• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Quest Nutrition, Tortilla Style Protein Chips, Chili Lime, 12 Bags, 1.1 oz (32 g) Each


    Виробник: Quest Nutrition
    Код товару: QST-06658
    Наявність: Є в наявності
     ₴4312  ₴3528
    Купити

    Докладно про товар Quest Nutrition, Tortilla Style Protein Chips, Chili Lime, 12 Bags, 1.1 oz (32 g) Each :

  • 20 g Protein - 4 g Net Carbs* Per Serving
  • Kosher Dairy
  • Certified Gluten-Free®
  • No Added Soy Ingredients
  • Baked Never Fried
  • Quest Nutrition is on a mission to make the foods you crave work for you not against you.

    Want a tangy, spicy tortilla chip you can enjoy anytime? Lucky you! We made Quest® chili lime tortilla style protein chips to feed your flavor cravings.

    *4 g Carbs - 0 g Fiber = 4 g Net Carbs

    Інші інгредієнти

    Білкова суміш (ізолят молочного протеїну, ізолят сироваткового протеїну), соняшникова олія з високим вмістом олеїну, казеїнат кальцію, кукурудзяний крохмаль, натуральні ароматизатори, лузга насіння подорожника, сіль. Містить менше 2 % таких речовин: порошок із цибулі, паприка, спеції, насіння чіа, оцтовий порошок, порошок із лаймового соку, цукор**, дріжджів, лимонна кислота, олеорезин куркуми (барвник), екстракт паприки (барвник), соняшниковий лецитин, карбонат кальцію, екстракт дріжджів, підсолоджувач (стевія).

    ** Містить незначну кількість доданого цукру.

    Містить молоко.

    Виробляється на підприємстві, де також виконується обробка сої та пшениці.

    Попередження

    Notice: For weight reduction, use only as directed with a prescribed diet plant. Do not use in diets supplying less than 400 calories per day without medical supervision.
    Поживна цінність
    Serving Size: 1 bag (32 g)
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 140
    Total Fat4.5 g 6%
    Saturated Fat0.5 g 3%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol 10 mg 3%
    Sodium 320 mg 14%
    Total Carbohydrate 4 g 1%
    Dietary Fiber
    Покупець
    31.10.2018
    text_comment
    Мені подобаються сильні смаки, тому це було надзвичайно смачно. Я просто їв це як перекус, не думаючи про білок. Я хочу купити його легко, коли я хочу його нормально з'їсти, але ціна зависока, тому я, мабуть, можу купити його тільки коли він буде на розпродажі.
    Покупець
    29.01.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.
    Покупець
    28.03.2018
    text_comment
    Не дуже.
    Покупець
    27.05.2022
    text_comment
    Аромат - мистецький, застосування солодке, інтенсивність відповідна, розмір солодкий, вік - тридцять, упаковка чудова, вправи солодкі, дієта красива, білок - мистецтво, мистецтво тренувань це мистецтво якості, інгредієнти солодкі, інгредієнти солодкі
    Покупець
    26.12.2022
    text_comment
    Не сподобалось.
    Покупець
    25.11.2022
    text_comment
    Незважаючи на те, що інгредієнти такі чудові, чи добре мати закуску з такою ж текстурою та смаком, як і просто кисенька? Шалено смачно на рівні! Якщо вам це не вдається, тому що він гострий, ми рекомендуємо інший смак. Я гостра вечірка, тому мені подобається цей смак. Це дорого, якщо це комплект, тому я думаю, що його можна купити тільки на розпродажі.
    Покупець
    25.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що в ньому низький вміст вуглеводів і високий вміст білка, тому я подумав, що це легкий перекус, який я можу з’їсти під час дієти. Він досить гострий, тому він може бути стимулюючим для тих, хто Не значні зміни. вживає гостру їжу. Ціна висока, тож потрапити на руки можна лише під час продажу. Наступного разу я хотів би спробувати інші смаки.
    Покупець
    19.08.2021
    text_comment
    Серед квестових білкових картопляних чіпсів мені найбільше подобається цей гострий смак лайма. Виділяється гострий і кислий смак, а смак лайма насичений. Хоча занадто багато їсти жирніше, мені легше це контролювати. Особисто я відчуваю, що вага правильна. Я людина, яка взагалі не може їсти гостру їжу і вона смачна. Особисто мені здається, що картопляні чіпси quest білкові дуже хрусткі, і я в них повністю закохався, вони зовсім не гірші за звичайні картопляні чіпси, і вони не такі жирні, як звичайні картопляні чіпси.
    Покупець
    19.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    14.01.2022
    text_comment
    Велике спасибі всім, хто чесно і щиро пише про свій досвід. Продукція цієї компанії відома своїм чудовим смаком. Органічні та корисні чіпси з лимоном і перцем. Я бачу, що середньо гостро, а не слабо гостро. Тим, хто не любить гострий взагалі найкраще, що вони беруть. Він трохи гострий, і спецій багато, ви можете взяти його як білкову закуску, і розмір приходить 12 пакетів, загорнутих окремо, благослови Боже дружину тих, хто кладе, як і його прожиття походить від великої щедрості, і вшануй його раєм, широким як роки та земля,