• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Redmond Trading Company, Real Salt, Ancient Fine Sea Salt, 10 oz (284 g)


    Виробник: Redmond Trading Company
    Код товару: RTC-10109
    Наявність: Є в наявності
     ₴894  ₴731
    Купити

    Докладно про товар Redmond Trading Company, Real Salt, Ancient Fine Sea Salt, 10 oz (284 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/4 teaspoon (1.4 g)
    Servings Per Container: 202
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 0
    Total Fat0 g0%
    Saturated Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Sodium530 mg22%
    Total Carbohydrate0 g0%
    Dietary Fiber0 g0%
    Total Sugars0 g
    Includes 0 g Added Sugars 0%
    Protein0 g0%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    30.04.2020
    text_comment
    Це гладке та дрібне зерно, і його легко регулювати кількість відповідно до застосування за допомогою отворів 3 розмірів. Його смачно їсти, так як він поверх огірка, і я вважаю, що він чудово поєднується з багатьма кулінарними стравами. Перший — приготувати оригінальний адобо з італійськими травами, такими як базилік, орегано та часник. Його зручно використовувати відразу для пасти ☆ Я думаю, що це м'яка сіль з невеликою гірчинкою та різним смаком, і його дуже легко використовувати ^^ Це глибоко емоційно знати, що це старовинне. .
    Покупець
    30.01.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.
    Покупець
    28.08.2018
    text_comment
    Я подумав, що було б неНе значні зміни. носити його через його милий розмір, але я перестав носити його, бо здається, що сіль виділяється, якщо я не засуну його в блискавку! Я використовую різні види солі залежно від свого настрою, і я використовую її для приготування солодощів!
    Покупець
    25.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю Redmond Real Salt. Мені подобається, що я знаю джерело, звідки воно походить, і що воно завжди буде якісним і чистим. Ви можете побачити, наскільки він багатий мінералами, за різними кольорами, вкрапленими всюди. великий мішок має носик, що спрощує наливання в менші посудини. високоякісний продукт, який додає моїм рецептам чудовий елемент і поживну цінність.
    Покупець
    19.04.2020
    text_comment
    З тих пір, як пізнали смак натуральної солі. Є також тривалі користувачі, які дійсно не відчувають голоду або втоми. Не тільки для приготування їжі, але й під час споживання кавуна чи вичавлення бананового соку смак особливо свіжий і солодкий. Ціна цього бренду також дуже щедра! Упаковка дуже зручна у використанні! Ціна підходить для нашої сім'ї.
    Покупець
    15.09.2018
    text_comment
    Мілкий посол, сподобалось!
    Покупець
    15.06.2020
    text_comment
    Хороший спосіб носити з собою цю чудову сіль з усіма її мінералами та без мікропластику чи будь-яких добавок. Мені б хотілося, щоб вони зробили цю міні-сілянку зі скла, тоді вона була б ідеальною для мене.
    Покупець
    14.09.2020
    text_comment
    Хороша сіль з усіма її мінералами та без мікропластику чи будь-яких добавок. Я просто хотів би, щоб вони зробили цю сільничку зі скла, тоді вона була б ідеальною для мене.
    Покупець
    14.01.2019
    text_comment
    Мене привабила старовинна морська сіль і я купив її. Порошок гладкий і простий у використанні. Легкий у використанні з типом, який також повертає ковпачок. Смак не надто солоний і має м’який солоний смак. Я думаю, що якість також хороша. Коспа також хороша тим, що її велика кількість і вона не зникає легко. Повторити рішення.
    Покупець
    12.11.2022
    text_comment
    Неочищена морська сіль, виготовлена поблизу Редмонда, штат Юта, зі смаком умамі. Це незаймана морська сіль, яка потрапила в пастку вулканічних вивержень у стародавні часи, коли ще не було забруднення навколишнього середовища, і кажуть, що вона має унікальний і дорогоцінний смак. Відчувається масштаб природи та історії. Зерна солі приблизно розміром з кухонну сіль або дрібніше, тому їх можна використовувати для різних цілей. Шапка зручна тим, що кількість регулюється в 3 кроки.