• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Peripera, Ink Velvet Lip Tint, 16 Heart Fuchsia Pink, 0.14 oz (4 g)


    Виробник: Peripera
    Код товару: PPA-97207
    Наявність: Є в наявності
     ₴896  ₴733
    Купити

    Докладно про товар Peripera, Ink Velvet Lip Tint, 16 Heart Fuchsia Pink, 0.14 oz (4 g) :

    A creamy-texture velvet tint that provides high-pigmented colors with ink-lasting effect.

    [Stay All Day - Bold and Long Lasting Colors] Stay a bold lip with our Ink the Velvet Tint! Our tints use a breakthrough formula with high intensity color pigments that naturally stain your lips.

    Рекомендації із застосування

    Apply to lips using brush tip.

    Інші інгредієнти

    Dimethicone, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, water, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, polyglyceryl-2 triisostearate, isododecane, butylene glycol, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, dimethicone crosspolymer, iron oxide yellow(ci 77492), red 28 (ci 45410), titanium dioxide (ci 77891), yellow 6 (ci 15985), yellow 5 (ci 19140), red 7 (ci 15850), peg-60 hydrogenated castor oil, 1,2-hexanediol, vp/hexadecene copolymer, disteardimonium hectorite, phenoxyethanol, peg-10 dimethicone, red 33 (ci 17200), fragrance, propylene carbonate, aluminum hydroxide, blue 1 (ci 42090).

    Попередження

    For external use only. Discontinue use immediately if rash, irritation, or discomfort develops and consult your physician. Do not apply to broken, irritated, or itching skin. Keep out of reach of children. Do not store at temperature too high or too low and in direct sunlight.

    Покупець
    30.10.2019
    text_comment
    Ціна хороша, вартість відповідна, якість висока, гарно упакований.Рекомендую.Запах приємний.Не викликає побічних ефектів.Корисний для здоров'я шкіри та організму. Без нього не можу, колір мені дуже сподобався
    Покупець
    26.02.2022
    text_comment
    Препарат гарний но не дешевий.
    Покупець
    25.11.2018
    text_comment
    Мені подобається колір. Особисто для мене це сильно. Я використовую його, а потім використовую серветку, щоб пом’якшити його. Це добре на дотик і зовсім не сухо.
    Покупець
    25.01.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.
    Покупець
    25.01.2022
    text_comment
    Приємний запах, приємний колір і добре тримається на губах. Дуже зволожуючий раніше, інакше стежте за ефектом пластиру! За низьку ціну рекомендую!
    Покупець
    23.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший продукт, він робить губи м’якими та зволоженими, колір трохи яскравіший, ніж я очікувала, і як рекомендація: їм потрібна лише одна крапля, він супер пігментований! Все прийшло в чудовому стані, розмір ідеальний, щоб носити з собою всюди. Тримається кілька годин без проблем і залишає легкий відтінок. Я б точно купив його знову!
    Покупець
    22.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалася фіксація, але я очікував, що вона матиме більшу міцність, з того, що я побачив у коментарях. Він не залишає губи сухими, а колір добре пігментований і красивий. М'який і приємний аромат. Хороша якість і, як на мене, хороше співвідношення ціни та якості. Там, де я живу, у Бразилії, він прибув добре запакованим. Планую купити більше кольорів.
    Покупець
    21.08.2020
    text_comment
    Хороше чорнило, добре тримається на їжі. Після їжі слід поновити, оскільки жир видаляє чорнило
    Покупець
    21.04.2022
    text_comment
    Беру не вперше тінти цієї фірми, я їх просто обожнюю, пігментація чудова, відтінків багато, аплікатор для нанесення зручний, губи сушить, але не сильно. Мені дуже подобається ніжна структура, його дуже приємно наносити на губи. Це мій фаворит не на один рік і я дуже рада, що ці тінки можна придбати саме на цьому сайті, а саме класно, що виходить дешевше ніж купляти безпосереднього з корейських сайтів
    Покупець
    20.09.2021
    text_comment
    Відтінок, який залишає стійкий колір на ваших губах. Я купив його, тому що хотів щільний червоний колір, але це був колір, який я очікував. Оскільки він має сильний колірний тон, він робить мій макіяж досить темним, тому я використовую його, коли мій макіяж очей стриманий. Якщо його витерти пальцем, він залишиться на пальці. Я б рекомендував його всім, хто хоче мати матове покриття без намокання.