• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Physicians Formula, Diamond Plumper, Mineral Wear Lip Plumper, Light Pink Princess Cut, 0.17 fl oz (5 ml)


    Виробник: Physicians Formula
    Код товару: PFI-11772
    Наявність: Є в наявності
     ₴912  ₴746
    Купити

    Докладно про товар Physicians Formula, Diamond Plumper, Mineral Wear Lip Plumper, Light Pink Princess Cut, 0.17 fl oz (5 ml) :

    What it is: An ultra-hydrating hybrid gloss plumper delivers nourishment while enhancing lips for a naturally full pout.

    Why it's good for you: Helps lips appear smoother and hydrated.

    Рекомендації із застосування

    Apply generous coat on lips. Reapply throughout the day as desired.

    Інші інгредієнти

    Polybutene, diisostearyl malate, hydrogenated polyisobutene, silica dimethyl silylate, ethylhexyl palmitate, tocopheryl acetate, diamond powder, octyldodecanol, menthol, hexyldecanol, phenoxyethanol, caprylyl glycol, octinoxate, polymethylsilsesquioxane, quaternium-90 bentonite, hexylene glycol, ethylhexylglycerin, tribehenin, ethyl vanillin, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, persea gratissima (avocado) oil, butyrospermum parkii (shea) butter, ethyl menthane carboxamide, methyl nicotinate, propylene carbonate, sorbitan isostearate, bisabolol, cetyl hydroxyproline palmitamide, stearic acid, butylene glycol, tin oxide, caffeine, niacin, brassica campestris (rapeseed) sterols, lauroyl lysine, sodium hyaluronate, palmitoyl tripeptide-1, bht, calcium aluminum borosilicate. May contain: blue 1 lake (ci 42090), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), mica, red 7 lake (ci 15850), red 28 lake (ci 45410), titanium dioxide (ci 77891).

    Покупець
    29.01.2019
    text_comment
    Маст Хев!
    Покупець
    27.11.2022
    text_comment
    Незалежно від того, що я використовую, мої губи будуть розбиті, але це було добре. Відразу після нанесення пахне чужиною, але відразу полетить. Я також використовував ельф-повненький, але ельф більше поколює. Мені подобається зовнішній вигляд і кульгавий, тому я купив їх 5 штук оптом.
    Покупець
    27.01.2018
    text_comment
    Не побачив бажаного результату.
    Покупець
    26.03.2018
    text_comment
    Не дуже.
    Покупець
    24.10.2020
    text_comment
    Упаковка без бруду, аплікатор зручний, блиск має гладку текстуру і не липне. Він злегка наповнює мої губи та виглядає гарно на будь-якій помаді та окремо. Він майже прозорий, але має невеликий колір. У мене проблеми з сильними запахами, а цього майже немає.
    Покупець
    24.05.2020
    text_comment
    хоч і не сильно збільшує губи, але трохи збільшує і дуже зручно! Мої губи стали блискучими та зволоженими, а також запах дуже хороший. Упаковка гарна, її можна носити в сумці та підправляти!
    Покупець
    23.12.2022
    text_comment
    Не сподобалось.
    Покупець
    20.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    19.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалося, коли я наношу його на легке, безболісне укол, як відчуття м'ятної пасти, це дає легку повноту, я відчула, як підтягнулися губи і зникли зморшки, ефект не забарився, довелося повторити кожен час його блиск гарний, а текстура хороша, не дуже рідка і стабільна навіть під час пиття.
    Покупець
    17.06.2021
    text_comment
    Всі пламбери маю злегка пекучий ефект який триває декілька хвилин. Після губи виглядають дуже гарними.