• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • PrescriptSkin, удосконалений очищувальний гель із вітаміном C для покращення кольору шкіри, 177 мл (6 рідк. унцій)


    Виробник: PrescriptSkin
    Код товару: PSK-01769
    Наявність: Є в наявності
     ₴1290  ₴1055
    Купити

    Докладно про товар PrescriptSkin, удосконалений очищувальний гель із вітаміном C для покращення кольору шкіри, 177 мл (6 рідк. унцій) :

  • Очищувальний засіб із вітаміном C PrescriptSkin
  • Очищувальний гель для вмивання вранці та ввечері
  • Стабільний і ефективний вітамін C
  • Неагресивні кислоти (АГК і БГК) для кращого освітлення шкіри
  • Яблуко, цитрусові та хміль
  • Огірок, зелений чай і спіруліна
  • Лаванда, ромашка й календула
  • Потім використовуйте тонік, сироватку та зволожувальний засіб
  • Етичний продукт. Без парабенів, сульфатів і фталатів

  • PrescriptSkin: професійні комплексні заходи для догляду за шкірою.

    Очищувальний засіб із вітаміном C

    Цей гель для покращення кольору обличчя ефективно очищає шкіру та підтримує природний рівень зволоження. Він містить м’які відлущувальні кислоти та рослинні екстракти, які забезпечують свіжість і баланс шкіри.

    PrescriptSkin — це лінія професійних засобів для догляду за шкірою. Завжди найкраще проконсультуватися з фахівцем із догляду за шкірою, наприклад із дерматологом, щоб знайти засіб, який підходить саме для вашого типу шкіри.



    Запитайте дерматолога: які інгредієнти мають містити продукти для догляду за шкірою?

    Рекомендації із застосування

    Масажними круговими рухами нанесіть на вологу шкіру. Добре змийте теплою водою. Потім використовуйте тонік і зволожувальний засіб. Можна використовувати вранці та ввечері.

    Продукт слід використати протягом 12 місяців після відкриття.

    Інші інгредієнти

    Вода, натрію метил 2-сульфолаурат, динатрію 2-сульфолаурат, гліцерин, гідроксиетилцелюлоза, 3-O-етил аскорбінова кислота, гліцерин*, гідроксид натрію, лимонна кислота, аскорбінова кислота (вітамін C), екстракт хмелю (Humulus Lupulus)*, екстракт квіток, листя та стебел лаванди вузьколистої (Lavandula angustifolia)*, екстракт квіток календули (Calendula officinalis)*, екстракт квіток ромашки (Chamomilla recutita)*, екстракт лимонної цедри (Citrus limon)*, екстракт насіння огірка (Cucumis sativus)*, екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis)*, екстракт яблука (Pyrus malus)*, екстракт спіруліни (Spirulina platensis)*, гуар гідроксипропілтримонію хлорид, молочна кислота, яблучна кислота, глюконова кислота, ретинілпальмітат (вітамін A), гліколева кислота, токоферилацетат (вітамін E), саліцилова кислота, винна кислота, бензиловий спирт, дегідрооцтова кислота, цитраль, лимонен, ароматична композиція.
    * Сертифікований органічний інгредієнт

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі виникнення подразнень припинити використання. Цей продукт містить кислоти (АГК і БГК), які можуть підвищити чутливість шкіри до сонця. Використовуйте сонцезахисний засіб і обмежте час перебування на сонці під час застосування продукту й тиждень після його використання.

    Зберігати в сухому прохолодному місці.
    Покупець
    31.12.2019
    text_comment
    Засіб хороший, склад шикарний! Єдине, що не дуже сподобалося - зарідка консистенція: не встигаю відкрити, як вже витікає.
    Покупець
    28.12.2020
    text_comment
    Добре підійде для холодної пори року, т.к. зовсім не сушить і не стягує шкіру, але при цьому очищає її делікатно, але ретельно. Після цього засобу шкіра стає м'якою, виглядає зволоженою та свіжішою.
    Покупець
    22.12.2019
    text_comment
    Звісно, що схвальні відгуки перед замовленням я читала, але я не могла уявити, що засіб настільки крутий. Шкіра в менежирна, пори розширені, вікові зміни. Спвнюю у долонях, намилюю облича і приблизно 1-2 хвилини злегка масажу обличчя. Результат з першого разу : шкіра гладенька, пори звузились, освітлилась, навіть пружніша стала. Це при тому, що інші засоби я не змінювала. Це любов з першого погляду. Неперевершений засіб. Вище всіляких похвал. Рекомендую.
    Покупець
    21.09.2021
    text_comment
    Ретельно та бережно очищує, не має відчуття стягнутості шкіри після використання. Відчуття свіжості та ніби зняття втоми, після використовую тонік та крем денний або нічний в залежності від того ранок чи вечір. Ввечері даю деякий час шкірі побути без додаткових доглядових засобів і відчуття пересушеності шкіри не має. Шкіра ніжна й доглянута. Підійшов для чутливої шкіри
    Покупець
    19.01.2020
    text_comment
    Запах специфічний лимонний, якість гелю хороша, вимиває забруднення шкіри, перевага гелю не дуже сушить шкіру і зменшує почервоніння
    Покупець
    18.06.2022
    text_comment
    Після використання подразнення на шкірі немає, а висипання проходять швидше і загоюються дрібні ранки.
    Покупець
    18.04.2021
    text_comment
    Гарно очищає, не пересушує. Підходить як для ранку так і для вечора, брала по знижці, за повну ціну подумаю.
    Покупець
    13.04.2021
    text_comment
    Гель, як на мене, рідкуватий і завдяки такій незручній упаковці не є економним. Якщо користуватися ним як засобом для зняття макіяжу то він неповністю виконує свою функцію (залишаються під очима сліди від олівця та туші). Запах приємний з цитрусовими нотками, ніжний при використанні. Шкіру не сушить після використання. Користуюсь засобом майже місяць, але поки що ніяких змін в покращенні якості шкіри обличчя не відчула в свої 40-.
    Покупець
    11.01.2019
    text_comment
    мені 36, шкіра нормальна але схильна до сухості і подразнень. мені гель підійшов, гарно вирівняв тон шкіри і сліди постане, я його перкливаю в іншу ємність з піноутворювачем і доливаю води. так дуже економно виходить, використовую одну банку вже півроку так точно, а в ній ще половина точно є. Дуже рекомендую!
    Покупець
    09.12.2020
    text_comment
    Доброго вечора ми з України ! Замовила вперше і не пошкодувала , після першого використання помітила приємні зміни, якість відмінна,добре очищує шкіру,змиває легку косметику,запобігає висипанням та робить шкіру досить чистою і ніжний, приємною,вистачає дуже надовго,для вмивання потрібно лише кілька крапель,досить добре піниться,також класна вмивачка з гліколевою кислотою цієї серії,однозначно рекомендую) склад на фото нижче