• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Poo-Pourri, Before-You-Go Toilet Spray, Tropical Hibiscus, 1.4 fl oz (41 ml)


    Виробник: Poo-Pourri
    Код товару: POO-01963
    Наявність: Є в наявності
     ₴687  ₴562
    Купити

    Докладно про товар Poo-Pourri, Before-You-Go Toilet Spray, Tropical Hibiscus, 1.4 fl oz (41 ml) :

  • Natural Essential Oils
  • Hibiscus, Apricot and Citrus
  • Up To 70 Uses
  • What's Inside

    We care about your health, your toilet, and this precious world we poop in. That’s why we use no synthetic fragrance, parabens, phthalates, aerosols, alcohol, or formaldehyde—all stink-fightin’ good stuff (oh, and a pinch of magic).

    Рекомендації із застосування

    Shake well. Spritz 3-5 sprays into the toilet bowl on the water's surface. Proceed to use toilet as usual.

    Попередження

    May cause an allergic skin reaction. if medical advice is needed, please keep product with its label/packaging at hand. keep away from children. read the label before use. if on skin: wash with plenty of soap and water. if skin irritation or rash occurs: get medical advice/attention.

    Покупець
    27.11.2019
    text_comment
    Цей продукт чудовий! Я вперше пробувала таке: бризкаєш прямо в унітазі перед тим, як піти, і неприємного запаху НІ. Я вражений! Оригінальний запах цитрусових – це аромат солодкого лимонного пирога, а упаковка об’ємом 59 мл настільки зручна для подорожей, що я можу взяти її куди завгодно! З нетерпінням чекаю спробувати інші аромати!
    Покупець
    27.03.2018
    text_comment
    Не дуже.
    Покупець
    27.01.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.
    Покупець
    26.03.2021
    text_comment
    Спрей просто чарівний, чудово прибирає запах і таке почуття що це фокус! Кілька крапель перед тим як в унітаз і ніякого запаху! Просто диво. Упаковка дуже економічна, багато бризкати не потрібно. Дуже приємний та ніжний запах Просто незамінний!
    Покупець
    24.12.2022
    text_comment
    Не сподобалось.
    Покупець
    24.10.2020
    text_comment
    Друзі, якщо вам подобається продукт, оцініть його правильно, позитивно чи негативно. Якщо ви ставите зірку за відмінний продукт, вони будуть різати продукт на добро і зло. Правило полягає в тому, що всі товари його героя зникнуть через відгуки. Не бійтеся, вони не піднімуть ціну. Поставте зірочки, щоб знати, які товари потрібні, і збільшити кількість їх виробництва. Зверніть увагу на цю ненавмисну помилку!
    Покупець
    24.07.2022
    text_comment
    Пахне солодким лимонадом і освіжає. Я не люблю запах освіжувачів повітря, але цей аромат мені дуже подобається. Ефект дезодоранту приголомшливий після 2,3 натискань перед використанням туалету. Дивно, але це не сильний запах. Я подумав, що було б добре мати його, коли у мене розлад шлунка на ходу. Однак це зірка -1, оскільки її важко розпилювати, коли вона спрямована вниз.
    Покупець
    23.11.2019
    text_comment
    Цей спрей є чудовим рішенням у громадських туалетах - не забудьте розпорошити щонайменше 4-5 разів на кювету та воду перед тим, як піти. Хоча я помітив, що все ще може залишатися легкий запах, але він не такий помітний, як зі стандартними туалетними спреями або без них. Що стосується ароматів, то вони практично всі ідентичні з цитрусовою ноткою. Маленька упаковка ідеально підходить для носіння в маленькій сумці, дуже зручна для подорожей!
    Покупець
    20.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    18.08.2021
    text_comment
    Серед туалетних спреїв, які доступні в Японії, багато з них поставляються в банках і мають вигляд і запах «ДЕЗОДОРАНТУ!» Мені було цікаво. Тоді я знайшов ось що, відвідавши iherb. Перед тим, як піти в туалет, якщо ви розбризкуєте набрану воду в унітазі приблизно 2 поштовхи, після того, як ви закінчите, вона справді не пахне. Досить хороший аромат натурального аромату. Не використовуються синтетичні ароматизатори, спирт, формальдегіди тощо, лише вода та ароматичні масла. Оскільки до складу входить олія, вона стає трохи липкою, коли потрапляє на підлогу. Фокус полягає в тому, щоб поцілити всередину унітазу і штовхнути. Є кілька ароматів, але мені подобаються Original Citrus і Tropical Hibiscus за їх свіжість. Це портативний розмір, тож ви можете використовувати його для прогулянок. Я завжди беру його з собою, особливо коли йду в офіс. Це не виглядає розкішно, але мило з одеколоном лол