• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Pacifica, Coconut Milk, Detangle Elixir, 7 fl oz (207 ml)


    Виробник: Pacifica
    Код товару: PAP-64152
    Наявність: Є в наявності
     ₴1037  ₴849
    Купити

    Докладно про товар Pacifica, Coconut Milk, Detangle Elixir, 7 fl oz (207 ml) :

  • Hydration & Rehab for Naughty Knots with Coconut & Vitamin B5
  • Formulated without Silicone
  • 100% Vegan
  • Cruelty-Free
  • Send your locks to rehab with this detangling spray that helps minimize comb-through breakage. This also gives your hair major leave-on conditioning without weighing down your magical bounce.

    Every true beauty knows it's what's on the inside that matters. Formulated without parabens, phthalates, SLS or mineral oil.

    Рекомендації із застосування

    Spray on clean, wet hair before combing. Do not rinse out. Can be used daily.

    Інші інгредієнти

    Aqua, glycerin, cetyl alcohol, parfum*, behentrimonium chloride, glyceryl stearate, aloe barbadensis leaf juice, panthenol (vitamin B5), hydrolyzed soy protein, hydrolyzed barley protein, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, cocos nucifera (coconut) water, butyrospermum parkii (shea) butter, sodium benzoate, ethylhexylglycerin.

    *Our scent blend with natural and/or essential oils

    Покупець
    31.03.2021
    text_comment
    Спочатку я не міг змусити його правильно розпорошити. Він був занадто густим і забивав розпилювач. Але потім я додав до нього трохи теплої води та струснув, як божевільний, і ТЕПЕР це справжня досконалість! Він дуже добре працює як засіб для розчісування волосся, розпорошується дуже рівномірно (тепер!), пахне приємно, але не сильно, і він так само добре підходить для мого довгого густого волосся, як і для тонкого волосся моєї 5-річної дитини, не обтяжуючи його.
    Покупець
    26.05.2022
    text_comment
    Подобається запах, і я думаю, що продукт працює добре. Але дизайн пляшки не найкращий як для використання, так і для зберігання. Краще підійде проста пляшка з розпилювачем.
    Покупець
    25.07.2022
    text_comment
    Пахне кокосом. Він легкий на моєму волоссі і не робить його важким або жирним. Я помічаю різницю, коли не використовую його для волосся. Якби у них була більша пляшка, я б її взяв. Це допомагає розплутати моє волосся. Просто тримайте пляшку на достатній відстані від волосся, щоб туман покривав більшу площу. Загалом мені це подобається і рекомендую іншим!
    Покупець
    25.03.2018
    text_comment
    Не дуже.
    Покупець
    24.01.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.
    Покупець
    18.11.2020
    text_comment
    У мене тонке хвилясте волосся довжиною до талії, яке дуже схильне до сплутування, тому розчісування може бути проблемою, але це дійсно дуже допомагає! Мені також подобається аромат кокоса, і він триває вічно~ Я навіть відчуваю його запах, коли знімаю волосся з пучка в кінці дня перед тим, як прийму наступний душ!
    Покупець
    14.03.2019
    text_comment
    Люблю косметику для волосся, перепробувала вже багато засобів. Тому є із чим порівняти. __________________________ Якість хороша, бренд мені подобається. Засіб також відмінний, але не шикарний, часто повторювати я б не стала, тим більше на сайті є ефективніші товари. Наприклад, бренд Giovanni. __________________________ Використання - для мене це на вологе волосся після миття. Наносимо на довжину волосся, чекаємо 1-3 хвилини і можна волосся розчесати. наношу ще завжди зверху термозашиту і приступаю до сушіння. __________________________ Упаковка з дозатором зручним. Аромат приємний. Ефект є. Навіть після сушіння волосся більш доглянуте і блискуче. Чи не обтяжує волосся, не жирнити. Для мого волосся все підійшло. Витрата у кошти також невелика. Чи не переборщите, щоб не отримати потім жирність наступного дня.
    Покупець
    13.04.2020
    text_comment
    Це дуже добре пом’якшує волосся відразу після душу та допомагає усунути сплутування. Єдина причина, чому я знімаю зірку, полягає в тому, що розпилювач — це більше струмінь, ніж туман, тож я відчуваю, що маю розподілити його по кінцях своїми руками. він дуже добре пахне і безпечний згідно з EWG.
    Покупець
    10.08.2022
    text_comment
    Отримав його для моєї дочки кучерявого волосся. Повідомлю про враження після певного використання.
    Покупець
    06.08.2021
    text_comment
    Він тонкий і дуже довгий, тому дуже легко заплутатися. Раніше я використовував той, що містить кремній тощо, але я купив його, тому що хотів якомога більше перемістити його на натуральний. Оскільки він молочний, я використовую його для сухого волосся після його збирання. Мені подобається аромат кокосу, тому що він натуральний ♡ Він зволожується відразу після нанесення, але через деякий час знову заплутується, тому що він дуже пошкоджений. Я думаю продовжити його використання