• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • ProHealth Longevity, NMN Pro, Pure NMN Powder, 15 g


    Виробник: ProHealth Longevity
    Код товару: PHV-41001
    Наявність: Є в наявності
     ₴3360  ₴2749
    Купити

    Докладно про товар ProHealth Longevity, NMN Pro, Pure NMN Powder, 15 g :

  • Since 1988
  • Uthever® Youth Forever, World's Best NMN
  • Micronized
  • Dietary Supplement
  • Not all NMN is Created Equal

    ProHealth uses Uthever® — the world's purest and most stable pharmaceutical grade NMN. It is manufactured in a climate-controlled FDA registered U.S. facility and third-party tested to assure that our NMN is of unparalleled purity.

    Nicotinamide mononucleotide (NMN) is a derivative of the B-vitamin niacin that is known to promote health and longevity by serving as a precursor to NAD+, a compound that plays a crucial role in energy production, metabolism, and gene expression in the body. When we boost NMN levels in the body, we can enhance the biosynthesis of NAD+ and help restore more youthful levels of this crucial nutrient. In fact, NMN supplementation has been found to support various parameters of health, including physical endurance and muscle strength, brain health, heart health, body weight, and gene expression.

    Рекомендації із застосування

    Place one level scoop under the tongue 1 to 4 times per day, or dissolve in water and take first thing in the morning on an empty stomach.

    Інші інгредієнти

    Contains No: GMOs, dairy, egg, soy, gluten, wheat, fillers, chemicals or artificial colors or flavors.

    Попередження

    Note: Stable at ambient room temperature for up to two years.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Level Scoop
    Servings Per Container: 60
    Amount Per Serving%Daily Value
    Uthever® β-Nicotinamide Mononucleotide 250 mg
    †Daily Value not established.
    Покупець
    30.09.2019
    text_comment
    Кажуть, що це добре, тому, можливо, це плацебо, але я багато п’ю, коли мені не висипається. Я не думаю, що це єдиний ефект, але моя шкіра і тіло стали кращими, ніж раніше. Не знаю чи повторю ціну.
    Покупець
    30.08.2018
    text_comment
    Могло бути і краще.
    Покупець
    30.01.2019
    text_comment
    Маст Хев!
    Покупець
    25.11.2018
    text_comment
    Я купив його, сподіваючись зберегти молодість. Я приймаю це протягом місяців і почуваюся добре. Раніше я приймав одну мірну ложку, 1 грам, порошку безпосередньо без води. Він трохи кислуватий, але смак непоганий. Тоді я прочитав від дієтолога про NMN, і він порадив приймати приблизно 350 мг на день. Тож я дотримувався рекомендації та скоротив до приблизно половини мірної ложки на день. Ціна дуже розумна, враховуючи високий вміст 100 грамів, тобто 100 000 мг NMN, що має бути найвищим рівнем, який я коли-небудь знаходив у будь-якому магазині.
    Покупець
    24.12.2022
    text_comment
    Не сподобалось.
    Покупець
    24.01.2018
    text_comment
    Якщо ви хочете зберегти здоров""""я і довго залишатися ресурсними - тоді вживайте цей чарівний препарат. Тільки приймати його потрібно з Ресвератролом. У цього виробника є і Ресвератрол. Порчитати по цю добавку можна в інтернеті. Дорого звичайно але коли акційна ціна то можна купити. Рекомендую
    Покупець
    22.09.2020
    text_comment
    Дуже дрібний порошок білого кольору, приємного гірко-кислого смаку. Дозування в 1 грам небагато для одного прийому під язик, але мені це вдалося, він тане дуже швидко. Ефективний за лічені хвилини. Підйом енергії дає чудове відчуття звільнення. Переваги помітні все більше і більше з кожним днем по всьому тілу, у тих речах, про які я навіть не підозрював, що вони можуть покращитися. Упаковка являє собою пакет на блискавці, всередині — ложечка для дозування, мішечок із силіки та порошок у герметичному прозорому поліетиленовому пакеті. ТМГ і ресвератрол необхідно приймати з НМН, контроль рівня глюкози важливий для дії НМН. ProHealth Longevity NMN Uthever стабільний при кімнатній температурі, не розкладаючись на нікотинамід, який є небезпечним. B1 TTFD, Serrapeptase та AKG чудово підійшли мені разом із NMN.
    Покупець
    14.07.2018
    text_comment
    Я спробував 30 грам і купив. Прокинувшись вранці, покладіть його під язик натщесерце і з’їжте. Трохи кислий, але їсти його не складно. На 100 грам ложка в пакеті і ліки в поліетиленовому пакеті. Я хочу їсти його постійно близько року.
    Покупець
    12.11.2020
    text_comment
    Досить не поганий
    Покупець
    12.07.2018
    text_comment
    Я спробував майже всі продукти NMN від iHerb, але цей був найкращим. Я намагався NMN для запобігання зморшок і носогубних складок, але цей продукт здається найефективнішим. (-До речі, не всі продукти діють тільки за допомогою пиття. Коли ви п’єте, енергія наповнюється і кровотік покращується, тому здається, що зморшки стають тоншими під час тренування.) На відміну від інших капсульних продуктів, він діє швидше, тому що він діє швидше, тому що він працює швидше це пудра, ефект надзвичайний. Однак він має дивний смак, схожий на хімічні речовини, тому людям, які піклуються про смак, це може бути важко. Якщо ви не проти, я думаю, що це блюдо, яке варто спробувати. Я планую придбати великий розмір, коли він прибуде.