• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Pukka Herbs, детокс, чай з органічним насінням аніса, фенхелем і кардамоном, без кофеїну, 20 пакетиків трав’яного чаю, 40 г (1,41 унції)


    Виробник: Pukka Herbs
    Код товару: PKH-00012
    Наявність: Є в наявності
     ₴796  ₴651
    Купити

    Докладно про товар Pukka Herbs, детокс, чай з органічним насінням аніса, фенхелем і кардамоном, без кофеїну, 20 пакетиків трав’яного чаю, 40 г (1,41 унції) :

  • Золота нагорода за відмінний смак Great Taste 2011 року
  • Чиста суміш органічного насіння анісу, фенхелю та кардамону
  • Органічне походження сертифіковано Асоціацією виробників чистих органічних продуктів
  • Сертифікат USDA Organic
  • Природне походження
  • Органічний продукт, не містить ГМО
  • Кошерний продукт
  • Освіжаючий початок

    Підготуйтеся до весняного очищення, наповніть чайник і поставте чашку: солодкий аніс і хрусткий фенхель добре поєднуються з кардамоном і коренем солодки — чистота у своєму найкращому прояві. Змахніть старе та прийміть нове. Ось шлях до нових починань.

    — Себастьян Пол, майстер-травник

    Освіжає розум, тіло й душу.

    Рекомендації із застосування

    Оживіть ці неймовірні трави, заливши їх окропом і залишивши на 15 хвилин.

    Інші інгредієнти

    Натуральний продукт, без кофеїну, з етичних джерел, 100 % органічно вирощених інгредієнтів: насіння анісу (40 %), насіння фенхелю (20 %), стручки кардамону (15 %), корінь солодки, насіння коріандру, насіння селери.

    10 % сертифікованих FairWild інгредієнтів (солодка) за вагою у висушеному вигляді.

    Покупець
    30.08.2018
    text_comment
    Могло бути і краще.
    Покупець
    30.03.2019
    text_comment
    Я був у школі йоги, але вперше спробував пукку! Детокс-система Йога містить багато міцної кориці та імбиру, але чи це фенхель? Немає сильного або гострого присмаку, він освіжає та легко п’ється! Думаю, запах мені подобається. Я насправді не робив це заспокійливо, але я відчуваю, що це заспокійливо і робить мій рот чистим і свіжим! ! Пробував пити десь 5 разів по 1 пачці, але чи є смак хоч такий блідий? Незважаючи на це, смак залишився, і я відчув, що коспа була хорошою! Я повторю це (о´∀`о)
    Покупець
    29.11.2019
    text_comment
    Знайшов цю марку, коли шукав чай без кофеїну. Хм. Порівняно з іншими смаками, цей детоксикаційний смак трохи менш привабливий. Десь я чула, що цей чай славиться тим, що знімав набряки, то я п'ю його і думаю, що це таке. Якщо знайдете щось смачне, спробуйте інший смак.
    Покупець
    28.06.2019
    text_comment
    Чудовий продукт, ефект було помітно після недовгого періоду використання, рекомендую.
    Покупець
    28.01.2018
    text_comment
    Не побачив бажаного результату.
    Покупець
    26.11.2018
    text_comment
    Мені подобається змішування трав’яного чаю Puka, тому я п’ю кожен тип. Смак гармонійний, кардамон несильний, чашка зігріває тіло. Там написано детоксикація, але я думаю, що це означає збалансування тіла, а не дієтичну детоксикацію. Поєднання кардамону і фенхелю м'яке, і я п'ю його часто, але потрібно бути обережним, тому що додається аніс. На смак він солодкий, тому що на смак нагадує солодку, але має властивість імітувати естрогени, тому потрібна обережність, якщо у жінки є гінекологічні захворювання. Я думаю, ви повинні насолоджуватися цим у здоровий спосіб.
    Покупець
    22.12.2020
    text_comment
    Трав’яний аромат, який вібрує після прибуття. З коробки виходять трав’яні аромати, такі як фенхель (кріп) і селера ^^ Аромат настільки сильний, що смак також сильний, і вперше до мене прийшло негативне відчуття, що він гіркий і пряний. Я нахилив голову. ㅋㅋ Смак відрізняється від того, що я очікував, він дуже м’який, і він дуже злегка пряний, як перець? Має смак, але слабкий і залишає солодкий присмак. Тому він стає м’якшим, добре лягає в горло, і я думаю, що буду пити його знову і знову. Якщо вам подобаються трав’яні аромати, такі як коріандр або селера, вам це сподобається, але якщо ви неохоче використовували спеції для баранини, коріандру та селери в рисовій локшині, я думаю, ви можете бути трохи неохоче. Таке відчуття, ніби пити чай з хризантемою, а не з ромашкою, немає відчуття чорного чаю, і це трав’яний чай. Насолоджуйтесь питтям чаю на основі фруктів або гарбуза та відчуйте аромат цього детокс-чаю Puka. У мене є смутні спогади про те, що після трапези на запрошення на їжу я пив чай з фенхелем і пив його, відчуваючи сильний запах, тому я шукав чай з фенхелем під час розпродажі чаю і вибрав цей чай з кількома видами трав, які детоксикує, ніж оригінальний 100% фенхель. Однак у мене незначна алергія на будь-які трави в цьому чаї, і коли я п’ю його, поки він теплий, здається, що відчуття звуження в горлі дуже мало. Проте немає серйозних проблем, тому я п’ю його часто. Якщо ви хочете трав’яний чай, наприклад, чай з хризантем, будь ласка, спробуйте. Аромат також ароматний, але післясмак залишає солодкий присмак. Це став предметом для повторної покупки, і я вніс його до свого списку бажань ^^
    Покупець
    19.03.2020
    text_comment
    Замовила вперше чаю від цього виробника, і цей чай виявився одним із найприємніших. Відмінний і корисний натуральний чай без кофеїну, до складу якого входять, 100% інгредієнтів, вирощених органічним способом: аніс, насіння фенхелю, стручки кардамону, корінь солодки, насіння коріандру, корінь куркуми. Смак цікавий, трав'яний, трохи солодкий за рахунок солодки. 20 чайних пакетиків індивідуально обгорнутих у саші, які захищають чай від вологи та світла. Якість чаю на висоті – починаючи від упаковки та закінчуючи самим складом. Рекомендую!
    Покупець
    17.05.2019
    text_comment
    Купила, тому що мене привабила чиста коробка і напис «детокс». Запах унікальний, і моє перше враження від смаку було таке, що я п’ю легкий суп каррі, а не чай. Трав'яний чай не дуже смачний, але чомусь хочеться його пити.
    Покупець
    11.06.2020
    text_comment
    Хороший чай з фенхелем, анісом та кардамоном. Допомагає при вздутті та важкості