• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Pamela's Products, Honey Grahams, 7.5 oz (213.6 g)


    Виробник: Pamela's Products
    Код товару: PAM-62001
    Наявність: Є в наявності
     ₴926  ₴757
    Купити

    Докладно про товар Pamela's Products, Honey Grahams, 7.5 oz (213.6 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 pieces (36 g)
    Servings Per Container: 6
    Amount Per Serving%Daily Value
    Calories 180
    Total Fat8 g10%
    Saturated Fat4 g20%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol20 mg7%
    Sodium120 mg5%
    Total Carbohydrate26 g9%
    Dietary Fiber1 g4%
    Total Sugars9 g
    Includes 9 g of Added Sugars 18%
    Protein1 g
    Vitamin D0.0 mcg0%
    Calcium30 mg2%
    Iron0.7 mg4%
    Potassium60 mg0%
    The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    28.08.2018
    text_comment
    Могло бути і краще.
    Покупець
    28.04.2022
    text_comment
    Безглютенове і дуже смачне печиво Graham. Це досить солодко. Це буде смачно, навіть якщо використовувати його як основу для чізкейку. Хрустка текстура також викликає звикання. Оскільки він не упакований окремо, я замінюю його на застібку-блискавку, зберігаю і їм потроху щодня.
    Покупець
    27.06.2018
    text_comment
    Я хочу печиво без глютену і купую його. Він досить солодкий для свого вигляду, пахне корицею і дуже смачний. Текстура тверда і хрустка. Я задоволений ним, тому що він такий смачний, але було б краще, якби він був окремо загорнутий.
    Покупець
    25.09.2018
    text_comment
    Я не думаю, що він безглютеновий, а один шматок великий, тому я зміг його з’їсти! Замість крекерів, він абсолютно солодкий як закусочне печиво (^^), коричневий цукор та мед, тому він був занадто солодким для мене, хто любить солону їжу! Ті, хто любить солодке, обов'язково залишиться задоволеним смаком.
    Покупець
    24.01.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.
    Покупець
    23.05.2022
    text_comment
    Аромат кориці чудовий! Я уявляв, що це трохи важче, але воно схоже на гірко-солодке печиво. Виглядає смачно, якщо використовувати його як основу для чізкейку!
    Покупець
    19.09.2018
    text_comment
    Я не міг їсти крекер Грема роками, тому що я не переносять глютен, тому я був дуже здивований, побачивши їх тут, на iHerb. Продукція Pamela завжди була високої якості та має чудовий смак, але я ніколи не бачила таких у магазинах. У ньому багато крекерів, що є випадковістю, тому що я можу їсти з цієї коробки кілька разів. Вони якраз доречні, коли ви хочете щось пожувати пізно ввечері, але не хочете чогось занадто солодкого. На смак вони схожі на звичайні крекери Грема, чого я очікував від Pamela's, і вона використовує інгредієнти найкращої якості. Вам сподобаються ці
    Покупець
    19.01.2018
    text_comment
    Якщо у вас немає глютену, це, мабуть, найкраща заміна крекерів Грема, які ви знайдете тут. Вони дійсно смакують як справжні. Ця компанія недешева, але загалом продукція дійсно високого рівня та досить смачна. Щоразу, коли вони надходять у продаж, я витрачаю гроші!
    Покупець
    16.10.2018
    text_comment
    Я люблю корицю! Було смачно, як печиво з пухнастою текстурою. Я був радий, що він був запакований окремо, тому він має 4 зірки.
    Покупець
    11.11.2019
    text_comment
    Ці медові крекери мають більший смак і текстуру печива, ніж звичайні крекери. Вони товщі, але менші квадрати, ніж крекери Грема, як ви можете бачити на малюнку. Я купив їх, щоб зробити s'mores, але дві коробки, які я замовив, містили переважно зламані шматки. Я знайшов лише кілька цілих печива, щоб використати їх для s'mores, але вони чудові на смак, і я із задоволенням куплю їх знову.