• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Probelle, Anti-Bite, Base Coat, 0.5 fl oz (15 ml)


    Виробник: Probelle
    Код товару: PBE-00541
    Наявність: Є в наявності
     ₴1000  ₴819
    Купити

    Докладно про товар Probelle, Anti-Bite, Base Coat, 0.5 fl oz (15 ml) :

  • Formulated to Prevent Nail Biting with a Matte Natural Finish
  • Helps Stop Nail Biting Using Extracts of Marine Algae and Horse Chestnut
  • DBP, Toluene, and Formaldehyde Free
  • Рекомендації із застосування

    Apply 2 times a week.

    Інші інгредієнти

    Butyl acetate, ethyl acetate, mek, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, cellulose acetate propionate, isopropyl alcohol, silica, denatonium benzoate, tocopheryl acetate, helianthus annuus (sunflower) seed oil, water, propylene glycol, yellow 10 lake, ascophyllum nodosum extract, calcium pantothenate, retinyl palmitate, blue 1 lake, aesculus hippocastanum (horse chestnut) seed extract, magnesium ascorbyl phosphate, urtica dioica leaf extract, phenoxyethanol, tocopherol, ascorbyl palmitate.

    Покупець
    29.05.2022
    text_comment
    Антиобкушувач допомагає. Запах і смак погані, але так і треба) Якість супер
    Покупець
    29.03.2019
    text_comment
    Легко наноситься і непомітний на вигляд. Це гарний варіант для використання, коли кусачки нігтів навчаться звикати до смаку інших більш доступних продуктів, що зупиняють кусання.
    Покупець
    25.12.2020
    text_comment
    Добре працює, щоб моя дитина не гризла нігті. Мені подобається, що він прозоро висихає без надмірно блискучого покриття, тому не виглядає, ніби він носить лак для нігтів. Він також не має відчутного запаху чи запаху, хоча на смак неприємний, тому має бажаний ефект – зупиняє кусання листів. Моя єдина скарга полягає в тому, що не було вказівок про те, як часто повторно подавати заявку. Він простий у використанні і вистачає, здається якісним, хоча одна пляшка коштує досить дорого.
    Покупець
    25.05.2018
    text_comment
    Як чудово, що я знайшла цей засіб на сайті! Моя молодша дитина обкусує нігтики, тепер ця проблема більше не бентежить нас, покриття дуже дієве, ми задоволені
    Покупець
    24.04.2019
    text_comment
    штука прикольна, нігті і пальці до рота вже не тягнуться, так як дуже гіркий смак лаку. Одного нанесення вистачає на 5-7 днів, потім знову треба оновити.
    Покупець
    24.04.2019
    text_comment
    штука прикольна, нігті і пальці до рота вже не тягнуться, так як дуже гіркий смак лаку. Одного нанесення вистачає на 5-7 днів, потім знову треба оновити.
    Покупець
    13.03.2018
    text_comment
    Якість просто супер! Річ дуже корисна, якщо є така проблема. Після першого використання дитина перестала гризти нігті Запах як у звичайного лаку для нігтів, Текстура в принципі теж. Колір прозорий, на нігтях непомітно, але смак від Покриття огидний Склад дуже нічого так що за шкідливість можна не переживати За віком обмежень немає Упаковка була ціла. Розміру баночки вам однозначно вистачить ще можна комусь віддати, бо нам вистачило намазати нігті два рази і Проблема усунена
    Покупець
    09.02.2018
    text_comment
    не пана база, але думала, що за таку ціну буде кращий ефект, нігті стали дійсно меньше ламкими
    Покупець
    08.08.2018
    text_comment
    Моя дочка не могла перестати гризти нігті, що шкіра навколо нігтів почала кровоточити. Розмови про це та нагадування більше не працювали, тому я купив це. Це спрацювало негайно, на мій подив! Я помітив, що вона перестала гризти нігті лише після 2 застосувань, тому я припинив після цього. Моє початкове занепокоєння щодо того, що цей предмет закінчиться ще до того, як вона кине цю звичку, виявилося непотрібним. Аромат був схожий на звичайний лак для нігтів, а також консистенція та текстура. Колір з пляшки - гарний відтінок зеленого, але прозорий після нанесення. Я спробував його на своєму нігті та трохи спробував, і він справді має той гіркий смак, який деякий час залишається на тій частині язика, яка торкнулася його. Це не смак, який сподобався б дітям і до якого легко звикнути.
    Покупець
    06.02.2019
    text_comment
    Я вірю, що цей продукт працює! Після нанесення я уникаю класти пальці в рот. Смак такий гіркий, що я двічі думаю! Я не гриз нігті, але все одно клав пальці в рот, коли нервував. Тому цей продукт корисний. Колір прозорий, мені добре підходить. Я використовую його кожні три дні, щоб зберегти шерсть і ефект. Аромат також приємний, я вважаю його м’яким і не образливим.