• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Pyunkang Yul, Calming Toner Pad, 70 Pads


    Виробник: Pyunkang Yul
    Код товару: PKY-68183
    Наявність: Є в наявності
     ₴1244  ₴1018
    Купити

    Докладно про товар Pyunkang Yul, Calming Toner Pad, 70 Pads :

    Healthy, low pH formulation contains Plant-derived ingredients that provide soothing, and a soft toner pad prepares the skin texture with out worrying about irritation.

    ​We stay true to our 40-year heritage in carefully packaging the fundamentals of beauty.

    Pyunkang Yul is a collective of bare, essential ingredients harvested from nature, carefully prepared with you in mind.

    Рекомендації із застосування

  • After cleansing, gently wipe with the embossed side of the pad according to the direction of the skin texture.
  • Clean the skin again by wiping it with the softer side of the pad.
  • Lightly tap the remaining contents for absorption.
  • Інші інгредієнти

    Water, butylene glycol, propanediol, glycerin, allantoin, pentylene glycol, panthenol, dipropylene glycol, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf extract, salix alba (willow) bark extract, 1,2-hexanediol, gluconolactone, sodium hyaluronate, bambusa vulgaris extract, cetyl ethylhexanoate, ethylhexyl palmitate, caprylic/capric triglyceride, hydrolyzed hyaluronic acid, hydroxypropyltrimonium hyaluronate, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, centella asiatica extract, sodium hyaluronate crosspolymer, sodium acetylated hyaluronate, c12-14 pareth-12, madecassoside, madecassic acid, asiaticoside, asiatic acid, citric acid, polyglyceryl-10 myristate, ethylhexylglycerin, disodium edta, caprylyl glycol, hydroxyacetophenone.

    Попередження

  • When using cosmetics or after use, consult with a specialist if there is any abnormal symptom or side effect, such as red spot, swelling or itching by direct sunlight.
  • Do not use on damaged areas.
  • Precautions for storage and handling.
  • Keep out of reach of children.
  • Avoid direct sunlight. Make sure to read the instructions before use.
  • Покупець
    28.04.2022
    text_comment
    Бездоганна якість в усьому!
    1. Робота на шкірі, шикарна, не липкий, багато зволоження, заспокійлива та зміцнюючи дія, особливо хорошо ними користуватися коли ви на кислотах чи ретинолу.
    2. Шикарний великий розмір диска, дуже приємна та якісна тканина, м’яка.
    3. Ідеально зручне пакування, та валика кількість сироватки.

    Користуюсь в ранці та ввечері після очищення, та вмивання, перед нанесенням сиворотки.

    Буду купувати ще, бо це любов з першого використання, рекомендую спробувати.

    P.S. Розмір педса більший ніж зазвичай у інших, його вистачає на лице, шию спереду та ззаду, ключиці, плечі, та зону декольте до зони годування настільки блін великий та насичений

    Вам мій відгук був корисним?!

