• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Rosette, Gommage, Face Cleansing Gel, 4.2 oz (120 g)


    Виробник: Rosette
    Код товару: ROS-50689
    Наявність: Є в наявності
     ₴822  ₴673
    Купити

    Докладно про товар Rosette, Gommage, Face Cleansing Gel, 4.2 oz (120 g) :

    With its AHA ingredient, this lightweight gel helps to easily remove dead surface skin cells that create a dull complexion, and reveal brighter, younger-looking skin beneath. The AHA formulation also helps to scour pores clean and stimulate the skin to better absorb skincare products.

    Рекомендації із застосування

    Apply on face and massage gently, avoiding contact with eyes, rinse thoroughly

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, steartrimonium chloride, alcohol, carbomer, allantoin, lactic acid, glucose, citric acid, malic acid, camellia sinensis extract, methylparaben, fragrance.

    Попередження

    Keep out of reach of children. If swallowed, get medical help. Discontinue use if rash, redness, or itching occurs. Consult physician if irritation persists. This is not medicated product.
    Покупець
    31.03.2021
    text_comment
    Спочатку я повинен сказати, що це скоріше відлущувач, ніж очищувач. Насправді я віддаю перевагу використовувати це на чистій сухій шкірі. Він містить два ніжних хімічних відлущувача, молочну та яблучну кислоти, які відлущують вашу шкіру без печіння або лущення, які супроводжують сильніший пілінг. Щоденне використання може викликати у мене чутливість, тому я використовую це не частіше 2-3 разів на тиждень. Здається, моя шкіра краще реагує на ці гелі та відлущують тоніки як відлущувачі поверх скрабів, щіток для обличчя, ганчірок тощо.
    Покупець
    31.01.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.
    Покупець
    25.02.2020
    text_comment
    Це пілінг, а не щоденне очищення! Це один із тих відлущувальних засобів, які змивають кульки на обличчі та виглядають як крихти гумки, але він виконує свою роботу досить добре, і це чудове співвідношення ціна-якість. Можливо, не купив би знову, оскільки липка текстура дратує змиватися.
    Покупець
    24.03.2020
    text_comment
    Це мій перший досвід використання такого засобу, і я в захваті. Легкий прозорий гель у тюбику на обличчі після кількох скочується в молочно білі """"кульки"""", м'яко очищаючи обличчя від мертвих клітин. Чи не сушить і не дратує шкіру. Шкіра після вмивання гладка та чиста. Розмір 120 мл вистачить надовго. Упаковка зручна для використання та зберігання. Дуже задоволена співвідношенням ціна/якість та продуктом загалом.
    Покупець
    21.01.2018
    text_comment
    Якщо не брати те, що на упаковці немає жодного слова англійською, тільки корейська, то взагалі це неНе значні зміни. Шкіра зволожена, очищена, напоїв. Приємний аромат . підійшов до чутливої шкіри змішаного типу ,
    Покупець
    16.10.2022
    text_comment
    Нормально, освіжає тон, добре очищає. Використовую 3 рази на тиждень. Не сушить, не дратує.
    Покупець
    16.10.2018
    text_comment
    Я люблю люблю люблю люблю ЛЮБЛЮ цей гоммаж! Він неймовірно ефективний, неагресивний і миттєво розгладжує шкіру! Послухайте, це абсолютно ЗМІНИЛО ГРИ в моїй рутині догляду за шкірою: коли я використовую його через день, моя шкіра залишається без прищів, і це рай. У мене вже четверта пляшка, і я буду продовжувати купувати ще
    Покупець
    14.04.2019
    text_comment
    Купую цей товар вже вдруге. Вирішила спробувати, так як мій улюблений брат порадив цю марку. Ціна дуже доступна, а якість продукції дуже хороша
    Покупець
    11.01.2021
    text_comment
    Текстура гелеподібна. Чудово працює. Шкіра сяє.
    Покупець
    09.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний та якісний продукт! Один із найулюбленіших брендів. Сподобалося, що має багато позитивних відгуків. Компактний розмір, найвища якість. Приваблива упаковка. Братимемо ще! Нам дуже підійшло.