• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Organic India, Amla Fruit Powder, 16 oz (454 g)


    Виробник: Organic India
    Код товару: ORI-00001
    Наявність: Є в наявності
     ₴1386  ₴1134
    Купити

    Докладно про товар Organic India, Amla Fruit Powder, 16 oz (454 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/2 tsp 0.08 oz/2.5 g approx)
    Serving Per Container: 181.6
    Amount Per Serving%Daily Value*
    †Organic Amla/Amalaki (fruit)2.5 g*
    *Daily Value not established.
    †Certified Organic Ingredient
    Покупець
    30.11.2019
    text_comment
    Цей продукт не сподобався.
    Покупець
    30.10.2018
    text_comment
    Я купила Amla, щоб додавати її під час фарбування хною, але вона органічна, тому я вважаю, що добре змішати її з водою та спожити. Це також корисно при масажі шкіри або шкіри голови.
    Покупець
    30.08.2022
    text_comment
    Органічний порошок амли.Якість відмінна і розмір великий.Дуже корисний для волосся.Змішую з хною.Упаковка хороша,але важко повернути органічні інгредієнти.Пахне хною,але має кислотність Коли помічаю солодкий результат, пишу книжки
    Покупець
    29.11.2021
    text_comment
    Використовується для підтяжки та освітлення шкіри. Читайте про це, щоб більше користі. Ви можете пити настій рослини амли з додаванням невеликої кількості білого бджолиного меду, щоб підсолодити. Рослина амла також використовується як крем для шкіри з відповідною кількістю настою амли, щоб отримати гарну шкіру без проблем з перевагами амли для відбілювання. Амлу можна нанести на обличчя, використовуючи невеликий шматочок чистої медичної вати, залишивши на кілька хвилин і добре змивши водою. Останній спосіб - зробити пасту, поклавши порошок амли і змішавши його з невеликою кількістю води, потім нанесіть його на шкіру і залиште на 10 хвилин, потім добре змийте теплою водою.
    Покупець
    26.05.2019
    text_comment
    Купила порошок амли для маски на волосся. Сильно випадає волосся. Взяла порошок амли і розвела з кокосовим маслом і розмариновим. Нанесла на корені волосся, тримала годину. Після 1 разу волосся стало менше випадати. Буду продовжувати робити. А ще розводжу чайну ложку амли з чайною ложкою меду і стаканом води випиваю щодня. Єдиний мінус дуже кисла. Але корисно. Задоволена покупкою.
    Покупець
    26.03.2018
    text_comment
    Якість Інгредієнти Упаковка Склад Смак прийнятний і можна змішувати з іншими соками.Це популярна трава, відома десятиліттями і широко використовується в аюрведичній медицині. Оскільки він багатий вітаміном С та іншими поживними речовинами, в Індії його їдять як фрукт, п’ють як сік і використовують для приготування маринадів, соусів і джемів. Користь велика, і це чудова харчова добавка
    Покупець
    26.01.2020
    text_comment
    Це хороший порошок, і він дуже добре поєднується в смузі. Це поживно. Я тільки почав цим користуватися. Мені потрібно більше часу, щоб використати його та побачити, наскільки добре він працює на моєму тілі.
    Покупець
    24.07.2018
    text_comment
    На даний момент я використовую фрукти амли як мій засіб для прийому вітаміну С. Він має високий рівень вітаміну С і є натуральним, що я ціную. Смак будь-якого бренду трохи терпкий, але зазвичай я додаю порошок лише у воду, і мені здається, що це добре, тому що я знаю, наскільки він цінний.
    Покупець
    23.01.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.
    Покупець
    20.12.2022
    text_comment
    Не сподобалось.