    Буду вдячна за позитивну відмітку, дякую ❤️????
    Покупець
    25.12.2022
    text_comment
    Не сподобалось.
    Покупець
    22.09.2018
    text_comment
    Я не знаю чому, але я все ще трохи упереджений щодо цього бренду. Я перевірив, що тампони не містять жодних добавок чи ароматизаторів, я використовую їх після душу перед звичайним тоніком, щоб переконатися, що всі залишки зникли з моєї шкіри. Все йде нормально.
    Покупець
    22.01.2018
    text_comment
    Не погані педи. Великий розмір, тому я навіть в цілях економії ріжу їх навпіл і використовую половину зранку, половину ввечері) мені здається на проблемній шкірі дадуть кращий результат, бо на своїй нормальній без висипів я особливого ефекту не помітила. Банка величенька, займає багато місця на поличці.
    Покупець
    21.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    21.02.2019
    text_comment
    Я використовую це в своєму туристичному наборі, хоча контейнер величезний, але це дуже зручно, тому мені не потрібно носити з собою пляшку тонера. Чудова якість, як і все в лінії Pyunkang yul. Гарно заспокоює шкіру та готує її до наступних кроків у рутині. Чудова.
    Покупець
    17.11.2021
    text_comment
    Вирішив спробувати ці тонер-прокладки, і вони сподобалися, як і всі інші продукти Pyunkang Yul! вони справді відмінні від тонера, поверхня подушок дійсно м'яка. Не можу сказати, що я бачу якийсь дійсно помітний заспокійливий ефект на своїй шкірі, але загалом у мене немає проблем з почервонінням, тому я щаслива, що він достатньо зволожує мою комбіновану шкіру!
    Покупець
    15.01.2021
    text_comment
    Такі м'які, добре просочені та комфортні у використанні! Шкіра у мене жирна, з глибокими розширеними порами, іноді бувають запалення, вона схильна до утворення комедонів. Мені важливо, щоб такий засіб не залишав після себе липкості чи плівки на шкірі, не був жирним, не сушив шкіру, не забивав пори. Педи зручні у використанні, вони не дряпають шкіру, взагалі спочатку потрібно обробляти шкіру рельєфною стороною диска, а потім вже гладкою. Відчується, що в дисках достатньо просочення для одного застосування і навіть після того, як обличчя обробиш педами - вони все ще залишаються вологими. Вони не скриплять на шкірі, не залишають після себе липкості або плівки, не сушать її, не роблять жирнішою. Переважно я обробляю проблемніші зони, звичайно я вожу дисками по всій особі, але більше люблю приділити увагу зоні носа, його крил, підборіддя та вилиць. Для мене ці диски - це відмінна заміна заспокійливому тоніку, я обожнюю обробляти обличчя тоніками/тонерами, я просто їхній шалений шанувальник - так що ці тонер-педи для мене один з найкращих косметичних продуктів) Шкіра після них чиста, м'яка, насичена, жива, вона не вимагає зволоження, диски дають їй все, що може дати добрий тонер. Після них відчуття, ніби шкіра в якійсь м'якій оболонці, її приємно чіпати. Якщо у вас є запалення або ви любитель видавлювати будь-яку гидоту на обличчі - вони допоможуть заспокоїти шкіру. Якщо ви користуєтеся апаратами для чищення обличчя, такими дисками буде добре обробити шкіру після процедури. Я думаю, що такий формат засобу ідеальний для поїздок, не потрібно брати з собою тонік, який може відкритися і розлитися, і купу ватяних дисків – все вже є в одній баночці) Звичайно можна було ще сказати, що їх зручно брати із собою, наприклад, влітку на роботу і без проблем у будь-який час протерти обличчя, але баночка надто велика для цього. Але в принципі, якщо ви любите великі сумки, шоппери, то для вас взагалі не стане проблемою взяти їх із собою)
    Покупець
    12.05.2020
    text_comment
    це був хороший продукт, нічого особливого. він добре справляється зі зволоженням моєї сухої шкіри
    Покупець
    09.12.2020
    text_comment
    Доброго вам дня! Деякий час придбала ці заспокійливі подушечки, і я залишилася дуже задоволена. 38 років, шкіра комбінована. По-перше, сама по собі подушечка/диск досить великого розміру, дуже зручно тримати в руці, набагато більше звичайного ватного диска. По-друге диск дуже добре просочений, цілком достатньо щоб протерти обличчя, шию, зону декольте. Після шкіра відразу стає зволоженою, приємною на дотик, без липкості. Як я перевірила ці диски на якість: один раз я перетримала пілінг на обличчі, наступного дня шкіра почала лущиться в деяких місцях, і тільки ці педи врятували мою шкіру від неприємного відчуття, лущення, і досить швидко привели до нормального стану. Однозначно рекомендую до покупки. Планую купити інші продукти від цього бренду. Якщо відгук був корисним, оцініть будь ласка. Заздалегідь дякую