• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Peripera, Ink Velvet Lip Tint, 08 Sellout Red, 0.14 oz (4 g)


    Виробник: Peripera
    Код товару: PPA-49510
    Наявність: Є в наявності
     ₴896  ₴733
    Купити

    Докладно про товар Peripera, Ink Velvet Lip Tint, 08 Sellout Red, 0.14 oz (4 g) :

    A creamy-texture velvet tint that provides high-pigmented colors with ink-lasting effect.

    [Stay All Day - Bold and Long Lasting Colors] Stay a bold lip with our Ink the Velvet Tint! Our tints use a breakthrough formula with high intensity color pigments that naturally stain your lips.

    Рекомендації із застосування

    Apply to lips using brush tip.

    Інші інгредієнти

    Dimethicone, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, water, glycerin, polyglyceryl-2 triisostearate, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, cyclopentasiloxane, pentylene glycol, red (ci 15850), red 6 (ci 15850), red 28 (ci 45410), methyl trimethicone, phenoxyethanol, butyl acrylate/hydroxypropyl dimethicone acrylate copolymer, yellow 6 (ci 15985), glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, mica (ci 77019), silica, caprylyl glycol, 1,2-hexanediol, propanediol, fragrance, ethylhexylglycerin, silica dimethyl silylate, illicium verum (anise) fruit extract, methicone, isoceteth-25, isoceteth-10.

    Попередження

    For external use only. Discontinue use immediately if rash, irritation, or discomfort develops and consult your physician. Do not apply to broken, irritated, or itching skin. Keep out of reach of children. Do not store at temperature too high or too low and in direct sunlight.

    Покупець
    31.03.2021
    text_comment
    Спочатку я спробував це на своїх руках, але не знаю про його стабільність. Зачекайте на огляд. Після спроби на моїй сторінці в Instagram crazzyshopper.fa
    Покупець
    29.01.2020
    text_comment
    Запах нормальний, користування хороше, якість відмінна, розмір чудовий, термін служби цього продукту довгий, упаковка хороша, користь висока, склад продукту вегетаріанський, не перевантажує губи, зволоження багато, і не чекаю наявності SPF.Не сухий продукт.Рекомендую купити.
    Покупець
    25.01.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.
    Покупець
    20.10.2020
    text_comment
    Упаковка надзвичайно симпатична, а продукт легко наноситься. Колір (Sellout Red) теж гарний. Я дуже чутливий до запахів, і запах не сильний чи неприємний. Мені б хотілося, щоб він мав кращу стійкість: у мене є кілька рідких помад, які легко переносять їжу, і ця не одна з них, але вона залишає губи приємними плямами. Загалом я задоволений своєю покупкою; це гарна, доступна пляма для губ.
    Покупець
    20.09.2021
    text_comment
    Відтінки Peripera - мій must have! Мені подобається їх кремова текстура при нанесенні, а фініш трохи глянсовий і з часом поступово стає матовим. Він тримається буквально весь день і зовсім не сушить губи! Колір 08 Sellout red - красивий прохолодний червоний. Жодного натяку на помаранчевий, скоріше яскраво-малиновий колір. Виглядає дуже розумно!
    Покупець
    17.02.2021
    text_comment
    Супер пігментований. Мені дуже сподобалось! Перші години тривають досить добре, потім починає стиратися (наприклад, якщо ви п'єте персонал), але я купив його, тому що він не порушить мою маску, тому він працює!
    Покупець
    16.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    15.10.2018
    text_comment
    я люблю периферійні чорнила, я б хотів, щоб було більше відтінків, цей червоний дуже яскравий, він має м’який запах, тому не виникає проблем, коли я використовую його з макіяжем, якість продуктів peripera дуже хороша, розмір маленький, але зробити чорнило – це добре, плюс він робить мої губи м’якими, не сушить їх, тому мені дуже подобається ним користуватися
    Покупець
    15.01.2019
    text_comment
    Мене здивувала його кремова текстура, губи дійсно наче оксамит. Я використовував його і без ретуші протримався приблизно 4-5 годин. Відмінна стійкість за таку низьку ціну, так, будьте обережні з маскою, тому що вона дуже сильно плямує, навіть якщо дати їй висохнути, я також хочу поділитися, що їй потрібно багато часу, щоб висихати на моїх губах, навіть у моєму На думку, воно того варте, якщо ви любите вологі чорнила і кремові
    Покупець
    13.10.2018
    text_comment
    Я люблю тінт для губ Peripera. Вони мій абсолютний фаворит для носіння щодня. Вони роблять ваші губи свіжими та зволоженими. Сам продукт не сушить губи, але і не зволожує їх. Колір тримається довго. Навіть коли відтінок губ висох, ваші губи все ще мають колір. Я рекомендую.