• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Secret Key, Marine Racoony Hydrogel Eye & Multipatch, 60 Patches


    Виробник: Secret Key
    Код товару: SKE-99950
    Наявність: Є в наявності
     ₴1129  ₴923
    Купити

    Докладно про товар Secret Key, Marine Racoony Hydrogel Eye & Multipatch, 60 Patches :

  • Super Marine Complex From Jeju
  • Providing Essential Moisture
  • Including hydration essence and Super Marine Complex. They come in a cooling formula that instantly refreshes your skin with much-needed moisture. Super marine complex from pristine Jeju Island revitalizes skin by providing essential moisture around the eyes and other areas that need moisturization.

    Рекомендації із застосування

    After washing your face, apply eye patch onto the desired area with the enclosed spatula. Remove the patch after 20-30 minutes.

    Інші інгредієнти

    Water, dipropylene glycol, glycerin, carrageenan, ceratonia, siliqua (carob) gum, glucose, sodium hyaluronate, potassium chloride, colloidal gold, cyamopsis tetragonoloba (guar) gum, disodium edta, synthetic fluorphlogopite, aloe barbadensis leaf extract, citrus unshiu peel extract, camellia sinensis leaf extract, algae extract, rose extract, chamomilla recuita (matricaria) leaf extract, punica granatum fruit extract, melaleuca alternifolia (tea tree) extract, eucalyptus globulus leaf extract, collagen, glycine max (soybean) seed extract, ecklonia cava extract, gelidium amansii extract, hizikia fusiforme extract, sargassum fulvellum extract, undaria pinnatifida extract, mica, chromium oxide greens, cl 77499, titanium dioxide, ethylhexylglycerin, fragrance.

    Попередження

    Caution: For external use only. Do not swallow. Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes.

    Покупець
    31.08.2019
    text_comment
    Класні патчі. Дуже сподобались.
    Покупець
    31.01.2022
    text_comment
    Приємна ціна! Колір підкреслює колір води в моїх очах. це несподівано. хм, а мені цей колір не хотілося! Продукт поставляється з маленькою ложечкою. Я б віддав перевагу пінцету, тому що цей продукт дуже слизький. Багато сироватки, щоб гідрогель залишався вологим і розподілявся по решті мого обличчя. Сам гідрогель дуже густий і добре тримається. Це більш темно-зелений непрозорий болотно-зелений колір. Я б віддав перевагу гідрогелю більш світлого прозорого кольору з трохи блиску. Я думаю, що вони досить густі та вологі, щоб залишатися на ніч, і ви можете наносити їх поверх засобів для догляду за шкірою. Запаху не помітила, а сироватку не потрібно змивати і видаляти. Добре вбирається! Розмір пластиру добре підходить до вигину моєї нижньої повіки та досягає складки, де у мене є тонкі лінії. Допоміг відновити вологу в цій області, і моє обличчя виглядає більш зволоженим, ніж раніше. Немає чутливості до інгредієнтів. Я помітив мікро-золоті вкраплення в гелі, які, сподіваюся, є не просто ефектом золотих вкраплень. Загалом, це був веселий і химерний підхід до корейського догляду за шкірою! Я б купив ще раз, також стане цікавим подарунком для догляду за собою майже для всіх. Найважливіше те, що продукт допоміг розгладити тонкі зморшки та крепову шкіру, яку було важко відновити. A- Я тривалий час наносив гідрогель на свої звичайні процедури по догляду за шкірою, і він залишався вологим! (дивіться малюнок) Мені 45, і я вирішила щодня використовувати гідрогелеві патчі для очей, щоб виглядати якнайкраще. За такої ціни та якості я радий, що можу зробити це з цими, а також з деякими іншими, які я придбав тут. Я також їх перегляну. Вони працюють швидко, наступного разу я хотів би зробити зображення до та після, якщо можливо. Сподіваюся, цей огляд був корисним!
    Покупець
    27.07.2022
    text_comment
    Патчі освіжають, нараховують вологою, легко наносити, не сповзають, тримаю в холодильнику, використовую ввечері перед сном, ніжний запах
    Покупець
    21.01.2018
    text_comment
    Не погано!
    Покупець
    20.06.2019
    text_comment
    Круті корейські патчі допомагають зменшити отьоки.
    Покупець
    19.10.2020
    text_comment
    Упаковка приємна та зручна у використанні. Розмір відповідає ефективності. Після експерименту повернуся для оцінки
    Покупець
    12.10.2021
    text_comment
    Раніше я користувалася золотою маскою під очі, але коли побачила її в продажу, вирішила спробувати. це було добре. Я використовую його перед нанесенням сильного макіяжу, щоб переконатися, що область під очима гладка. Без сильного запаху. Я не помітив ніяких довгострокових ефектів, не очікував. це все ще хороший продукт. Мені подобається шпатель, який допомагає тримати його чистим і вільним від мікробів. Я куплю його знову. Якщо мій відгук був корисним, будь ласка, натисніть великий палець вгору
    Покупець
    12.07.2021
    text_comment
    Включаючи зволожуючу есенцію та комплекс Super Marine. Вони мають охолоджуючу формулу, яка миттєво освіжає вашу шкіру так необхідною вологою. Суперморський комплекс із незайманого острова Чеджу відновлює шкіру, забезпечуючи необхідне зволоження навколо очей та інших областей, які потребують зволоження.
    Покупець
    10.08.2020
    text_comment
    Дуже подобаються! Зранку підтягують шкіру навколо очей, зменшують набряки. Але бажано регулярно користуватися. Накопичувального ефекту немає.
    Покупець
    10.03.2021
    text_comment
    Спробую ще.