf juice, rh-oligopeptide-1, dimethicone, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, centella asiatica extract, camellia sinensis leaf extract, physalis alkekengi fruit extract, acanthopanax senticosus (eleuthero) root extract, ganoderma lucuidum (mushroom) extract, panax ginseng root extract, hamamelis virginiana (witch hazel) extract, oryza sativa (rice) bran extract, portulaca oleracea extract, zanthoxylum piperitum fruit extract, adenosine, phenoxyethanol, disodium edta

    Попередження

    Caution: For external use only. Do not swallow. Keep out of reach of children. Avoid eye contact with eyes.

    Покупець
    31.10.2018
    text_comment
    Я купив цей тонік за рекомендацією друга через його зволоження. А ще я люблю закваски, вони дуже добре очищають шкіру. А арбутин, крім складу, для моїх плям справжня розкіш. Центелла також важлива як інгредієнт, який дуже заспокоює мою шкіру. Це легкий, нелипкий продукт. Упаковка - продукт класу люкс. Відмінне співвідношення ціни та якості.
    Покупець
    29.12.2022
    text_comment
    Не сподобалось.
    Покупець
    28.01.2020
    text_comment
    Це хороша есенція для зрілої шкіри, вона очищає, але якщо ваша шкіра має схильність до прищів, я не рекомендую її, тому я не купувала її знову.
    Покупець
    26.03.2020
    text_comment
    Це мене зовсім не дратує, але справді зволожує. Він не мав сильного запаху і не подразнював мою шкіру. Він як вода і не заважає іншим доглядам за шкірою. Я хотів би купити його знову, тому що він підходить навіть для чутливої шкіри.
    Покупець
    24.01.2019
    text_comment
    Я додаю трохи насіння чіа з кукурудзяними пластівцями або сирим вівсом і замочую в молоці. Вони не мають особливого смаку, але можуть викликати відчуття ситості.
    Покупець
    23.09.2020
    text_comment
    хороша заміна для missha аналогічного продукту, але трохи дешевше, але відчувається більш розбавленим
    Покупець
    21.07.2019
    text_comment
    Чудовий зволожуючий тонік. Я використовую його відразу після вмивання обличчя. Я наношу шарами, і після цього шкіра стає дуже гладкою та зволоженою. Після використовую зволожуючий крем і spf. Буде викуповувати його.
    Покупець
    20.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    17.11.2020
    text_comment
    У мене чутлива і жирна шкіра. Я використовував дві пляшки рожевого типу, і я вважаю, що це добре. Він може зволожувати, але не відчувати липкості. Я зазвичай наношу його після вмивання обличчя вранці та після зняття макіяжу ввечері. літо, я використовую тільки есенцію після нього, і мені його достатньо для зволоження, цього разу немає моделі троянди.
    Покупець
    17.11.2020
    text_comment
    У мене чутлива комбінована шкіра, мені 30 років. Я спробувала це ще в 2018 році, і моя шкіра ніколи не була кращою. Я не уявляв, наскільки зневодненою була моя шкіра і яку різницю зробить секретна ключова есенція. моя шкіра сяє! воно виглядає здоровішим, яскравішим і пружнішим. це вирівняло мою комбіновану шкіру. Я більше не жирний із сухою лущиться шкірою. це просто здоровий сяючий блиск. Я надзвичайно вражений якістю цього продукту. він м’який, але зволожує вашу шкіру. упаковка проста, скляна пляшка вишукана. Я дуже рекомендую цей продукт.