• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Petitfee, гідрогелеві патчі для очей із чорними перлами та золотом, 60 шт.


    Виробник: Petitfee
    Код товару: PTT-80182
    Наявність: Є в наявності
     ₴917  ₴750
    Купити

    Докладно про товар Petitfee, гідрогелеві патчі для очей із чорними перлами та золотом, 60 шт. :

  • Очистьте обличчя
  • Скористайтеся тоніком
  • Нанесіть патчі
  • 10–15 хвилин
  • Видаліть патчі
  • * Порада: можна використовувати на чолі, у зоні мімічних зморщок навколо губ тощо.

    Інші інгредієнти

    Вода, гліцерин, хлорид кальцію, бутиленгліколь, камедь ріжкового дерева (Ceratonia siliqua), ксантанова камедь, етилгександіол, екстракт грейпфрутових кісточок (Citrus grandis), екстракт стебла бамбука стрункого (Bambusa textilis), екстракт листя сосни болотної (Pinus palustris), ПЕГ-60 гідрогенізована рицинова олія, екстракт кореня шоломниці байкальської (Scutellaria baicalensis), екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis), екстракт хауттюйнії серцеподібної (Houttuynia cordata), екстракт листя корейського полину (Artemisia princeps), екстракт плодів юдзу (Citrus junos), 1,2-гександіол, каприлілгліколь, порошок ірландського моху (Chondrus crispus), ароматизаторів, торф’яна вода, бетаїн, алантоїн, феноксиетанол, хлорфенезин, синтетичний фторфлогопіт, діоксид титану (CI 77891), CI 77491, етилгексилгліцерин, гіалуронат натрію, екстракт плодів огірка (Cucumis sativus), вода квіток троянди стопелюсткової (Rosa centifolia), вода кипарисовика туполистого (Chamaecyparis obtusa), екстракт листя алое вера (Aloe barbadensis), двонатрієва ЕДТК, екстракт перлів, мінеральна олія, золото.

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі виникнення ознак подразнення, свербіння та висипань припиніть використання.

    * Зверніть увагу, що після відкриття упаковки есенція може вилитися, якщо нахилити баночку.

    Покупець
    27.07.2022
    text_comment
    Патчі як патчі. Приємний, не нав'язливий запах. Користуюсь кожного дня вранці, стандартний розмір. Шкіра після них зволожена, ніжна. Ще зверху закриваю кремом під очі і виходить супер результат. Їх не потрібно довго тримати, адже навпаки витягнуть вологу зі шкіри. Ношу, поки готую сніданок і виконую ранкову рутину. Скоріш за все не куплю ще раз, буду пробувати щось нове, але в загальному можна спробувати як варіант.
    Покупець
    26.03.2018
    text_comment
    Не дуже.
    Покупець
    26.01.2018
    text_comment
    Не побачив бажаного результату.
    Покупець
    23.12.2019
    text_comment
    Звичайно очікувати від патчів розплавлення зморшок на 100% то даремно. Але якщо користуватися щодня то можна відчути значне зволоження шкіри навколо очей. Частота використання залежить від проблеми, я поставила за мету використовувати щоденно на протязі місяця, користь відчула вже через декілька днів, склад чудовий, розмір патчів достатній щоб задіяти ніжний і чутливий проміжок шкіри навколо очей. Запах приємний, якість гарна, упаковка зручна для зберігання, але кількості гелю замало. Результат - знімає набряк з ранку, шкіра зволожена
    Покупець
    23.04.2019
    text_comment
    Шукала давно саме такі патчі як ці Перепробувала багато но такого ефекта як в цих небуло не в одних! З першого дня коли я їх попробувала то вже побачила різницю ! Нема синяків і впадин під очима! Після цих патчів вокруг очей прям все таке свіже стає Класно я рада шо найшла свої
    Покупець
    22.12.2022
    text_comment
    Не сподобалось.
    Покупець
    18.07.2019
    text_comment
    Користуватися досить зручно. Запах мені не дуже сподобався. Якість і розмір патчів нормальний. Упаковка зручна, є окрема лопатка щоб не брати пальцями кожен патч. Вав ефекту не побачила, чи є користь сумніваюсь але і не гірше що теж важливо. Частота використання мною по різному, пробувала щодня потім раз в декілька днів результат одинаковий. Більше не куплю.
    Покупець
    16.10.2021
    text_comment
    Раніше не користувалась патчами, вирішила спробувати і обрала ось ці.
    Мають приємний, ніжний запах. Зручно користуватися, адже гарно клеються та мають спеціально лопатку у комплекті.
    Патчі чудово зволожують шкіру. Краще використовувати на ніч, так як після них, крем для обличчя чи тональний засіб Не значні зміни. лягають.
    Загалом, якість повністю відповідає ціні.
    Покупець
    16.08.2018
    text_comment
    Мої улюблені патчі під очі, користуватися одне задоволення. Тримаю їх в холодильнику, і наношу під очі холодними, потім ефект ще більш виразніший. Також дуже люблю перевертати їх і використовувати в зоні носогубної складки та в зоні між брів, благо, що розмір позволяє.
    запах просто супер, якість на вищому рівні. Ще хочу зауважити, що дуже зручна упаковка: в комплекті одразу йде лопатка, щоб діставати патчі з баночки.
    Покупець
    15.07.2019
    text_comment
    Користуюсь уже майже місяць, саме час написати відгук. Ці патчі це моя знахідка, моя любов Замовила уже другу баночку.
    Чудово виконують свої функції, а саме: знімають набряки та усувають ефект втомлених очей. Також їх можна використовувати у зоні лоба, для усунення мімічних зморшок.
    Вони взагалі без запаху, не призводять до сухості в зоні навколо очей, навпаки зволожують.
    І ще дуже важливо, вони гарно тримаються, не сповзають (саме з попереніми патчами мала таку проблему, сповзали до половини обличчя)
    Зберігати патчі найкраще в холодильнику.
    Дівчатка, спробуйте, не пожалкуєте!