• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Scinic, First Treatment Essence, 5.07 fl oz (150 ml)


    Виробник: Scinic
    Код товару: SIC-47644
    Наявність: Є в наявності
     ₴1274  ₴1042
    Купити

    Докладно про товар Scinic, First Treatment Essence, 5.07 fl oz (150 ml) :

  • The Right Self-Clinic
  • The essential Essence strengthens the base of skin by improving skin's own rhythm, which changes daily. [Contains 90% enzyme ferment solution (Galactomyces Ferment Filtrate)].

    Рекомендації із застосування

    Use the essential essence at the first step of skincare. It revitalizes and smoothens skin by improving skin's own rhythm.

    Інші інгредієнти

    Galactomyces ferment filtrate, butylene glycol, glycereth-26, niacinamide, pentylene glycol, caprylhydroxamic acid, adenosine, sodium citrate, citric acid, disodium edta, glycyrrhiza glabra (licorice) root water, portulaca oleracea extract, rubus coreanus fruit extract, sea water.

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. Discontinue use if signs of irritation or rash appear. Keep out of reach of children.

    Покупець
    30.04.2020
    text_comment
    Це гладкий і освіжаючий лосьйон. Я використав один, але я не знаю ефекту добре. Я щасливий, що можу використовувати його щедро, оскільки він дешевий, наприклад серветки та бавовняні пакети.
    Покупець
    30.03.2018
    text_comment
    Не дуже.
    Покупець
    29.12.2018
    text_comment
    Мені дуже подобається, як ця есенція швидко вбирається і, здається, допомагає іншим продуктам вбратися в шкіру. Я використовую це найчастіше ввечері під сироватку /AHA/HA та нічний крем. Це дуже ніжний аромат і іноді пощипує, якщо я наношу після чутливої шкіри після гоління. Продукт здається хорошою якістю, і я відразу бачу переваги зволоження.
    Покупець
    28.01.2019
    text_comment
    Я десь читав, що він містить інгредієнт, який сприяє SKII, а саме фільтрат ферменту galactomyces. Користуюся ним кілька місяців. Він зволожує і не надто важкий на моїй шкірі. У мене суха шкіра, яка є чутливою під час зміни сезону, вона не викликає роздратування, коли я особливо чутлива. Хоча я не бачу чарівних змін, але це дійсно заспокоює мою шкіру, і цього достатньо для мене. Обов’язково куплю це знову, тому що він пропонує хороші гроші!
    Покупець
    24.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що він містить інгредієнти, подібні до SK-II, і має розумну ціну. Він має гладку текстуру, але я подумав, що після використання він мав зволожуючий ефект. Це невелика частка ціни, тож я хотів би спробувати й перевірити, чи працює.
    Покупець
    23.05.2019
    text_comment
    Купила цей бренд вперше. Я думала, що консистенція буде густою. Це трохи важко поширювати на обличчя. Я використовую його як тонік для обличчя вранці та ввечері, і можу сказати, що він розгладжує шкіру
    Покупець
    22.06.2018
    text_comment
    Я чув такі чудові відгуки про цей продукт і вирішив спробувати його на собі. Ціна була відносною угодою. Я вагався з покупкою ферментованих косметичних засобів, незважаючи на те, що вони є останньою популярністю, тому що я читав, що з часом це може викликати ріст грибка. Я ДУЖЕ сподіваюся, що мій досвід буде гладким. Він справді водянистий, тому для мене підходить, якщо помістити його в невелику пляшку з розпилювачем; Мені б хотілося, щоб воно було таким чином або з більш відповідною насадкою. Носик справді не робить цього за мене.
    Покупець
    22.01.2019
    text_comment
    я дома цієї лінією користувалися, він дуже підходить для моєї шкіри обличчя
    Покупець
    20.12.2021
    text_comment
    Взяла по відгуках. І по складу. Коли довший час покористуюсь допишу
    Покупець
    20.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.