• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Petitfee, Agave Cooling, гідрогелеві патчі для очей, 60 штук


    Виробник: Petitfee
    Код товару: PTT-85042
    Наявність: Є в наявності
     ₴944  ₴773
    Купити

    Докладно про товар Petitfee, Agave Cooling, гідрогелеві патчі для очей, 60 штук :

  • Миттєве охолодження та зняття набряків під очима
  • 30 пар
  • Патчі для очей із формулою 5 Blue Complex забезпечують миттєвий охолоджувальний ефект, усуваючи набряки під очима.

    Комплексна формула з 5 компонентів 5 Blue Energy Complex

  • Агава охолоджує
  • Чорниця пом’якшує
  • Спіруліна живить
  • Баклажан швидко знімає напруження
  • Кофеїн освіжає
  • Рекомендації із застосування

    Очистьте шкіру → Нанесіть тонік → Накладіть патч → Залиште на 10–15 хв → Зніміть

    Порада. Можна використовувати на чолі, у зоні мімічних зморщок тощо.

    Інші інгредієнти

    Вода, гліцерин, хлорид кальцію, камедь ріжкового дерева (Ceratonia siliqua), ксантанова камедь, бутиленгліколь, масло ши (Butyrospermum parkii), етилагександіол, гідрогенізована рицинова олія ПЕГ-60, екстракт кісточок грейпфрута (Citrus grandis), екстракт стебла бамбука стрункого (Bambusa textilis), екстракт хвої сосни болотної (Pinus palustris), феноксиетанол, екстракт кореня шоломниці байкальської (Scutellaria baicalensis), екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis), екстракт хауттюйнії серцеподібної (Houttuynia cordata), екстракт листя корейського полину (Artemisia princeps), екстракт плодів юдзу (Citrus junos), 1,2-гександіол, каприлілгліколь, порошок ірландського моху (Chondrus crispus), синтетичний фторфлогопіт, оксид олова (CI 77861), діоксид титану (CI 77891), берлінська лазур (CI 77510), CI 77491, CI 77007, хлорфенезин, етилгексилгліцерин, екстракт ламінарії японської (Laminaria japonica), екстракт бурих водоростей (Macrocystis pyrifera), екстракт ульви (Enteromorpha compressa), екстракт саргасових водоростей (Sargassum fulvellum), екстракт спіруліни (Spirulina platensis), екстракт бурих водоростей хіджикі (Hizikia fusiforme), екстракт губчастих морських водоростей (Codium fragile), екстракт лохини вузьколистої (Vaccinium angustifolium), екстракт плодів баклажана (Solanum melongena), екстракт листя агави американської (Agave americana), гідроксиетилцелюлоза, двонатрієва ЕДТК, кофеїн, сапфіровий порошок, ароматична композиція.

    Попередження

    Попередження. Використовуйте тільки за призначенням. Використовуйте лише на шкірі, не для внутрішнього застосування. Уникайте контакту з очима, носом і ротом. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не накладайте на шкіру, якщо у вас є подряпини, порізи або подразнення. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря, якщо після нанесення з’явилося почервоніння, біль, свербіж, набряк або будь-які нездорові симптоми.

    Покупець
    30.10.2018
    text_comment
    Мені подобаються ці патчі. Але є одне але: дуже багато рідини в банці, через що патчі занадто вологі і не тримаються на одному місці на обличчі) це не дуже зручно. Все решта ок: розмір більший, ніж зазвичай. Запах приємний, не різкий. Зволожує і не подразнює шкіру.
    Покупець
    29.05.2020
    text_comment
    Хороші патчі, для швидкого покращення зони під очима, чудовий варіант, особливо при набряках
    Покупець
    28.09.2021
    text_comment
    Рекомендую!
    Покупець
    25.04.2019
    text_comment
    Купувала, багато разів, користуватися одне задоволення , так як влаштовує все якість, склад,ненавязливий запах, ідеальний розмір патча, що дає гарне зволоження та ніжний шкірний покрив,який не чутливий, під очима, бачу користь коли є частота використання, навіть через день . Також і упаковка радеє око) мій вік 40 років, дуже темні кола під очима, і ці патчі дійсно допомагають висвітлити зону під очима та гарно заоложити
    Покупець
    25.01.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.
    Покупець
    24.01.2020
    text_comment
    запах приємний,використовую коли треба зняти набряки під очима,освіжити шкіру під очима.Розмір хороший.Зволожує.Дуже гарні патчі.
    Покупець
    23.01.2019
    text_comment
    Мають достатньо вологи в баночці, для кращого ефекту тримаю в холодильнику, не забирають синці повністю, але роблять погляд сяючим, і не втомленим, шкіра навколо очей стає насичена вологою і виглядає гарно, погляд стає більш виразним)
    Покупець
    22.08.2021
    text_comment
    Свіжий погляд - запорука хорошого дня!

    Темні круги та набряклість, сухість і втрата тонусу - з цими неприємностями справляються охолоджуючі гідрогелеві патчі з екстрактом агави Petitfee Agave Cooling Hydrogel Eye Patch ?

    До складу патчів входять найкращі натуральні компоненти:

    ?Єкстракт агави - заспокоює роздратовану та пошкоджену шкіру, стимулює процес її відновлення, запускає процес регенерації шкіри.

    ?Єкстракт чорниці - містить антиоксиданти, зміцнює шкіру, додає їй яскравість, бореться з темними кругами під очима.

    ?Єкстракт баклажана - цей досить незвичний компонент для патчів прекрасно тонізує шкіру, насичуючи поживними мікроелементами.

    ?Кофеїн - забезпечує відмінний дренажний ефект, добре тонізує шкіру, тим самим підтягує її та усуває набряки в області під очима.

    ?Спіруліна - показує активно омоложуючу дію, підвищує упругість і еластичність шкіри.
    Покупець
    22.04.2021
    text_comment
    Гарні патчі, мають відмінну якість та приємний запах, ними зручно користуватися, розмір підходить для очей і не заважає, розгладжують шкіру, приносять користь для очей, гарний склад та упаковка, після них відчувається зволоження та підходять для чутливий та ніжний шкіри, раджу придбати для всіх та обов’язково тримати в холодильнику для ефекту охолодження)
    Покупець
    16.09.2022
    text_comment
    Одні з улюблених моїх патчів. Покращує стан шкіри під очима, знімає опухлість і синяки. Але користуватись раджу на постійній основі, частота 2-3 рази на тиждень. Якість патчів чудова. Підходять для віку -30. Раджу використовувати охолодженими