• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Oslomega, риб’ячий жир омега-3 для дітей, з натуральним полуничним смаком, 60 капсул із риб’ячого желатину


    Виробник: Oslomega
    Код товару: OSL-01395
    Наявність: Є в наявності
     ₴1090  ₴892
    Купити

    Докладно про товар Oslomega, риб’ячий жир омега-3 для дітей, з натуральним полуничним смаком, 60 капсул із риб’ячого желатину :

  • Oslomega риб’ячий жир з Омега-3 для дітей
  • Норвезький риб’ячий жир KD-Pür®
  • Капсули з риб’ячого желатину з натуральним полуничним смаком
  • Усього жирних кислот омега-3 / 330 мг
  • ЕПК / 165 мг
  • ДГК / 110 мг
  • Форма тригліцеридів
  • Допомагає підтримувати здоровий ріст та розвиток мозку*
  • Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), з перевіркою контролю якості

  • Жирні кислоти омега-3 відіграють важливу роль у підтримці оптимального стану здоров’я та самопочуття. Визнано, що кислоти омега-3 ЕПК та ДГК підтримують багато функціональних систем у всьому тілі, а також сприяють здоровому росту та розвитку мозку у дітей*.

    Риб’ячий жир омега-3 для дітей Oslomega містить риб’ячий жир KD-Pür®, який обробляється в Норвегії та постачається у вигляді капсул із риб’ячого желатину із натуральним полуничним смаком.

    .
    Посібник педіатра щодо вітамінів
    Користь для здоров’я жирних кислот омега-3

    Сертифікат якості iTested

    Рекомендації із застосування

    Дітям від 4 років приймати 1 капсулу раз на день під час їди. Найкраще приймати згідно з вказівками кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Основні інгредієнти
    Концентрат високорафінованого риб’ячого жиру з омега-3 (анчоуси, сардини, та скумбрія)., капсула (риб’ячий желатин [зубатка й тилапія], гліцерин, очищена вода), натуральний ароматизатор «полуниця», та натуральні змішані токофероли (соняшник).
    Містить рибу (анчоуси, сардини, скумбрію, зубатку, тилапію).

    KD-Pür® є торговельною маркою KD Pharma.

    При виготовленні цього продукту не використовуються молоко, яйця, молюски, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя та глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію cGMP, де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

    Попередження

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування особам, які приймають рецептурні препарати (наприклад, антикоагулянти) або мають діагностоване лікарем захворювання, слід проконсультуватися з педіатром, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

    Колір може природньо змінюватися.

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не застосовувати препарат, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі 20–25 °C (68–77 °F).

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Порцій в упаковці: 60
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії5
    Усього жирів0,5 г1%*
    Усього жирних кислот омега-3330 мг
    ЕПК (ейкозапентаєнова кислота)165 мг
    ДГК (докозагексаєнова кислота)110 мг
    Інші жирні кислоти омега-355 мг
    * Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.10.2020
    text_comment
    Улюблена добавка - омега для дітей. Вік дітей 4,5 років і 9 років. П’ють пігулки із задоволенням, незважаючи на розмір.Смак приємний.Дуже хороше дозування,якість на рівні.Зручна упаковка, менший сам не відкриє .Зберігаю в холодильнику. Частота прийому-пропивають по упаковці і робимо перерву.Консультувалась із лікарем перед початком прийому.Покращення видно не озброєним оком, у дітей покращилась пам’ять і увага.
    Покупець
    31.08.2020
    text_comment
    Хороша якість, гарна концентрація, і розмір капсули не великий проте моя дитина пити не змогла, тож допивала сама. Упаковки вистачає на два місяці, проте частота прийому добавки для підростаючого організму повинна бути максимальною. А краще на постійній основі. П’ємо всією сім’єю, а от для дитини шукатиму інші варіанти.
    Покупець
    28.08.2018
    text_comment
    Могло бути і краще.
    Покупець
    25.02.2022
    text_comment
    Препарат гарний но не дешевий.
    Покупець
    24.08.2019
    text_comment
    Кожного разу купую різну омегу для дитини, щоб підібрати найкращу, як за якістю, смаком , так і за ціною. Сподобався склад та концентрація . Ціна без акцій трохи кусається, але вихватила комбо пропозицію і вирішила спробувати. Капсули маленькі, ковтати легко. Дитина пробувала розжовувати, нажаль полуничного смаку не відчула. Він у мене з дитинства звик пити омегу без домішок смакових у чистому вигляді, для нього це не страшно. Тому, якщо Ваша дитинка вередує зі смаками, краще не експерементувати. Можна додати у їжу. Але загалом, продукт сподобався.
    Покупець
    19.09.2021
    text_comment
    Риб'ячий жир від відомого виробника, гарного качества , має приємний полуничний смак , для дітей. Але є невеличка проблема, капсула трохи завелика для дитини, розжувати її неможливо тому приходиться проколювати та давати з ложки, але смак приємний і все виходить добре. Якісна очистка і дотримання всіх норм виготовлення омеги, що дуже важливо. Приймати одну капсулу на день .Омега -3 для діток вкрай необхідна бо вона :стимулює розвиток і здорову активність головного мозку, покращує діяльність нервової системи, підтримує здоров'я органів зору, захищає серцево-судинну систему та зміцнює імунітет.
    Покупець
    19.09.2021
    text_comment
    Риб'ячий жир знаходиться у пластиковій упаковці, на якій є вся необхідна інформація.Омега має натуральний лимонний смак. Аромат - не смердючий, і це тішить, приємний, і смак хороший. Вибрала не класичний риб'ячий жир, а зі смаком лимона. На смак як оливкова олія, тільки з присмаком, не кислить.
    Покупець
    18.03.2018
    text_comment
    Якість омеги дуже висока!
    ТРИГЛІЦЕРИДНА ОМЕГА-3 для дітей.
    ‼️ВИСОКА ФОРМА ЗАСВОЄННЯ. Висока якість, норвезька сировина. Доступна ціна
    Новинка вже понад рік на ринку якісного риб‘ячого жиру - «Oslomega”, головний конкурент виробників «Nordic naturals” та «Carlson”.

    СКЛАД:
    Вміст омега-3 жирних кислот - 330 мг ЕПК - 165 мг ДГК - 110 мг

    Продукт пройшов контроль якості GMP
    Омега-3 жирні кислоти допомагають забезпечити міцне здоров'я і добре самопочуття вашої дитини. ЕПК і ДГК в омега-3 підтримують здоров'я багатьох систем в тілі людини, сприяють здоровому росту дітей і розвитку мозку.
    Oslomega для дітей містить риб'ячий жир KD-Pür®, оброблений в Норвегії, у вигляді рибно-желатинових капсул. Натуральний полуничний смак.
    Капсули можна приймати і тим дітям, які не можуть їх ковтати, досить просто її розжувати, так як всередині капсули досить смачний риб'ячий жир з полуничним смаком.
    Покупець
    15.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    15.05.2019
    text_comment
    Купили омега-3 для дитини , щоб підготувати до шкільних навантажень , початковий клас в будь-якому випадку для дитини це стрес та адаптація до чогось нового. Коли відкрили банку, побачили великі капсули. Подумали, що дитина відмовиться їх їсти, навіть не проковтне. Та запах був такий приємний ?. Дали дитині , він легко пожував, проковтнув, - ніяких проблем . І так за 2 місяці пішла баночка омеги. Питали в дитини як на смак, сказав, що смачна полуниця. Будемо ще купувати.