• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Pacifica, Glow Baby, відлущувальні диски для сяяння шкіри, 60 повністю натуральних дисків


    Виробник: Pacifica
    Код товару: PAP-30501
    Наявність: Є в наявності
     ₴1109  ₴907
    Купити

    Докладно про товар Pacifica, Glow Baby, відлущувальні диски для сяяння шкіри, 60 повністю натуральних дисків :

  • 10 % АГК та БГК
  • Повністю веганський продукт
  • Етичний продукт
  • Швидкодіючий комплекс із кислотами для пілінгу обличчя, який відлущує, відновлює текстуру, очищує пори та освітлює шкіру. Містить молочну (не тваринного походження), гліколеву та саліцилову кислоту, а також ніацинамід і екстракт плодів яблук. Відкрийте своє найкрасивіше та найяскравіше Я!

    Рекомендації із застосування

    Нанесіть на чисту суху шкіру обличчя й шиї. Помасажуйте шкіру тією стороною диска, на якій є тиснення. Не змивайте. Використовуйте в другій половині дня перед сном, до 3 разів на тиждень.

    Інші інгредієнти

    Вода, молочна кислота (не тваринного походження), сік із листя алое вера (Aloe barbadensis), пропандіол, гліколева кислота, саліцилова кислота, нікотинамід, амілопектин, екстракт із зерен ячменю звичайного (Hordeum vulgare), екстракт плодів яблука (Pyrus malus), гліцерин, полідекстроза, еритритол, декстрин, гідроксид натрію, парфумерна композиція*, фітат натрію, сорбат калію.

    * Наша суміш ароматів із натуральними та/або ефірними маслами.

    Не містить парабенів, фталатів, лаурилсульфату натрію та мінеральної олії.

    Попередження

    Може відчуватися незначне поколювання. Перед використанням будь-якого нового засобу догляду за шкірою завжди робіть шкірну алергійну пробу. Щодня використовуйте сонцезахисний засіб і обмежте час перебування на сонці під час застосування продукту.

    Покупець
    29.11.2021
    text_comment
    продукт хороший, він має гарний аромат і список інгредієнтів хороший, оскільки він не містить нафтових похідних та інших шкідливих активних речовин. Це практично, тому що виріб вже знаходиться на подушечках, що полегшує використання. пілінг хороший, не дуже сильний. Я використовував інші відлущувачі з AHA та BHA, і виявив, що цей не дуже сильний, ніжний/м’який до шкіри порівняно з іншими. Сподобалось, куплю ще.
    Покупець
    29.05.2020
    text_comment
    Хороші пілінг диски. Приємна ціна. Хороший склад. Для моєї комбі шкіри підійшли. Рекомендую.
    Покупець
    29.05.2020
    text_comment
    Хороші подушечки для пілінгу. Ніжний на обличчі, дуже прийнятна ціна за кількість подушечок в упаковці.
    Покупець
    28.05.2019
    text_comment
    Чудові спонжі! Користуюсь двічі на тиждень. Шкіра сяє. Запах приємний. Упаковка якісна. Не дуже зручно тільки доставати диски. Буду далі користуватися, поки тільки 2 тижні. Якість чудова.
    Покупець
    25.02.2022
    text_comment
    Препарат гарний но не дешевий.
    Покупець
    25.01.2018
    text_comment
    Не побачив бажаного результату.
    Покупець
    23.11.2021
    text_comment
    Використовую їх 3-4 рази на тиждень у вечірній рутині. Добре очищують та ексфоліюють шкіру , зручні у користуванні та мають ефективний склад. Запах досить ніжний приємний. Рекомендую жирній шкірі.
    Покупець
    21.08.2020
    text_comment
    Хороше поєднання кислот. Очищає шкіру, залишаючи легке поколювання по всьому обличчі. Це означає, що він почав працювати. Підходить для чутливої шкіри, оскільки після використання немає подразнення. Я рекомендую його як частину процедури домашнього хімічного пілінгу. Буде більш ніж добре поєднуватись з кислотними пілінгами, гарне поєднання! ? Подушечки невеликого розміру, але зручні у використанні: досить добре просочилися засобом, щоб однією подушечкою можна було користуватися на все обличчя та шию!
    Покупець
    16.02.2019
    text_comment
    Я використовую ці подушечки на шиї. У 53 роки я помітив, що шкіра на моїй шиї виглядає сухою та тьмяною. Кислоти в догляді за шкірою (це гліколева, молочна та саліцилова) змінили правила для мене, і я помітив різницю через кілька тижнів. Я використовую ввечері, а потім наношу зволожуючий крем. Зняв одну зірку, тому що додав аромат.
    Покупець
    14.01.2021
    text_comment
    Тампони для очищення шкіри. На жаль, не очікували, хоча він містить хороші інгредієнти для легкого відлущування. Не значні зміни. очищає шкіру, як ватяні палички з олією чайного дерева, якими я користуюся іншої фірми. Після нанесення , я вмився, тому що він залишає кислотний ефект на шкірі, ніби це лимонна кислота. Він трохи обпікає шкіру, якщо вона чутлива, і мені це не сподобалося, тому я перестав ним користуватися, і я не думаю Буду купувати знову.Друга незамінна для очищення та освіження шкіри,бо містить олію чайного дерева.Сподіваюсь вам стане в нагоді цей мій відгук.